geçmiş olsun.lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.hayatta hiç bir şey bizden önemli değil.herkes sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor.herkes depresyona girse,ialçlar kullansa,yerinden kalkamasa o zaman bu dışarıda insan kalmaz,herkes evinde olur.sizde güçlü olun..
ayrıca eşinizin işleri çok yoğunmuş.bir yandan o işler bir yandan yorgunluğu..size vakit ayıramayabilir..amaaaa açıkcası ben yıllar içinde de onun,sizin gibi yıprandığını düşünüyorum.yani boşanma aşamasına gelmeniz bunun bir kanıtı.sonrasında yine hastalanmanız..şimdi yine hastalanmanız..belki o da bir çıkmaz da..onda da yılların verdiği bir yorgunluk var..sizde ona biraz yardımcı olun...ama ona yardım ederken kendinizede yardım etmiş olacaksınız..ne biliyim iş konusunda eşinize yardım edin..siz onu bir yerlere götürün.hep ondan beklemeyin..oğlunuzla sizde gezmeye gisin..yada tatile çıkın
ama lütfennnn...hayata 1 kez geliyoruz..hayatta olan herşey normaldir..yani ölüm,ayrılık...bunlar hayatta bir son değildir ki kendinizi yıpratalım..sizde kendinizi yıpratmayın ve toparlanın..