evet dizi senaryosuna benzemiş.
ateş-barut misali...yan yana gelmeniz yanlış olmuş.
yaşlar kaçtı ??
18 ikimizinde bu sene üniversiteye başlıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dizi senaryosuna benzemiş.
ateş-barut misali...yan yana gelmeniz yanlış olmuş.
yaşlar kaçtı ??
bi şişe daha devir
bişeyin kalmaz![]()
Bile bile yapılan bir şey bu..Bilinçli..İstek dışı değil yani bu olay..Bilerek..O senin en iyi arkadaşınmış..
Bu tür olaylar karakterimizi belirler.! neyse..ne denilebilir ki..
içki içmemekle ve başkalarının sevgilisiyle aynı ortamda tek başınıza bulunmamakla başlayabilirsiniz.
sadece içtimi sapıtan arkadaş y değil bence![]()
Y yi niye kaybetmek istemiyorsun?
onu gözden çıkarmazsan X i kaybedebilirsin.
Y yi kaybetmek istemiyorum çünkü onsuz hayatımın nasıl olacağını düşünemiyorum bile.Ama X i de silip atamam öylece.Zaten farklı şehirlerde olcaz en iyisi unutmak sanırım ve uzaklaşmak...![]()
Y yi kaybetmek istemiyorum çünkü onsuz hayatımın nasıl olacağını düşünemiyorum bile.Ama X i de silip atamam öylece.Zaten farklı şehirlerde olcaz en iyisi unutmak sanırım ve uzaklaşmak...![]()
kırmızı olan yere dikkat et bu ne demektir yaa alkol bahane senin için bozulmuş kızım kendini hiç kötü falan hissetme bu ne demektir yaaaa yuhhh diyorum yani.
x e acıyorum ben iki kendini bilmeze güvendiği için.
üniv baslayınca daha çk konu açarsın sen buraya daha çok şey var söylenicekte yaşın küçük işte cahilsinnn
bende blinçli olduğunu düşünüyorum alkol ikisinede cesaret vermiş iki tarafta boş değil birbrine karşı yani bu davranışın geri dönüşüde olmicaına göre iş tercihe kalıor:96: