Kendimi çok kötü hissediyorum

Daha yeni nisanlisin ve eltiyle olaylar olaylar eltin nasi bi insanki cözemedim cocukluguna inmek lazim.. simdi ufak tefek sorunlar yasiyorsun nisanlisin evlendiginde eltinle napicaksin hadi sorunlar dahada büyüdü daha büyük iftiralara maruz kaldin ozaman nolucak evliligine zarar vericek boyutta bi iftira olursa napicaksin.. insan sadece sevdigiyle evlenmiyor ailenin cok ama cok rolü var ömür boyu böyle seylermi yasicaksin.. simdiden canin bu denli daraliyor ozaman nasil olucak sessiz kal dencek cvp verme dencek o böle biz böle kabul ettik yok böle bi dünya bence... sya sessiz kalmicaksin tirnaklarini cikarcaksin kendini bastan savuncaksin savundurcaksin yada bu ise noktayi koycaksin bence.. cünkü sen susunca onu öle kabullenince o sana karsida daha rahat olcak sanada digerlerine yaptigini yaptircak sürekli poh pohlicaksin elticigini

ben ayrılıkla baş edebilirim. ama onun yüzünden bitirmek dogru mu orda tıkanıp kalıyorum. ayrılırsak onun istedigi olacak. mutlu olacak. ya da yeterli bi sebep mi ? bunları düşünüyorum hep.

Tabiki yeterli sebep değil ama ,hayatını o kadınla itişerek mahvetmek istemiyorsun anladığım kadarıyla.
Yada sana açık olayım....
Sen nişanlına aşık değilsin asla...
Aşık olduğun bir adam olsaydı ,değil eltin kayın validenin bile kötüsünü görmezdin.
Aşık değilsen zaten evlenme ... Aşksız evlilik olmaz bence ..
36_1_53-gif.1318285

daha cok yeni nişanlıyım. nişanlımla cocukluktan beri tanısıyoruz. herkes tarafından sevilen biri. bana deger verir önemser iyi anlaşıyoruz ama eltim benim için gercek büyük dert.
bana türlü türlü hainlikler yaptı . yaptıgı hiç bişeyden korkmuyor, ne eşinden ne kayınbabası,kayınvalidesinden ne de nişanlımdan çekinmiyor. çok rahat bi şekilde yalan konusuyor çünkü ortaya cıkınca bile kimse gidip ona hesap sormuyor. nedeni de '' huzur bozulmasın'' bana yaptıgı şeylerin hiç birinde muhattap olmadım münakaşaya girmedim.
peki onun huzur bozmasını istemeyen insanlar neden benim huzurumu düşünmüyor.
dün yine bir mevzu gecti.eltim yine yalan konuştu, basit bi mevzu ama can sıkıcı. neyse ki kayınvalidem de olaya şahitti. ama çıkıp ona sen yalan söylüyosun demedi. bana '' boşver kızım ben biliyorum kimin dogru söyledigini ama böyle seyleri uzatmayın o biraz sinirli kin tutar eşine kötü olur'' dedi.
çok bozuldum. ben ondan beni savunmasını beklemedim zaten, ama şahit oldugu bi olayda bi yalan varsa bunu dile getirebilmeli insan.
kendimi ezilmiş hissediyorum. sırf sorun cıkmasın, çekip gitmesin,kavga cıkarmasın diye her istedigini yapıyolar.
ben de öyle bi insan olsam bana da yaparlar biliyorum. nişanlımın kuzeni bile bana '' sende eltin gibi onları parmagında oynat ne istersen aldır istersen yaparlar ama sesini cıkarmazsan kalırsın öyle'' dedi.
ama ben gururuma yediremem böyle bi insan olmayı, kendime saygımdan yapamam. yani onun gibi taktik uygulayamam.

o yüzden bana akıl verin lütfen, ben napayım? daha cok yeni nişanlıyız şimdiden bir sürü sorun cıkarttı. bana 1 kurusluk bişey alınsa kıskanclık yapılmasın diye ona da alınıyor.
daha bunun ev dizmesi var orda büyük sorunlar bekliyor beni. bu arada nişanlım da farkında ama onu öyle kabul et kıskanc o takma,umursama,cevabını ver diyor.

bitirmek çözümse onada varım artık. lütfen biraz fikir.

nişanlının kuzeni çok akıllıymış. insanları parmağında oynatmana gerek yok sadece eltin sana bir şey yaptığında asla susma ve altta kalma. çirkefe çirkeflikle karşılık verilir. sen yine hanımlığını bil ama ezilmeye çalışıldığın anda asla susma. bitecekse de en azından ezilmemiş olarak bitirirsin.

Adı farklı olsa da roller aynı, bu benim görümcem :eek: İlk zamanlar çok üzülüyordum, kendimi harap ediyordum, sonra bi yerde tamamen kopardım, o günden beri konuşmuyorum, görüşmüyorum. Eşim asla karışmaz, kayınvalidem de bu konuyla alakalı bana bişey demedi, çünkü o da biliyor neyin ne olduğunu... Sizin huzurunuzu bozan, problemli, kişiliği oturmamış insanların hayatınızda olması ne kadar zordur bilirim. Şuan kafam rahat, mecburi ortamlarda bulununca sadece merhaba der geçerim mesela, kesinlikle konuşmam, çünkü bana çok zararı dokundu. Nişanlınıza bu durumdaki rahatsızlığınızı dile getirin, yani size kimse eltinle iyi ol diye telkinde bulunacaksa ayrıl direk bence...

Bir elti yüzünden nisan atilirmi yahuu!! Aklinimi kaçırdın sen
Kadın zaten evde hüküm sürüyor ohh daha eve girmeden onuda bezdirdim deyip ekmeğine yağ süreceksin muhattap olma o kadar ! baksana kayinvaliden bile bıkmış

Birde yazmadan edemeyeceğim deveye diken insana döven yaranırmış!!
Bu sözü dikkate al !! Aksini ne gördüm ne duydum.

Ay bana denk gelse nasıl delirtirim onu. Sakın saçma sapan yüzük atma. aileye kimin gelin geleceğine elti hanım mı karar verecek. onu yanlız sıkıştırdığında fısılda ona gözlerine baka baka gülerek hemde. hastasın sen, sen hastasın, ruhun hasta, ama kimsenin zerre kadar umrunda değilsin, herkes seni idarelik geçiştiryor, hastasın sen de :KK53:

Back
X