Kendimi çok kötü hissediyorum :(

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Merhaba. Beni onceki konularimdan biliyorsunuzdur. Panik Atak Anksiyete OKB uclusu hayati bana zehretti. Bugun ailemle konustu beni doktora goturmelerini istedim. Konuyu hemen dine bagladilar. "Sen sunu yapmadigin icin boylesin" vs vs demeye basladilar. Ailem beni neden doktora goturmek istemiyor anlamiyorum Geceleri uyku bana haram oldu resmen. Artik dayanacak gucum kalmadi. Herkesten ve her seyden nefret eder hale geldim. Eskiden cok pozitiftim simdi ise tam tersi... Sizce ne yapmaliyim? Suan kendimi cok kotu hissediyorum rahatlamak icin ne yapabilirim?

Bu hastalıklarda da doktorlar pek dine dalmamayi öneriyor. Ailenizin tam tersi.çok fazla kitap okumamak,çok fazla dini vecibelere kaptırmamak.itiraz edenler olacaktir ama doktorun anneme tavsiyeleriydi. Yani bize söylemişti

Allah yardimcin olsun cnm. Nefes teknikleri var google bakip onlari yapabilirsin,iyi geliyor. Kafani dagitmaya calis kendini kötü hissedince. Gecicek, kalici degil diye kendine telkin ver, inadina mutlu olucam diye düsün. Zamanla bas etmeyi ögreniceksin ins üzme kendini. dr dan da kendin al randevu bence.

Birkac ay once ayni durumdaydim halen de tam iyileşmiş degilim atak geliyor ara ara . Seni cok cok ii anlıyorum bu illet bir hastalik ve tedavisiz iyileşmek nerdeyseimkansiz. Evet dua ve dini konular insanu elbette rahatlatıyor fakat pskoloji diye de bi bilim dali var ve Allah hic biseyi bosa yaratmadığı gibi doktorları ve bu meslegi de boşa var etmedi degil mi. Ailenize bunu söyleyin bunca arastirma bunca pskiyatrik hastalıklar yalan mi o halde tum şizofrenler namaz kılıp dua ederek iyileşebilir misal dimi bu da cok utopik olur. Ailelerimizle kusak farkımız var ve malesef konuya baska acıdan bakıyorlar onlara da kizma tabi cnm ama yetiskinsen eger randevunu al bir uzmanla görüş hatta o uzmanin ailenle gorusmesini sagla durumun ciddiyetini doktordan dinlemeleri daha etkili olacaktir .. Allahtan şifa dilerim...

Geçmiş olsun. Yaşamayan bilemez sen kendini anlatmaya çalıştıkça da daha çok yıpranırsın.Kimsenin götürmesine de ihtiyaç yok. Devlette bile iyi psikiyatrlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…