Kendimi çok kötü hissediyorum, nasıl iyileşeceğim?

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
Merhaba hanımlar belki hepiniz yaşça benden büyüksünüzdür yaklaşık 5 yıllık ilişkim bitti küfür, hakaret, saygısızlık hepsi vardı. Düzelir dedim olmadı bitirdim artık kaldıramıyordum. Ayrılalı 3 ay oldu ben beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam bugün başkasıyla ayrıca o kişi beni nişan için ikna etmeye çalışırken ınstagramdan arattığı akrabası neden aradın onu dediğimde de öylesine baktım kuzenim dedi bende o zaman istek atsaydın neden sadece baktın dediğimde de bana ne atacam kendilerini bir şey sanarlar demişti. Şok oldum birlikte olduklarını öğrenince, kaldıramıyorum bu durumu ben yapmam gerek? Benzer durumu yaşayan veya şahit olanlar varsa nasıl atlattınız. Zaten onunla olamayacağımı biliyordum ama onca yılın ardından, beni evliliğe zorlayan, aşkından ölüp biten birinden böyle kazık yemek beni çok yaraladı.

Ya adam evliyken elinden ne geliyorsa yapmış sana, atmışsın başından kurtulmuşsun. Bu yas neyin nesi ya, ben mi çok tuhafım? Siz mi?

Bu kişi sizin öğretmenlik mesleğinizi yapmanızı bile istemeyen, "engin görüşlü" eski sevgiliniz değil mi?

Kendi kafa yapısına uygun birini bulmuştur.

Üzüleceğinize sevinmelisiniz, anlamıyorum ki küfür hakaret işittiğiz adam için nasıl üzülüyorsunuz?

Biraz kendinizin kıymetini bilin, size küfür eden insanı özlemek kendinize haksızlık.

Kazık yemekmi ? Kaldıramamak mı ? Asıl derdiniz ney hiç bişey anlamadım küfür hakaret saygısızlık yapan birinden ayrılmışsın ilişki bitmiş adam hayatına birini almış bu elbette olacak bişeydi ne olacak ne siz ne o nede başkası ömür boyu yasmı tutacaktı bu ayrılıktan sonra sizinde karşınıza biri çıkabilirdi onun tek hatası sizden önce hayatına birini almakmı....hem şükret kurtulmuş sun adam seni küfrü hakareti ile yaralamış olmalı hayatına birini alarak değil...saygı duyulmak incitilmemek seninde hakkın güll geççç kurtulmuş sun sorunlu bi adamdan bırak o kız düşünsün senin için deli divane olan biri bunları sana yaptıysa kim bilir o kıza neler yapar....şuan uzun bi ilişkiden çıkmışsın kendini kötü hissedmen normal ama kazık yedim demek bunu atlatamayacağını düşünmek yanlış.....

B
Bence adamdan ayrılmak değil de kısa süre sonra başkası ile olduğunu görmek sizi üzmüş, kırmış.
Siz hala sizi düşündüğünü sanırken başkasını hayatına alması, işte biz kadınları yaralayan bu.
Yoksa yazdıklarınıza göre adam beş para etmezin tekiymiş.
Zamanla geçer tüm bu duygular ama görmeyin sosyal medyadan takip etmeyin merağınıza yenilip.

Ya adam evliyken elinden ne geliyorsa yapmış sana, atmışsın başından kurtulmuşsun. Bu yas neyin nesi ya, ben mi çok tuhafım? Siz mi?
İlişki diyorum evlilik ne alaka. Offf neden bu kadar kötüsünüz daha konuyu anlamamışsınız. Lütfen biraz iyi kalpli olun.

Evet biliyorum ama kendimi yine kötü hissediyorum.

İlişki diyorum evlilik ne alaka. Offf neden bu kadar kötüsünüz daha konuyu anlamamışsınız. Lütfen biraz iyi kalpli olun.
Sonuna beni evlilige zorlayan yazınca öyle sandım bu arada ben kötü kalpli filan değilim. Ha ilişki ha evlilik sonuçta aynı berbat adam! Lütfen biraz akıllı olun.

yaw boşver, adam karaktersizin tekiymiş işte. Hem ağzı bozuk, saygısız, hem sana ölüyorum derken başka kızları ayartma peşinde olacak kadar şefersiz, bir de yalancıymış.

Böyle sıfatsız biri ile evlensen daha mı iyi olacaktı? Bunu bana nasıl yaptı diye sıkma canını; ben kurtuldum, o ne halt yerse yesin umrumda olmaz diye bak olaya

adam küfür kıyamet ederken iyi de bir üye bunu yazınca mı kötü kalpli, neresi kötü kalpli??
bence kötü kalpli olan bir insan size "bu ilişkiye devam et" diyecek olan birisi varsa odur.
Madem delice seviyordunuz ayrılmasaydınız o zaman
ne güzel küfür kıyamet ilerlerdi o muhteşem ilişkiniz.

Hoşuna gitmedi

Hımm
Engin görüşlü ama bk mantarı gibi fikirlere ve lağım çukuru gibi ağza sahip siz de hala ardından üzülüyorsunuz.
Aferin.
Üzüldüğüm nokta ayrılık değil aptal yerine konmak.
Allah'tan ilişki evlılık olaydı nolacaktı?
Kötü kalbi nasıl tespit ettiniz?
Siz şu an mantıklı düşünmüyorsunuz bence.
İyice
Sonuna beni evlilige zorlayan yazınca öyle sandım ☺ bu arada ben kötü kalpli filan değilim. Ha ilişki ha evlilik sonuçta aynı berbat adam! Lütfen biraz akıllı olun.
Kırdıysam kusura bakmayın, haklısınız.

tavsiyem takip etmeyı bırakın kendı hayatınıza bakın emın olun karşınıza ıyı bırı çıkacak...

Aslında üzüldüğünüz o kişi değil. Biliyormuşsunuz olmayacağını ama bazen de insan yinede bile bile hayal kuruyor. İyi olur belki diyor. Bu sevgiden, o kişiye verdiğiniz değerden, verdiğiniz zamandan birsürü şeyden. O yüzden ben anlıyorum şuanki üzüntünüzü. Ama bu kişi yanlış bir kişiymiş, öyle olunca da malesef siz ne yaparsanız yapın doğru kalıbının içine giremiyor ve gidiyor zaten. Sürekli kendinize hatırlatın böyle hatalı, size kendinizi kötü hissediren biriyle doğru bir yola çıkılmayacaktı bu yüzden neresinden dönülse kar olacaktı ve o doğru olmayı seçmedi. Zamanla bu düşünceler kalacak aklınızda sadece. Kıymet bilen kişilerin varlığını gördükçe de bunlar da silinir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…