Nerden başlasam bilmiyorum bir yakın arkadaşım var kız(X),onun sevgilisi(Y) de benim yakın arkadaşım.Üçümüz hep yakın olduk.Y ile özellikle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Kimsenin bilmediği sırlarımı Y ye anlatmışımdır.Geçen çok dertliydim(o da ayrı bir konu olur:S).Y ye dertleşelim dedim.Zaten ben farklı şehre gitceğim için vedalaşcaktık.Nese bizim eve geldi Y.Biraz alkol aldık.Ben normalde 1 kadehten fazla içmem ama o gün işte 4 5 kadeh votka devirmişim.Sonra Y ile aramızda ilişkiler konusu açıldı.Ben gerçekten birini seversem belki beraber olabilirim dedim.O da sevmeden olmaz fln dedi.Sonra laptopun şarjı bitiyordu.Balkonda oturuyoduk biz.İçeri geçtik.Yan yana oturup sohbet ediyorduk.Sonra Y beni birden öpmeye başladı.Napıyorsun dedim.Lütfen dedi.Öpüştük biraz.Sonra iş çığrından çıktı.:SKafam bomboş gibiydi.Sonra ne yaptığımız aklıma dank etti.Kaçarcasına çıktım odadan.Git dedim.Biraz konuşalım dedi.Tamam dedim.Ağlamaya başladı.Özür diledi.:S Geri dönülmeyek bişey yapmadık ama uyuyamıyorum.Ne zaman gözümü kapasam o anlar geliyor.Kimseye anlatamayacağım için buraya yazdım.O yakın kız arkadaşımın yüzüne bakamıyorum.Ölmek istiyorum.Y yi de kaybetmek istemiyorum.Lütfen yargılamayın.Zaten vicdan azabından ölmek üzereyim.Ne yapmalıyım?