Kendimi cok kotu hissediyorum

Bi insanın eşini arzulamasındam daha doğal ne olabilir? Ne iğnesi, anormal olan sizin bu yazdıklarınız. Miğde bulanıcak ne var siz nasıl çocuk yapıcaksınız, bu işin tek yolu bu.
Cnm bnm cocgm vr cok sükr evllk hytmda normal mastürbasyn süreklş ypması bnn midemi bulandrdı dedm ii okuyn

valla canım benim açıkça konuşucam ben bekarım ama belki de sırf evlilikten soğuma nedenim evliliği bazı insanların sadece cinsellik olarak görmeleri,yanlış anlama seni suçlamıyorum zaten haddime de değil herkesin kendi özeli sonuçta ama eşinle daha güzel paylaşımlarınız olabilir evlilik=cinsellik değildir burda insanın iradesi çok önemli..bence ilişkinize romantizm katmalısın cinsellik en ilkel dürtümüzdür bunu geri plana alırsan; aklını işine,belli bir hobiye,başka bir amaca yönelik çalışmaya verirsen inan cinselliği daha az arayacaksın.Eşini de anlamaya çalış aranızda cinsellikten öte sevgi,aşk olmalı çünkü belli bir yaştan sonra cinsellik olmayacak belki hayatınızda ama siz bir ömür evet dediniz birbrinize özetle libidolar geçici aşk kalıcıdır..

O zmn bn yanlş anladm cnm ya kusura bakma ya hiç ypmadgm için bna itici gelio o zmn sen devm edecksn cnm nasl rhtlıosan bn cookl cok ynlş anlamşm
sevgili Kazen Kazen allah rızası için şöyle sessiz harflerle yazmak ban sebebi olsun okurken cinnet getiresim geliyor

Cidden vr igne bu zeka engelli cocklra yapıolar rahatszlara bizim mh biraz kırık bi kız vrdı seviglisi alıp alıp götürüyormuş bi byn tavsiye etmş igneyi vr yani cnm yaptır bu arada gıcık oldum sana azgın teke bnce kocanda soğumuş senden bu hallerin yüzünden ıyyy aman kocanoda sakn aldtma haaa cook isteklisin ya korktum senden

Ben de sizden korktum.
Evlerden ırak, hatta mümkünse ülkemden ırak diyeceğim alınmayın da :)

Yahu nesi anormal.
Bence adamın isteksizliği anormal.

En isteksiz kadınlardan biriyimdir, hayatımda hiç mastürbasyon yapmadım çok ciddiyim.
Nasıl yapılır bilmem bile.

Ama haftada 1 bana bile az geliyor.

Sağlıklı bir kadının haftada 3 beklentisi çok doğal.
Koca dediğin şey bunun için bile yoksa ne için var diye düşünürüm ben.

Back
X