• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok kötü hissediyorum(Nolur yargılamayın)

otzi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
3
0
0
Ankara
Nerden başlasam bilmiyorum bir yakın arkadaşım var kız(X),onun sevgilisi(Y) de benim yakın arkadaşım.Üçümüz hep yakın olduk.Y ile özellikle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Kimsenin bilmediği sırlarımı Y ye anlatmışımdır.Geçen çok dertliydim(o da ayrı bir konu olur:S).Y ye dertleşelim dedim.Zaten ben farklı şehre gitceğim için vedalaşcaktık.Nese bizim eve geldi Y.Biraz alkol aldık.Ben normalde 1 kadehten fazla içmem ama o gün işte 4 5 kadeh votka devirmişim.Sonra Y ile aramızda ilişkiler konusu açıldı.Ben gerçekten birini seversem belki beraber olabilirim dedim.O da sevmeden olmaz fln dedi.Sonra laptopun şarjı bitiyordu.Balkonda oturuyoduk biz.İçeri geçtik.Yan yana oturup sohbet ediyorduk.Sonra Y beni birden öpmeye başladı.Napıyorsun dedim.Lütfen dedi.Öpüştük biraz.Sonra iş çığrından çıktı.:SKafam bomboş gibiydi.Sonra ne yaptığımız aklıma dank etti.Kaçarcasına çıktım odadan.Git dedim.Biraz konuşalım dedi.Tamam dedim.Ağlamaya başladı.Özür diledi.:S Geri dönülmeyek bişey yapmadık ama uyuyamıyorum.Ne zaman gözümü kapasam o anlar geliyor.Kimseye anlatamayacağım için buraya yazdım.O yakın kız arkadaşımın yüzüne bakamıyorum.Ölmek istiyorum.Y yi de kaybetmek istemiyorum.Lütfen yargılamayın.Zaten vicdan azabından ölmek üzereyim.Ne yapmalıyım?:50:

seçenekler belli artık Y ile normal arkadaş olman zor için rahat etmez, birileri birilerinin hayatından çıkacak kimin kimin hayatından çıkacağına da sen karar vereceksin

aaaaaaaa dizi gibi olmuş biraz...

o çocuktan uzak dur yoksa iş ciddiye biner hem arkdaşından olursun hemde itibarın kaybolur...

alkollüyken olmuş bir olay ayrıca ikinizde kendinize gelince aklınızı başınıza almalısınız bence...

Nerden başlasam bilmiyorum bir yakın arkadaşım var kız(X),onun sevgilisi(Y) de benim yakın arkadaşım.Üçümüz hep yakın olduk.Y ile özellikle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Kimsenin bilmediği sırlarımı Y ye anlatmışımdır.Geçen çok dertliydim(o da ayrı bir konu olur:S).Y ye dertleşelim dedim.Zaten ben farklı şehre gitceğim için vedalaşcaktık.Nese bizim eve geldi Y.Biraz alkol aldık.Ben normalde 1 kadehten fazla içmem ama o gün işte 4 5 kadeh votka devirmişim.Sonra Y ile aramızda ilişkiler konusu açıldı.Ben gerçekten birini seversem belki beraber olabilirim dedim.O da sevmeden olmaz fln dedi.Sonra laptopun şarjı bitiyordu.Balkonda oturuyoduk biz.İçeri geçtik.Yan yana oturup sohbet ediyorduk.Sonra Y beni birden öpmeye başladı.Napıyorsun dedim.Lütfen dedi.Öpüştük biraz.Sonra iş çığrından çıktı.:SKafam bomboş gibiydi.Sonra ne yaptığımız aklıma dank etti.Kaçarcasına çıktım odadan.Git dedim.Biraz konuşalım dedi.Tamam dedim.Ağlamaya başladı.Özür diledi.:S Geri dönülmeyek bişey yapmadık ama uyuyamıyorum.Ne zaman gözümü kapasam o anlar geliyor.Kimseye anlatamayacağım için buraya yazdım.O yakın kız arkadaşımın yüzüne bakamıyorum.Ölmek istiyorum.Y yi de kaybetmek istemiyorum.Lütfen yargılamayın.Zaten vicdan azabından ölmek üzereyim.Ne yapmalıyım?:50:

o seni öpmeye başladı "ne yapıyorsun" demişsin halen ayıksın eeeee sonra neden engel olmadın izin verdin?Tamam hoşuna gitti devamı geldi diyelim şimdi neden utanıyorsun ki?Seni yargılamıyorum ama hazır ol birazdan yerlerin dibine sokarlar seni :50:

içki içmemekle ve başkalarının sevgilisiyle aynı ortamda tek başınıza bulunmamakla başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
olmus bır hata atesle barut yan yana durmaz helede alkol varsa ısın ıcınde bırden patlamalar yasanabılır tıpkı sızınde yasadıgınız gıbı
sızın ya da onun bılıncaltında bırbırınıze karsı bır ılgıde yatıyormus anlasılan olan olduguna gore bundan sonrası onemlı olan
sımddı sız gıdın bunu en yakın arkınıze anlatın desem arkınızı kaybedeceksınız onların ılıskısı ya bıtecek ya zedelenecek
adam kzıı sevıyorsa sızı suclayacak sevmıyorsa onunla ılıskısı bıtınce sıze saracak ama sızde kabul etmesenız sızı tehdıt edecek arkadasınıza anlatmakla
sızde arkadasınızı sevıyorsanız hep vıcdan azabı duyacaksınız bu boyle bır kısır dongu olarak kalacak
bence en ıyısı hıcbırsey olmamıs gıbı devam edın hayatınız bırdahada onunla yanlız kalmaktan onlarla uclu takılmaktan uzak durun cunku yasaklar herzaman cazıp gelır bırkere yoldan cıkan herzman cıkar
kolay gelsın

bir kere Y ile yaşadıklarınızdan sonra eskisi gibi dost olmayı beklemeyin dostluğu bitirmek için içki tek bakış ve öpücük yetmiş..

Y yi niye kaybetmek istemiyorsun?
onu gözden çıkarmazsan X i kaybedebilirsin.

böhööyyytttt bi kere ben sevgilimi ne kadar yakın olursa olsun kız arkadaşına tek başına göndermem. ne kadar yakın olursam oluyım erkek arkadaşımı evime çağırmam hatta İÇMEM....
ateş ve barut siz bazı şeylere zemin hazırlmaışsınız zatenn.
y den vazgeçememen öpüşünden hoşlanmış olmandan kaynaklanıyo olabilirmi acabaaaa...:66:

alkolün zararları işte. kötü durum canım:26:

yakın ark.ım diyorsun gelip burayıda okumasın..sonra uğraş dur...

neyse güzelim içkiden de kendine ve unut tamam ona çok güvendiğin için belkide aklında kalmış olabilir ama ben içki içilince sonundan pişman olunmasının saçma olduğuna inanıyorum sonuçta fazla içince kontrolsüz hareket olacaını herkes biliyor....sonrasında pişman olacaksan daha içmezsin olur biter

bence fazla dert etme bu olayı yasayıp bitmiş ama artık en yakın arkadasın olarak görme y yı tum ılıskı boyutu degısmış . bence otur ve y ile konus ve kendı duygularını dusun hangı secım seni daha mutlu eder y ile beraber olmak mı yoksa x ıle arkadas kalmak mı? evet biraz duygusuz gelecek cogu kişiye ama once kendi hayatını dusun sonra başkalarının veher ne karar alırsan ve sonucu ne olursa olsun pişman olmayacagına emın olarak al bu kararı :) zor gunler allah yardımcın olsun.

Bence bazı şeyleri kabullenip ikisinden de uzaklaşmalısın. Her türlü acı çeken olucak. En iyisi aranı bozmaya çalış ki uzak durasın .. :10:

ayrıca arkadaşın x i y den ayır bence o adam içtimi sapıtan cinsten demekki ondan kimseye hayır gelmezzzz

olan kiz arkadasina olmus, onun durumunda olmak istemezdim. Arkadasin Y'ye biraz mesefali davran.. ama gercekten zor bi durum

X ve Y nin işi yaş bence zaten ne kdr alkol alınırsa alınsın sonuçta aranızda dipte kalan bi etkileşim varmışki su yüzeyine çıkmış.Kimse durduk yere birni öpmez

bi şişe daha devir:27:
bişeyin kalmaz:27:
Bile bile yapılan bir şey bu..Bilinçli..İstek dışı değil yani bu olay..Bilerek..O senin en iyi arkadaşınmış..
Bu tür olaylar karakterimizi belirler.! neyse..ne denilebilir ki..

Back
X