Kazık yemekmi ? Kaldıramamak mı ? Asıl derdiniz ney hiç bişey anlamadım küfür hakaret saygısızlık yapan birinden ayrılmışsın ilişki bitmiş adam hayatına birini almış bu elbette olacak bişeydi ne olacak ne siz ne o nede başkası ömür boyu yasmı tutacaktı bu ayrılıktan sonra sizinde karşınıza biri çıkabilirdi onun tek hatası sizden önce hayatına birini almakmı....hem şükret kurtulmuş sun adam seni küfrü hakareti ile yaralamış olmalı hayatına birini alarak değil...saygı duyulmak incitilmemek seninde hakkın güll geççç kurtulmuş sun sorunlu bi adamdan bırak o kız düşünsün senin için deli divane olan biri bunları sana yaptıysa kim bilir o kıza neler yapar....şuan uzun bi ilişkiden çıkmışsın kendini kötü hissedmen normal ama kazık yedim demek bunu atlatamayacağını düşünmek yanlış.....Merhaba hanımlar belki hepiniz yaşça benden büyüksünüzdür yaklaşık 5 yıllık ilişkim bitti küfür, hakaret, saygısızlık hepsi vardı. Düzelir dedim olmadı bitirdim artık kaldıramıyordum. Ayrılalı 3 ay oldu ben beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam bugün başkasıyla ayrıca o kişi beni nişan için ikna etmeye çalışırken ınstagramdan arattığı akrabası neden aradın onu dediğimde de öylesine baktım kuzenim dedi bende o zaman istek atsaydın neden sadece baktın dediğimde de bana ne atacam kendilerini bir şey sanarlar demişti. Şok oldum birlikte olduklarını öğrenince, kaldıramıyorum bu durumu ben yapmam gerek? Benzer durumu yaşayan veya şahit olanlar varsa nasıl atlattınız. Zaten onunla olamayacağımı biliyordum ama onca yılın ardından, beni evliliğe zorlayan, aşkından ölüp biten birinden böyle kazık yemek beni çok yaraladı.
Bence adamdan ayrılmak değil de kısa süre sonra başkası ile olduğunu görmek sizi üzmüş, kırmış.Merhaba hanımlar belki hepiniz yaşça benden büyüksünüzdür yaklaşık 5 yıllık ilişkim bitti küfür, hakaret, saygısızlık hepsi vardı. Düzelir dedim olmadı bitirdim artık kaldıramıyordum. Ayrbizılalı 3 ay oldu ben beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam bugün başkasıyla ayrıca o kişi beni nişan için ikna etmeye çalışırken ınstagramdan arattığı akrabası neden aradın onu dediğimde de öylesine baktım kuzenim dedi bende o zaman istek atsaydın neden sadece baktın dediğimde de bana ne atacam kendilerini bir şey sanarlar demişti. Şok oldum birlikte olduklarını öğrenince, kaldıramıyorum bu durumu ben yapmam gerek? Benzer durumu yaşayan veya şahit olanlar varsa nasıl atlattınız. Zaten onunla olamayacağımı biliyordum ama onca yılın ardından, beni evliliğe zorlayan, aşkından ölüp biten birinden böyle kazık yemek beni çok yaraladı.
İlişki diyorum evlilik ne alaka. Offf neden bu kadar kötüsünüz daha konuyu anlamamışsınız. Lütfen biraz iyi kalpli olun.Ya adam evliyken elinden ne geliyorsa yapmış sana, atmışsın başından kurtulmuşsun. Bu yas neyin nesi ya, ben mi çok tuhafım? Siz mi?
Evet biliyorum ama kendimi yine kötü hissediyorum.Bu kişi sizin öğretmenlik mesleğinizi yapmanızı bile istemeyen, "engin görüşlü" eski sevgiliniz değil mi?
Kendi kafa yapısına uygun birini bulmuştur.
Üzüleceğinize sevinmelisiniz, anlamıyorum ki küfür hakaret işittiğiz adam için nasıl üzülüyorsunuz?
Biraz kendinizin kıymetini bilin, size küfür eden insanı özlemek kendinize haksızlık.
Allah'tan ilişki evlılık olaydı nolacaktı?İlişki diyorum evlilik ne alaka. Offf neden bu kadar kötüsünüz daha konuyu anlamamışsınız. Lütfen biraz iyi kalpli olun.
Zaman bu tarz duyguların en iyi ilacı, hicbiryerden takip etmeyin, kendisinden haber almayın, kendinize yeni bir sayfa açın.Evet biliyorum ama kendimi yine kötü hissediyorum.
Sonuna beni evlilige zorlayan yazınca öyle sandımİlişki diyorum evlilik ne alaka. Offf neden bu kadar kötüsünüz daha konuyu anlamamışsınız. Lütfen biraz iyi kalpli olun.
yaw boşver, adam karaktersizin tekiymiş işte. Hem ağzı bozuk, saygısız, hem sana ölüyorum derken başka kızları ayartma peşinde olacak kadar şefersiz, bir de yalancıymış.Merhaba hanımlar belki hepiniz yaşça benden büyüksünüzdür yaklaşık 5 yıllık ilişkim bitti küfür, hakaret, saygısızlık hepsi vardı. Düzelir dedim olmadı bitirdim artık kaldıramıyordum. Ayrılalı 3 ay oldu ben beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam bugün başkasıyla ayrıca o kişi beni nişan için ikna etmeye çalışırken ınstagramdan arattığı akrabası neden aradın onu dediğimde de öylesine baktım kuzenim dedi bende o zaman istek atsaydın neden sadece baktın dediğimde de bana ne atacam kendilerini bir şey sanarlar demişti. Şok oldum birlikte olduklarını öğrenince, kaldıramıyorum bu durumu ben yapmam gerek? Benzer durumu yaşayan veya şahit olanlar varsa nasıl atlattınız. Zaten onunla olamayacağımı biliyordum ama onca yılın ardından, beni evliliğe zorlayan, aşkından ölüp biten birinden böyle kazık yemek beni çok yaraladı.
İlişki diyorum evlilik ne alaka. Offf neden bu kadar kötüsünüz daha konuyu anlamamışsınız. Lütfen biraz iyi kalpli olun.
Hoşuna gitmediadam küfür kıyamet ederken iyi de bir üye bunu yazınca mı kötü kalpli, neresi kötü kalpli??
bence kötü kalpli olan bir insan size "bu ilişkiye devam et" diyecek olan birisi varsa odur.
Madem delice seviyordunuz ayrılmasaydınız o zaman
ne güzel küfür kıyamet ilerlerdi o muhteşem ilişkiniz.
Üzüldüğüm nokta ayrılık değil aptal yerine konmak.Hımm
Engin görüşlü ama bk mantarı gibi fikirlere ve lağım çukuru gibi ağza sahip siz de hala ardından üzülüyorsunuz.
Aferin.
İyiceAllah'tan ilişki evlılık olaydı nolacaktı?
Kötü kalbi nasıl tespit ettiniz?
Siz şu an mantıklı düşünmüyorsunuz bence.
Kırdıysam kusura bakmayın, haklısınız.Sonuna beni evlilige zorlayan yazınca öyle sandım ☺ bu arada ben kötü kalpli filan değilim. Ha ilişki ha evlilik sonuçta aynı berbat adam! Lütfen biraz akıllı olun.
Hıhı evet ona üzüldüm.sorun ne yani size küfreden adam başkasıyla sevgili diye mi üzülüyorsunuz? bağımlılık mı yaptı nedir? bazı konuları cidden anlamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?