• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok kötü hissediyorum(Nolur yargılamayın)

arkadaşım birz din bilgisi veren ahlak kitapları oku. ahlak kuralları öyle güzel ki, birbirimizin hayatlarını da temizliyor kendimizinkini temizlemekle kalmayıp. x e söyle ayrılsın, hiç gelemem ben böyle şeylere... sen de sarhoşken seni öpen "arkadaş"ından uzak dur derim. kaç kişiyi öptü Allah bilir. Rabbim gençlere akıl ver...Kızlar kendilerini kullandırıyorlar sonra da al başına vicdan azabını. duygulardan uzak durmak lazım gençken, hep derim :) geçmiş olsun...

bence fazla dert etme bu olayı yasayıp bitmiş ama artık en yakın arkadasın olarak görme y yı tum ılıskı boyutu degısmış . bence otur ve y ile konus ve kendı duygularını dusun hangı secım seni daha mutlu eder y ile beraber olmak mı yoksa x ıle arkadas kalmak mı? evet biraz duygusuz gelecek cogu kişiye ama once kendi hayatını dusun sonra başkalarının veher ne karar alırsan ve sonucu ne olursa olsun pişman olmayacagına emın olarak al bu kararı :) zor gunler allah yardımcın olsun.

Bu yorumu ağzımı açık okudum.. Duygusuz gelmedi..Çok haince geldi. Haince bir bakış açısı, dilerim zarar vermezsiniz bu bakış açısıyla bazı yüreklere.

...

Konu sahibine ne oldu acaba ?

ben seni yadırgamıyorum ama bir bayanın kendini kaybedecek kadar alkol almasını beğenmiyorum.
ben kendimde alkol alırım ama sadece böyle tadımlık, bir ortamda olduğumuz zaman. her ortamdada değil, bir doğum gününde veya bir düğünde. hiç bir zaman böyle evde içmemişimdir ve dediğim gibi, sadece tadımlık.

hiçte sevmem sarhoş kadın

Son düzenleme:
Nerden başlasam bilmiyorum bir yakın arkadaşım var kız(X),onun sevgilisi(Y) de benim yakın arkadaşım.Üçümüz hep yakın olduk.Y ile özellikle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Kimsenin bilmediği sırlarımı Y ye anlatmışımdır.Geçen çok dertliydim(o da ayrı bir konu olur:S).Y ye dertleşelim dedim.Zaten ben farklı şehre gitceğim için vedalaşcaktık.Nese bizim eve geldi Y.Biraz alkol aldık.Ben normalde 1 kadehten fazla içmem ama o gün işte 4 5 kadeh votka devirmişim.Sonra Y ile aramızda ilişkiler konusu açıldı.Ben gerçekten birini seversem belki beraber olabilirim dedim.O da sevmeden olmaz fln dedi.Sonra laptopun şarjı bitiyordu.Balkonda oturuyoduk biz.İçeri geçtik.Yan yana oturup sohbet ediyorduk.Sonra Y beni birden öpmeye başladı.Napıyorsun dedim.Lütfen dedi.Öpüştük biraz.Sonra iş çığrından çıktı.:SKafam bomboş gibiydi.Sonra ne yaptığımız aklıma dank etti.Kaçarcasına çıktım odadan.Git dedim.Biraz konuşalım dedi.Tamam dedim.Ağlamaya başladı.Özür diledi.:S Geri dönülmeyek bişey yapmadık ama uyuyamıyorum.Ne zaman gözümü kapasam o anlar geliyor.Kimseye anlatamayacağım için buraya yazdım.O yakın kız arkadaşımın yüzüne bakamıyorum.Ölmek istiyorum.Y yi de kaybetmek istemiyorum.Lütfen yargılamayın.Zaten vicdan azabından ölmek üzereyim.Ne yapmalıyım?:50:

o seni öpmeye başladı ve sen napıyosun dedın o lütfen dedı kıramadn o kadar yakın samımı bı arkadasın yanı kıramıyorsun onu...alkol alınca ınsanların bilinc altındakı seyler canlanıyor demekkı sızde ıstemıssınz boyle bırseyı...yapacak bişeyınız yok kusura bakmayın ama vicdanınız olsaydı zaten y sıze lutfen dedıgı zaman hatta bu işe teşebbus ettıgı zaman frenlerdınız onu ama sızde ızın verıp devam etmıssınız bence x ınde y nınde hayatından cıkın nasıl bı arkdaslıkmıs bu anlayamadım valla daha bakabılıyormusunuz x ın yuzune???

böhööyyytttt bi kere ben sevgilimi ne kadar yakın olursa olsun kız arkadaşına tek başına göndermem. ne kadar yakın olursam oluyım erkek arkadaşımı evime çağırmam hatta İÇMEM....
ateş ve barut siz bazı şeylere zemin hazırlmaışsınız zatenn.
y den vazgeçememen öpüşünden hoşlanmış olmandan kaynaklanıyo olabilirmi acabaaaa...:66:

sana katılıyorummm....
konu sahibi neden yazmıyor acaba

Son düzenleme:
konu sahibinin bence diyecek lafı kalmadı utanmıştr dicemde pek sanmıyorum ondan beklenecek bi davranış değil gibi:26:

Son düzenleme:
arkadaşın yaptığının elle tutulur yanı yok yanlış yanlış üstüne
ama bayanlar yapmayın etmeyin bu cahil kızın ailesi sorumsuz ilgisiz olabilir bu kızcağaza terbiye verememiş olabilir
siz öğüdünüzü verin yanlış olduğunu yanlış yolla olduğunu abla gibi anlatın
yargılayıp atıyosunuz bi kenara
biçok konuda çok acımasızca davranan insanlar var hep görüyorum.
yardıma muhtaç insana bi tekme de bizden geliyo bu dinimizde yok herkesin çoluğu çocuğu var kınamayın kimseyin
sizden fikir isteyene yardım edin

bence kendini bu kadar üzme olan olmuş çünkü y de sakın söyleme ama birden de arkadaşlığını koparmaki şüphelenipte anlayıp da yıkılmasın
x gelince ondan gerçekten hoşlanmıyorsan kararını ver ve bu yaptığınızdan ne kadar vijdan azabı yaptığını anlat ve ondan da y hissetirmeden bağları koparmayı iste
atlatılamayacak geri dönüşü olamayan bir şeyde yok sırın olsun nede olsa insanoğlu sırlarla dolu yaratık
psikoljik olarak bence y nin sana x ile olan ilişkilerinden devamlı bahsetmesi y nin x e duygusal hislerinin senin bilinçaltında patlaması ve alkolun etkisiylede bilinçaltının dışarı vurumudur
neden olsa bilinçaltımız mantıksız isteklerinin doyurulması için çalışır

Back
X