kendimi çok kötü hissediyorum :(

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
daha önce açtığım konudan görmüşsünüzdür belki bi erkek arkadaşım vardı ve ilgisinden çok bunalmıştım sürekli bebek gibi benle ilgileniyodu bundan çok sıkıldım ayrıca onu gerçekten sevmediğimi farkettim o şunuda biliyorumki o beni çok seviyo herşeyden herkezden çok seviyo dün ayrılmaya karar verdim onun çok üzülüceğini biliyodum ama napabilirim ben mutsuzdum ya ben ayrılıp kendim mutlu olup onu mutsuz edicektim yada onunla deam edip kendimi mutsuz onu mutlu edicektim ikisi arasında kaldım ona kıyamadım bi türlü o beni öylesine seviyoki sen sevmiyosan bu ilişkiye neden başladın diye soracak olursanız ben hiç bukadar sevilmedim kimse bana bukadar değer vermedi onun ilgisini sevgisini görünce zamanla bende severim dedim ama öyle olmadı sevemedim alışamadım dün ayrılmak istediğimii söyledm çok üzüldü yalvardı beni bırakma yaşayamam diye kendimi okadar kötü hissediyorumki sürekli mesajlar atıyo sensiz yapamıyorum seni seviyorum felan diye açıkcası ona acıyorum kendimden nefret etmeye başladım ben nasıl bukadar kötü bi insan oldum diye durduk yere ağlıyorum felan mahfettim kendimi ben gerçekten okadar kötü birimiyim ? teselliye ihtiyacım var sanırım :5:

Bende geçtiğimiz aralık ayında 3. Yılımıza yakın ayrılık kararı aldım. Ailemin başından beri istememesi umurumda değildi ama ne zaman ki yanında sadece onun bana olan ilgisi yüzünden durduğumu anlayınca. Bugün en doğru kararı aldığımı düşünüyorum. Canım çok kötü hissedebilirsin bu süreçte ama

Karşi taraftan gelecek tüm seslere kulağini kapatmalısın. Senden soğumasını sağlamazsan senden asla vazgeçmeyecektir. Bu yüzden ona açık olmalı ayrılık sebeplerini açıkça söylemelisin. Ona aşık olmadıgıni yada sevginin azaldıgi gibi... Yoksa seni her zaman bekliycem moduna girecektir

Sevmiyorsan böyle düşüncelere kapılmanın anlamı yok iyi miyim kötü müyüm vs.
Vicdanınızı rahatlatmak için birlikte olacak haliniz yok ya

Şimdi bu kararı almazsan ilerleyen yıllarda içten içe ona tahammülsüz davranmaya başlayacaksın onu senin hayatını mahvettiğini düşünebilirsin. Bir zaman sonra o da artık nasılsa evliyiz deyip şimdiki kadar anlayışlı davranmayacaktır. Yani mutlaka duygularına kulak ver canım...

sevmiyorsan eğer yürütmesi zor bi ilişki olabilir senin için kalbinin sesini dinle :34:

Ileride senin ondan daha çok üzüleceğin günlerin olmaması için karar vermen çok önemli. Şimdi sana olan sürekli ilgisi ve sevgisi yüzünden vicdan yapabilirsin ama ayrılık kesinleşince ve umut bittiği noktada eskisi kadar sevimli biri bulamayabilirsin karşı tarafta. Özellikle aile cephesinden :\

boşver hep erkekler mi bırakacak yan çizecek şaka bir yanada sevdiğin de yok madem ne diye üzülüyorsun. Biz zaten hep başkaları mutlu olalım diye fedakarlık yapalım

Back
X