Kendimi çok kötü hissediyorum

Masal140920

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
304
202
23
29
Kızlar merhaba diyelim ki son zamanlarda isteğiniz çok fazla ve eşinize seni istiyorum dediniz hiç beklemediği bir anda oda o an istemediğini söyledi ne hissedersiniz ne yaparsınız ?

Kızlar merhaba diyelim ki son zamanlarda isteğiniz çok fazla ve eşinize seni istiyorum dediniz hiç beklemediği bir anda oda o an istemediğini söyledi ne hissedersiniz ne yaparsınız ?
üzülürüm ne hissedicem, eşim yoğun çalıştığı için bazen oluyor. Bende ona misilleme yapim diyorum ama ondan teklif gelince hayır diyemiyorum düşkünüm ilişkiye ajsjjsjs 🤣

Kendinizi kötü hissetmez misiniz ne bileyim istenilmemek kırıcı birşey değil mi sanki ozgunvenim yıkıldı

Kendinizi kötü hissetmez misiniz ne bileyim istenilmemek kırıcı birşey değil mi sanki ozgunvenim yıkıldı
yani eşinizin o anki durumunada bağlı, ne yapıyordu ne düşünüyordu bi stresi var mıydı? İlk zamanlar bende sizin gibi kırılıyodum artık öyle problem etmiyorum. Tabi modum düşüyor ama küsmüyorum dediğim gibi yoğun çalıştığından ona da hak veriyorum 🤷🏻‍♀️

Kendini kötü hissetmekte haklısın. Ama biz kadınlar erkeklerin her an her koşulda ilişkiye hazır olduklarını sanarak yanılıyoruz. Gerçekten istemiyor olabilir hazır olmayabilir. Çok buyutmemekte fayda var. ara sıra belli aralıklarla ilişki yaşamak da güzeldir. Ne zamandır evlisiniz

2 senedir evliyiz ilk defa böyle birşey oldu çok kırıldım kötü hissettim soğudum açıkçası
Kafanızda buyutmemeye çalışın bence gayet olabilir bir şey eşinizin yaşadığı. Tabii üslup da önemli incitmeden reddedebilirdi ve sonrasında kendisi gelebilirdi

Aynen öyle kendisi de gelmedi sonradan ama bugün daha sakinim çok teşekkür ederim mesajınız için
Ya dönem dönem bunu herkes yaşıyordur diye düşünüyorum sonuçta karşımızdaki de insan erkek diye robot değil her an ilişkiye hazır olamaz ki benimle eşimin arasında da yaşanıyor bazı zamanlar önemli olan çok uzun süre olmaması biz kadınlar da yeri geliyor istemiyoruz yorgun vs oluyoruz gurur yapacak bişey yok şöyle Bi süslenin sexi giyinin ama ona karşı istek oldugunu belli etmeyin gayet dogal bişeymiş kendini iyi hissetmek için hazırlanmış gibi davranın ona sizi reddettiginde ne kaçırdığı msjını dolaylı yoldan verin yani tıpış tıpış gelir Bi film aç mesela uzan bacaklarını ortaya çıkar biraz kalça dekoltesi ver umurunda degilmiş gibi davran karşı koyamaz çünkü insanlar umursanmadığı zaman Bi çekim hisseder kaçan balık kovalanır mantığı 🤣🤣

Doğru da sanırım bizimki artık kavga durumuna geldi gelip özür dilerim falan dedi ama istediğim şey bu değil ondan gelen sıcaklıktı

Back
X