• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi cok kotu hisediyorum kizlar :((

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
116
- Yurtdışı
Arkadaslar kendimi cok kotu hisediyorum ve ne yapacagimi bilemiyorum
Kisaca anlatmaya calisayim ama uzun olurmu su an hic bilmiyorum senağlama

arkadalar bundan 7 sene once babamin vefat etmesiyle cok buyuk depresyona girdim 4 sene cektim ama cok agir depresyondu bu 4 seneyi bir ben bir Allah bilir , bosanmanin esigine kadar geldik ama en sonunda once Allahin sora doktorlarin sayesinde duzeldim son 3 sene icerisinde bir defa daha atlatdim kizimin bosanmasi sirasinda gene cok az ilac alarak atlatdim cok sukur ama simdi bir bir bucuk ay oncesi ablamin oglunun rahatsizligi yuzunden turkiyeye gitdim geldim 10 gun ve orda bozuldugumu hisetdim benim depresyon gecirdigimide bildigi halde esim yardimci olmuyor yada bana yardimci olmuyor gibi geliyor bu erkekler neden bu kadar fikirsiz yada neden boyleler yasenağlama
benim sorunum esime asiri derece duskun olmam cok kucuk evlenmemden dolayimi bilemiyorum 15 yasimda evlendim kimsem yoktu burda esim herseyim oldu cok sey bekliyorumsenağlama , zaman zaman verdi beklentilerimi ama zaman zamanda vermedi kaba anlayisiz maco bir erkek degil ama bir turlu benim ona ihtiyacim oldugu zamani anlayip yardimci olmuyor . isi onun icin cok onemli bir marketimiz var ailecek calisiyoruz tabi butun gunumuzu dolduruyor hatda gun bile yetmiyor islerimize, bana vakit ayirmasi gerektigi zamanlardada ya uyuyor ya tv seyrediyor son bir haftadir esime ben kendimi iyi hisetmiyorum ne olur yardim et su dustugum yerden cikayim diyorum ama adam anlamiyor senağlamabugun pazar dunden yarin senle vakit geciririz guzel bir gun olur seklinde konustu ama oglunu aldi sinemaya goturdu ben butun gun yatdim gelincede beni anladigini yardimci olmak istedigini soyleyor sanki dalga gecer gibi senağlamaya bu adamlari nasil egitecegiz cok uzuluyorum ve cok yorgunum .. esinle konus diyeceksiniz eminim ama 24 senede milyonlarca kez konusuyorum beni anladigini soyluyor haklisin diyor ama bildigindende vaz gecmiyor , olayin citdi boyutda oldugunu anlamasi icin ne yapacagim ben yatdim kalkmadimi adam dinleniyorum diye dusunuyor ve ici dahada rahatliyor .. ilacda kulaniyorum bir aydir ama kendimi bir kuyunun dibine dusmusum gibi hisediyorum senağlama

sen neden sinemaya gitmiyorsun onlarla anlamadimfisfisfis
buda bir nevi beraber vakit geçirmek
hem birak eşinden ilgi beklemeyi tek başina çik gez dolaş
belki o da arkadaşlariyla falan geçirmek ister zamanini
ben 3 aylik evliyim hiç aman şu gününü bana ayir demedim
zaten kolundan tutup atsamda gitmez bensiz o ayri ama bende onu hayatimin merkezi yapmam
çikarim gezerim dolaşirim çoğu zaman haber bile veremem iş yerinde
telefonlara pek bakamiyor çünkü
daha az evvel geldim gezmedenzemuszemus

Canim bende gezerim arkadaslarimla felan ama herzaman bu sekilde degilim tabi bu donem birisi benim arkamdan itelemesi lazim bu biriside en yakinim olan esim tabiki depresyon oyle hafife alinacak bir hastalik degil ve o eski yasadigim gunleri yasamak istemiyorum .. Tabi banada sende gel dediler ama bu guzel havada benim en son gitmem gereken yer kapali sinema salonu oglumun izlemek istedigi filim var diye gitdi zaten esimde .. sende cok taze evlisin henuz 3 ay tadini cikar bu gunleriyin ..

geçmiş olsun.lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.hayatta hiç bir şey bizden önemli değil.herkes sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor.herkes depresyona girse,ialçlar kullansa,yerinden kalkamasa o zaman bu dışarıda insan kalmaz,herkes evinde olur.sizde güçlü olun..
ayrıca eşinizin işleri çok yoğunmuş.bir yandan o işler bir yandan yorgunluğu..size vakit ayıramayabilir..amaaaa açıkcası ben yıllar içinde de onun,sizin gibi yıprandığını düşünüyorum.yani boşanma aşamasına gelmeniz bunun bir kanıtı.sonrasında yine hastalanmanız..şimdi yine hastalanmanız..belki o da bir çıkmaz da..onda da yılların verdiği bir yorgunluk var..sizde ona biraz yardımcı olun...ama ona yardım ederken kendinizede yardım etmiş olacaksınız..ne biliyim iş konusunda eşinize yardım edin..siz onu bir yerlere götürün.hep ondan beklemeyin..oğlunuzla sizde gezmeye gisin..yada tatile çıkın
ama lütfennnn...hayata 1 kez geliyoruz..hayatta olan herşey normaldir..yani ölüm,ayrılık...bunlar hayatta bir son değildir ki kendinizi yıpratalım..sizde kendinizi yıpratmayın ve toparlanın..

canim benim uzme kendini bu sadece senin esin icin gecerli deilki cogu erkek boyle
benim esimde oyle onceleri pazar gunlerini beraber gecirirdik su an evde bile degil
3 haftalik kizimiz oldu ama yanimda degil ne kadar ustune gider soyle yap boyle yap desemde o daha fazla ilgisiz oluyo birak sende ilgilenme o zaman o diycek sana gelecek ilgilenmeye...birak oglunu alip cikiyosa sende kendin cik gez...kendini uzme...

geçmiş olsun.lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.hayatta hiç bir şey bizden önemli değil.herkes sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor.herkes depresyona girse,ialçlar kullansa,yerinden kalkamasa o zaman bu dışarıda insan kalmaz,herkes evinde olur.sizde güçlü olun..
ayrıca eşinizin işleri çok yoğunmuş.bir yandan o işler bir yandan yorgunluğu..size vakit ayıramayabilir..amaaaa açıkcası ben yıllar içinde de onun,sizin gibi yıprandığını düşünüyorum.yani boşanma aşamasına gelmeniz bunun bir kanıtı.sonrasında yine hastalanmanız..şimdi yine hastalanmanız..belki o da bir çıkmaz da..onda da yılların verdiği bir yorgunluk var..sizde ona biraz yardımcı olun...ama ona yardım ederken kendinizede yardım etmiş olacaksınız..ne biliyim iş konusunda eşinize yardım edin..siz onu bir yerlere götürün.hep ondan beklemeyin..oğlunuzla sizde gezmeye gisin..yada tatile çıkın
ama lütfennnn...hayata 1 kez geliyoruz..hayatta olan herşey normaldir..yani ölüm,ayrılık...bunlar hayatta bir son değildir ki kendinizi yıpratalım..sizde kendinizi yıpratmayın ve toparlanın..

Canim yorumun icin cok tesekur ederim , ama sen anladigimkadariyla beni evde noturup bunalim takilan biriolarak algiladin ama kesinlikleoyle degil esim yaliniz basina calismiyor zaten her konuda is konusunda ev konusunda matdi magnevi her konuda ben esimin ustunden cok buyuk yukleri alirim ve oda bilir is geregi olsun yada baska sebeblerden dolayi olsun is yerini bana birakip gitdiginde asla gozu arkada kalmaz en az onun kadarda ben calisirim , ayrilma noktasina kadar gelmistikdememde ben o donem baska bir is yerinde calisiyordum kendi is yerimiz yoktu cok guzel magasim vardi esim beni cok guzel para kazaniyor kapris yapiyor diye algiladi halbuki ben babamdan dolayi rahatsizlanmistim , hani babaya asik derlerya oyle babasina asik bir cocuktum bir hafta icerisinde babami kaybetmem beni yikti ama esim olsun ailesi olsun sanki benim babami birak evde bir kedi olse uzulunur yas tutulur o kadar bile deger vermedi esimin bana soyledigi sana hatirlatip uzmek istemedigimden hic anmadim diyor, ailesi cok uzerime geldi agir sekilerde bende esime sen beni korumuyor ve bana yardimci olmuyorsun diye hastalanmamdanda dolayi agir geliyordu tabi esimde sikintilar cekti ama bu bizim sorunumuz fazla sevgiden asktan ve beklentiden geliyor erkekler ilgi dendiginde direkt bel alti ilgilenmek anliyor bende duygularimi oksasin istiyorum tamam is guc onemli ama dedigin gibi hayatada bir kez gelecegiz degilmi bu yasimizda birbirimize vakit ayirmazsak ne zaman ayiracagiz ..

canim benim uzme kendini bu sadece senin esin icin gecerli deilki cogu erkek boyle
benim esimde oyle onceleri pazar gunlerini beraber gecirirdik su an evde bile degil
3 haftalik kizimiz oldu ama yanimda degil ne kadar ustune gider soyle yap boyle yap desemde o daha fazla ilgisiz oluyo birak sende ilgilenme o zaman o diycek sana gelecek ilgilenmeye...birak oglunu alip cikiyosa sende kendin cik gez...kendini uzme...

Canim eski cektigim sikintilari cekecegim ayni olacagim diye cok korkuyorum beynimde uyusma hisediyorum anlik istemedigim bir olay olsun beynim uyusuyor ve bana bunu yasatmasinlar istiyorum ve acik acik soyluyorum ne olur bunu bunu yapma iyi degilim diye sanki ben oyle demiyorum adam dahada cok yapiyor senağlama

seni öyle iyi anlıyorum ki canım ... bende 8 yıllık evliyim eşim hiç bir pazar hadi şuraya gidelim dememiştir.eğer işi yoksa pazar günü kahvaltısını yapıp erkenden kahveye gider. gitmemiz gereken cemiyet varsa onlara bile ışık hızıyla uğrayıp bizi eve bırakıp koşa koşa kahveye gider..bende anlamıyorum ki severek evlendik...evlenir evlenmez böyle oldu..nasıl düşünüyolar bizi nasıl algılıyolar bende çözebilmiş değilim...ne zaman konuşmaya kalksam daha beter oluyor.artık bende serbest bıraktım anlamıyo çünkü...ondan ayrı güzel vakit geçirdiğim zamanlardada illaki bi şekilde burnumdan getirir...soruyorum seni seviyorum diyo.bu nasıl sevgi değil mi? bende anlamıyorum...seninle oturup konuşsak eminim haline şükredersin......tabiki sana otur şükret demiyorum ama anlatmak istediğim boşver erkekleri anlamak cok zor..vesenin durumunda olmayan birine derdini anlatamazsın bende öyleyim çünkü.. inşallah aranız bir an önce düzelir sende mutlu olursun.......

seni öyle iyi anlıyorum ki canım ... bende 8 yıllık evliyim eşim hiç bir pazar hadi şuraya gidelim dememiştir.eğer işi yoksa pazar günü kahvaltısını yapıp erkenden kahveye gider. gitmemiz gereken cemiyet varsa onlara bile ışık hızıyla uğrayıp bizi eve bırakıp koşa koşa kahveye gider..bende anlamıyorum ki severek evlendik...evlenir evlenmez böyle oldu..nasıl düşünüyolar bizi nasıl algılıyolar bende çözebilmiş değilim...ne zaman konuşmaya kalksam daha beter oluyor.artık bende serbest bıraktım anlamıyo çünkü...ondan ayrı güzel vakit geçirdiğim zamanlardada illaki bi şekilde burnumdan getirir...soruyorum seni seviyorum diyo.bu nasıl sevgi değil mi? bende anlamıyorum...seninle oturup konuşsak eminim haline şükredersin......tabiki sana otur şükret demiyorum ama anlatmak istediğim boşver erkekleri anlamak cok zor..vesenin durumunda olmayan birine derdini anlatamazsın bende öyleyim çünkü.. inşallah aranız bir an önce düzelir sende mutlu olursun.......

Canim ne guzel yazmisin bizim durumumuzda olmayanlara anlatamiyoruz sorunumuzu ama en azindan birazdaha anlayarak yorum yazilirsa cok daha iyi hisede biliriz kendimizi :Saruboceq: insallah...
ben surekli benle ugrasin demiyorum zaten , yeterki ihtiyacim oldugunda yardimci olsun bana hitap etsin istiyorum biz kadinlar onlari hic bir sekilde yaliniz birakmayiz bunuda bir bilseler az biraz basi agrisa surati duse hemen birseye ihtiyaci olup olmadigini sorarim ilac teklif ederim sevgimi veririm ilgimi veririm benim ihtiyacim oldugunda direk bel alti ihtiyacim var diye algiliyor sinir adam :kızgın:

Back
X