Haklısınız belki de. Bu benim de kafamı kurcalıyor. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum zaman-zamanOncelikle degersizlik, eksiklik hissini halletmeniz gerekiyor. Bir seylerden ali koyan belki de bunlardir. O yuzden icinizden bir sey yapmak gelmiyodur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız belki de. Bu benim de kafamı kurcalıyor. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum zaman-zamanOncelikle degersizlik, eksiklik hissini halletmeniz gerekiyor. Bir seylerden ali koyan belki de bunlardir. O yuzden icinizden bir sey yapmak gelmiyodur
Zorluğunu düşünmedim önerirken, haklısın bence de izlemesin. İzlerken ne kadar keyif alsam da beynim yanmıştıDarkı ben bile çok zor izledim bir dizi öğütücüsü olarak. En iyi dizi listemde ilk 3’e girer ama izlemesi çok zor bir dizi. Onu izlemesin konu sahibi dizi izleyemiyorum ben der sonra.
Bu arada alıntı yaptım ama sorun olmaz işallak![]()
YouTube da film yorumlayan güzel hesaplar var. Onları takip ederek başlayabilirsiniz. Anlatılanlardan ilginizi çeken olursa izleme isteği uyandırır sanıyorum. Letterboxd uygulamasını indirilebilirsiniz. İzlediğiniz filmleri kaydedebilir; filme yapılan yorumları görebilir, siz de kendi yorumunuzu ekleyebilirsiniz.20 yaşındayım. Öğrenciyim. Ilgi alanımı maalesef ben de bilmiyorum.
Ben o filmi atlaya atlaya izlemiştimEsaretin bedeli diye film var
Aç izle eğer onu da yarıda bırakırsan gidip dikkat eksikliğin için tedavi gör
Çünkü enfes film. Ondan da sıkılırsan birşey diyemeyeceğim. Yarın birgün kocadan da sıkılırsın
Whatsappta da gıybet varsa konuşma 10saat sürer, kimse kültürden konuşmaz uzun süre![]()
Haka dansını öğrenebilirsiniz hobi olarak.Merhaba herkese. Ben kendimi çok eksik, kültürsüz hissediyorum. Herkesin bir yeteneği vardır, bende hiç yok. Ne müzik aleti çalabiliyorun, ne resim yapabiliyorum, sesim de güzel değil. Aileme de benim en iyi yaptığım şey ne mesela diye soruyorum, cevap yok. Şu yaşıma kadar 5-6 kitap, 30 film falan izlemişimdir toplam. Okuduğum kitapların sayfaları da 100. Fazla değil yani. İşte görüyorum kitap okumayı çok seven, film delisi insanlar var, ama ben ikisi de değilim. Kaç tane filmi açtım ama yarım bıraktım, kitabı da aynı şekilde. Yapamıyorum, devam edemiyorum, sıkılıyorum. Her şeyi 2x hızda izliyorum. İnsanlardan da kaçmaya başladım artık. Çünkü benimle konuşurlarsa ne kadar eksik, kültürsüz biri olduğumu fark edecekler. Uzun-uzun sohbet eden, whatsappda mesajlaşan insanları görünce de hayret ediyorum, ne konuşulur ki bu kadar diyorum. Yardım eder misiniz bana lütfen. Ne yapmam gerekiyor?
İnsanlarla konuşmuyorsunuz, film izlemiyorsunuz , kitap okumuyorsunuz sanırım bir hobiniz de yok... Peki nasıl zaman geçiyor? İnternet bağımlılığı falan mı?Evet sürdüremiyorum. Dikkat eksikliği olabilir aslında haklısınız. Çok az okuduğum ve izlediğim için de hangi türü sevdiğimi de bilmiyorum. Izlediğim filmlerin neredeyse hepsini çok sıkılarak izledim, kitaplar da aynı şekilde. Hiç keyif alamadım.
Sosyal medyada, kk da takılıyorum. Sosyal medyada da hiçbir şeye yorum falan yapmıyorum, gönderi falan da paylaşmıyorum. Sadece insanların yazdıklarını falan okuyorum. Başka yaptığım bir şey yokİnsanlarla konuşmuyorsunuz, film izlemiyorsunuz , kitap okumuyorsunuz sanırım bir hobiniz de yok... Peki nasıl zaman geçiyor? İnternet bağımlılığı falan mı?
Ne bileyim, bence bir başyapıtBen o filmi atlaya atlaya izlemiştim![]()
güncel konular vatanı kurtarmak falanE ne konuşuyorsunuz mesela?
Seninle arkadaş olmak istiyorum bende bunları bir solukta okudumDostum kitap konusunda öğrenilmiş caresizligin var bence. Yeniden başla ama yarıda bırakacağım düşüncesi olmadan. Sürükleyici bir kitap seç. Ne tür seversin bilmiyorum ama ben Harry Potter serisini, dan Brown kitaplarını, Jean christophe grange kitaplarını bir solukta okumuştum. Bu arada bende de odaklanma sorunu var.
Olalım kankaSeninle arkadaş olmak istiyorum bende bunları bir solukta okudum![]()