• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok kötü hissediyorum(Nolur yargılamayın)

bi şişe daha devir:27:
bişeyin kalmaz:27:
Bile bile yapılan bir şey bu..Bilinçli..İstek dışı değil yani bu olay..Bilerek..O senin en iyi arkadaşınmış..
Bu tür olaylar karakterimizi belirler.! neyse..ne denilebilir ki..

bende blinçli olduğunu düşünüyorum alkol ikisinede cesaret vermiş iki tarafta boş değil birbrine karşı yani bu davranışın geri dönüşüde olmicaına göre iş tercihe kalıor:96:

İnsan böyle bir konuda nasıl davranacağını bilmek için nete girip forumda konu açar mı yahu!

Neyse.. Ucu çok açık bir durum. Yaşama bakışına, doğru bildiklerine, bireysel ilkelerine göre her kişide farklı davranış olabilecek bir konu. İçimde taşıyamıyorum dersin, anlatmak istedim dersin,. Nasıl davranacağımı bilmiyorum da nedir!

Az bilinç. Az otokontrol.

Y yi niye kaybetmek istemiyorsun?
onu gözden çıkarmazsan X i kaybedebilirsin.

Y yi kaybetmek istemiyorum çünkü onsuz hayatımın nasıl olacağını düşünemiyorum bile.Ama X i de silip atamam öylece.Zaten farklı şehirlerde olcaz en iyisi unutmak sanırım ve uzaklaşmak...:59:

Y yi kaybetmek istemiyorum çünkü onsuz hayatımın nasıl olacağını düşünemiyorum bile.Ama X i de silip atamam öylece.Zaten farklı şehirlerde olcaz en iyisi unutmak sanırım ve uzaklaşmak...:59:

iyiki senin gibi bir arkadaşım yok:95: o kız kimbilir sana ne kdr güveniyodu sen zaten bence alkola suç atmayı bırak Y den hoşlandığın ap açık belli hem zaten tutup arkadaşının sevgilisye alkol alıp baş başa kalman kadar saçma ve gereksiz bir davranış yok.Kusura bakma canım ama sen bile bile lades demişsin :19::20:

kırmızı olan yere dikkat et bu ne demektir yaa alkol bahane senin için bozulmuş kızım kendini hiç kötü falan hissetme bu ne demektir yaaaa yuhhh diyorum yani.
x e acıyorum ben iki kendini bilmeze güvendiği için.
üniv baslayınca daha çk konu açarsın sen buraya daha çok şey var söylenicekte yaşın küçük işte cahilsinnn

Alkol malesef şişede durduğu gibi durmuyo, ama işin gerçek yanı bizde arkadaşlarımızla içtik ama kimse kimseyi öpmedi, demek istediğim adamın niyeti bozukmuş,bu olaydan da ders çıkarsan iyi olur. Benim fikrim arkadaşının da y den uzaklaşmasını sağla ve arkadaşına karşı bir daha yanlış yapmaa:20: etme bulma dünyası hatırlatırım arkadaşım

kırmızı olan yere dikkat et bu ne demektir yaa alkol bahane senin için bozulmuş kızım kendini hiç kötü falan hissetme bu ne demektir yaaaa yuhhh diyorum yani.
x e acıyorum ben iki kendini bilmeze güvendiği için.
üniv baslayınca daha çk konu açarsın sen buraya daha çok şey var söylenicekte yaşın küçük işte cahilsinnn

Kesinlikle bende çok sinirlendim şuan sana tamamen katılıyorum.Üni ortamına girdiğinde allah ailenin yardımcısı olsun senin denecek başka laf yok

Y yi hayatından çıkaramıyorsan o zaman Xi çıkarmalısın Xe haksızlık etmiş olursun bu şekilde X o günü bilse seninle hala arkadaş olmak istemezdi sanırım belliki Y için sorun yok zaten ama diger arkadaşlar gibi düşünüyorum saklı kalmış duygular var işin içinde sadece alkol degil önce buna bi karar vermelisin sonra hayatında kalacak kişiye adalet istiyorsan.....hala 3arkadaş olmamalısınız kendine de haksızlık edersin yazık yani.

Son düzenleme:
18 yaşındasın evine sadece arkadaşın bile olsa bir erkeği alıp kadehleri deviriyorsunuz, sonra ortalık karışıyor.
Pardon ama bu arada ailen ne yapıyor?
Elin adamı ile bir başına evinde alem yapmak ta neyin nesi???
Resmen yaşananlara ortam hazırlamışsın, diğer bir deyişle kaşınmışsın kaşımışlar

Şimdi içkiye acıdım bütün suçlar ona atılıyo
Böyle birşeyi öngörmen lazımdı..

Öngörmek:Olayların nasıl geleşeceğini önceden tahmin etmek

Çok zor bişey değil ne dersin?

İyi de arkadaşım hırsızın hiç mi suçu yok?
Kabul yaptığı tasvip edilir, yenilir yutulur bir şey değil ama tek suçlu da bu kız değil.

Y erkek X kadın sanırım ,şu mesajınızdan hiçte alkolün etkisiyle olduğunu düşünmüyorum ayrıca daha 18 yaşında bu kadar entrikaya kafanız nasıl çalışıyor hayret.

bende blinçli olduğunu düşünüyorum alkol ikisinede cesaret vermiş iki tarafta boş değil birbrine karşı yani bu davranışın geri dönüşüde olmicaına göre iş tercihe kalıor:96:

Bu y arkadaş gidip X e (sevgilisine)anlatıcak muhtelemelen vicdan azabına:12:
Sonrasını çok merak ediyorum

Back
X