Normal bir cinsellik mi

Bu durumu yaşayan kadınlar vardır belki diye düşündüm ben tek bu durumu yaşamıyor um bence . Rahatsız olduğumu belli ediyor um yada istemedigimde söylüyor um ama zaten dinlemiyor. Zamanla geçer diye bekledim ama aynı
İnsanlar yaşıyorsa da karşılıklı rıza kavramıyla birlikte yaşıyordur. Kocasının bdsm fantezisiyle tecavüze uğrayan kadın sayısı tahmin ettiğin gibi burada yüksek değildir.

Eşler bunu kendi arasında oyun gibi yapabiliyor fantezik bende severim tatlı -sert ilişkinin harmanında vardır biraz da hayvani bir dürtüdür cinsellik ama eşin öküz gibi birşey onun bir çizgisi var karşılıklı ise güzel ve çekici. Sınırları birlikte koyarsın. Ama siz istemediğiniz için bildiğin tecavüz oluyor bu adını ne koyarsanız koyun.
Yaşlara diyecek birşey bulamıyorum yazık.

Bu devirde 17- 21 yaşında bunun normal olmadığını bilmeyen bir kadın olacağını sanmıyorum. Ben o yaşlarda lise son üniversite yıllarındaydım, bilgisayar internet vardı ama o kadar yaygın değildi, ama bunun normal olmadığını biliyordum. Hatta kadınlar konuşurken şunu duymuştum kadının eşini reddetmesi günahmış, yine de aa öyle mi günaha girmeyeyim diye düşünmem çünkü ben insanım, duygularım var, yorgun olabilirim hasta olabilirim, robot değilim. Konu gerçekse annenize babanıza söyleyin boşanın. Tabi öncesinde eşinize hayır istemiyorum diyin devam ederse boşanın.

Bu durumu burda paylaşmak ne kadar doğru bilmiyor um ama çevremdeki hiç bir tanıdığım kadınla yada arkadaşimla konuşamadım . 21 yaşındayım yaklaşık 3.5 yıldır evliyim.esim 34 yaşında. Eşimin beni hep güzel bulduğunu çok sevdiğini söyler iyi bir şey ama ilsikde hep kendi istediği olur özel günler dışında hayır diyemiyorum saçma gelebilir ama bazen cinsellik istemediğim oluyor eşim hiç umursamıyor bazen çok sert oluyor davranış olarak ilişki sırasında bazen korkuyorum elinde kalacağım boğazımı sıkıyor kendinden geçiyor böyle farklı istekleri oluyor sanki benim fiziksel olarak acı çekmemi istiyor gibi karşı da gelemiyor um daha kötü olur çünkü sinirlenir diye korkuyorum. Fiziksel farkımiz çok ona karşı gelmem mümkün olmuyor. Bazı günler bilerek geç yatıyor um onun uyumasını bekliyor um. Ama bir gün aileden birine vs bir şeyler söyler diye tedirginim kadınlık yapamıyor gibi. Karşılıklı bir ilişki olsa bir sorun olmayacak ama yani bana garip yaklaşıyor bazı günler ağladığim oluyor yinede onu için farketmiyor. Bazen zamanla geçer diye düşünüyorum yada diğer evliliklerde böyle oluyor dur gibi düşünüyor um sonra kendimi kötü hissediyorum. Çok anlatamadım çünkü çekiniyor um ister istemez
Diğer evlilikler böyle değil.Sen de sallamışsın gibi.Böyle bir muamele gören hangi kadın sessiz kalır.

Normal olsa normal mi diye sormana gerek olmazdi sen de farkındasın normal olmadığının. Boğazını sıkması, istemediğin halde birlikte olması, sert davranması nesi normal? Çocuk yapma diyecektim ama yapmışsın bile :KK51:

Bu durumu burda paylaşmak ne kadar doğru bilmiyor um ama çevremdeki hiç bir tanıdığım kadınla yada arkadaşimla konuşamadım . 21 yaşındayım yaklaşık 3.5 yıldır evliyim.esim 34 yaşında. Eşimin beni hep güzel bulduğunu çok sevdiğini söyler iyi bir şey ama ilsikde hep kendi istediği olur özel günler dışında hayır diyemiyorum saçma gelebilir ama bazen cinsellik istemediğim oluyor eşim hiç umursamıyor bazen çok sert oluyor davranış olarak ilişki sırasında bazen korkuyorum elinde kalacağım boğazımı sıkıyor kendinden geçiyor böyle farklı istekleri oluyor sanki benim fiziksel olarak acı çekmemi istiyor gibi karşı da gelemiyor um daha kötü olur çünkü sinirlenir diye korkuyorum. Fiziksel farkımiz çok ona karşı gelmem mümkün olmuyor. Bazı günler bilerek geç yatıyor um onun uyumasını bekliyor um. Ama bir gün aileden birine vs bir şeyler söyler diye tedirginim kadınlık yapamıyor gibi. Karşılıklı bir ilişki olsa bir sorun olmayacak ama yani bana garip yaklaşıyor bazı günler ağladığim oluyor yinede onu için farketmiyor. Bazen zamanla geçer diye düşünüyorum yada diğer evliliklerde böyle oluyor dur gibi düşünüyor um sonra kendimi kötü hissediyorum. Çok anlatamadım çünkü çekiniyor um ister istemez
Başanmaktan başka çaren yok. Hemen boşanamam diyorsanda canının yandığını şikayet edeceğini söyle. Böyle fanteziler karşılıklı rızayla olur rıza yoksa tacizdir.

Söyledim ama dinlemiyor. Böyle şey konuşuyor karım değil misin gibi şeyler söylüyor yada böyle biraz kızıyor öyle olunca bir şey diyemiyorum ve çevremdeki kadınların da böyle olduğunu düşünüyordum tabiki herkes farklı oluyor dur ama bu durumda kimseye bir şey söylemediğim için kabullendim. Ve bu din üzerinden bazen konuşuluyor kadının kocasıni geri cervemesi günah gibi ayrıca çekindim olay yada kavga çıkar neden çıktığı ortaya falan çıkınca ben rezil olurum diye
Çok sinirlerim bozuldu size yanıt veremiyeceğim diğer arkadaşlara devrediyorum konuyu ben çıkıyorum

Yaşınız çok kücük emin olun cinsellik bu değil cinsellik iki tarafında istekli oldugu bişey herhangi bir tarafın canının acımaması yani bu dümdüz fiziksel şiddet cinsellik anında yapıyor olması size şiddet göstermediğini göstermez. Söylerse de söylesin ayrıca kadınlık eşittir cinsellik değil

Bacım normla degıl Tabıkıde tamam haz anında belki biraz sıkar fln bırak dedıgınde bırakması laızm zaten yaşdanda belli oluyo biraz sapık bi herif kendinden küçük bi kızla bu şekilde ilişkiye girmesini geçtim evlenmsi anlam vermedım senide anlıyorum o bi dert onun ailesi bi dert bunu anlatmasından kormuyosan demekki her şeyi millete anlatan boş biri Allah sana kolaylık versin boşanabılıyosan boşan ama Türkiye şartlarında zor biraz ama dayanılmıycak hale geldıgınde çek kapıyı çık

Back
X