Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Knu sahibinden ozur diledim sanirim banaydi bu yorumunuz yeni uyelik bir de boyle bir konu olunca sasirdim tekrar konu sahibi kusura bakma canmAyrıca sapıklıkla falan ne ilgisi var anlamadım. Hanfendi kimseyi bişeye zorlamıyor. Sapkın denebilecek fanteziler kurmuyor. Sevdiği adamla sevişmek istiyor sadece.
Asla kirilmadim cunku siki bir bdv takipcisiyim benimde fake oldugunu dusundugum cok konu okudum burdaYaa kusura bakma yeni uyelik bide boyle bir konu acinca fake sanip kirici yorumlar yaptim eger gercekse bu anlattiklarn uzuldum senin icin insallah duzelr
Sürekli mastürbsyn yptıgını sölüo eşi istemio sence neden normal istedigi yok bayanın kendiside kbl edioAyrıca sapıklıkla falan ne ilgisi var anlamadım. Hanfendi kimseyi bişeye zorlamıyor. Sapkın denebilecek fanteziler kurmuyor. Sevdiği adamla sevişmek istiyor sadece.
Bilemiyorum bi süre fazla üstüne gitmeyin belki o zaman kendi gelir ister, iş vs etkilidir belki bu durumlarda. Can sıkıcı bişey sonuçta eşiniz yani bu şekilde olması kırıcı, ama biraz zamana bırakın. Her insan bir değil ama insanın eşini istememesini anlayamıyorum ben.Defalarca konustum. Her seferinde daha kirici cevaplar aldim. Dus almak zor geliyor bile dedi. Nisanlilik ve evliligin ilk donemlero aclik donemleriymis simdiyle o zamani bir tutumamak lazimmis.
Birkeresindede soyle bir aciklama yapti " bende cok istiyorum ama bazen iş takiliyor kafama ya baska birsey cikiyor unutuyorum " dedi
İyimisiniz ya bu nasıl yaklaşım böyleCidden vr igne bu zeka engelli cocklra yapıolar rahatszlara bizim mh biraz kırık bi kız vrdı seviglisi alıp alıp götürüyormuş bi byn tavsiye etmş igneyi vr yani cnm yaptır bu arada gıcık oldum sana azgın teke bnce kocanda soğumuş senden bu hallerin yüzünden ıyyy aman kocanoda sakn aldtma haaa cook isteklisin ya korktum senden
Eee ister ne var bunda ? Kötü bişey mi istiyor anlamadımSürekli mastürbsyn yptıgını sölüo eşi istemio sence neden normal istedigi yok bayanın kendiside kbl edio
Yanlis anlasildim sanirim hergun yapmiyorum haftada bir birlikte oluyorsak 1 kere max. 2 kere de ben mast. Yappiyorum meselaSürekli mastürbsyn yptıgını sölüo eşi istemio sence neden normal istedigi yok bayanın kendiside kbl edio
Bn iyiyimde gercektn öle hissettm yani kendisi anltıo defalrca yptıgını yapadan duramadgnı midem bulandı bersbrliktn snra yenden istemi anormal bi durum igne yptrmasını uygn gördüm sapıklık derecsnde arkds normal degl yniİyimisiniz ya bu nasıl yaklaşım böyle
Sizi 21. yy zihniyetine davet ediyorum.Bn iyiyimde gercektn öle hissettm yani kendisi anltıo defalrca yptıgını yapadan duramadgnı midem bulandı bersbrliktn snra yenden istemi anormal bi durum igne yptrmasını uygn gördüm sapıklık derecsnde arkds normal degl yni
O zmn bn yanlş anladm cnm ya kusura bakma ya hiç ypmadgm için bna itici gelio o zmn sen devm edecksn cnm nasl rhtlıosan bn cookl cok ynlş anlamşmYanlis anlasildim sanirim hergun yapmiyorum haftada bir birlikte oluyorsak 1 kere max. 2 kere de ben mast. Yappiyorum mesela
Konuyu tekrar okurmusunuz. O geceki beraberlikte sancilandigim icin benim duygularim adina hicbirsey olmadiBn iyiyimde gercektn öle hissettm yani kendisi anltıo defalrca yptıgını yapadan duramadgnı midem bulandı bersbrliktn snra yenden istemi anormal bi durum igne yptrmasını uygn gördüm sapıklık derecsnde arkds normal degl yni
Bn iyiyimde gercektn öle hissettm yani kendisi anltıo defalrca yptıgını yapadan duramadgnı midem bulandı bersbrliktn snra yenden istemi anormal bi durum igne yptrmasını uygn gördüm sapıklık derecsnde arkds normal degl yni
Bn iyiyimde gercektn öle hissettm yani kendisi anltıo defalrca yptıgını yapadan duramadgnı midem bulandı bersbrliktn snra yenden istemi anormal bi durum igne yptrmasını uygn gördüm sapıklık derecsnde arkds normal degl yni
Bhsettgim durumdasn hrhlde sen o bana sorarsa bnde yorum yprm sekerim bnm düşüncm böle bn ysnlş anlamşm dedm kör degilsn ama yanlş anlamamş olsaydm düşüncm degişmezdi yani ack ve netkonu sahibi anlıyorum suçluluk psikolojisindesin ama hakaret ettirmesene kendine azgın teke falan ne çirkin laflar
bazıları kendilerini babalarının çiftliğinde sanıyo herhalde.
kaldı ki öyle ilaçlık bir durumunuz yok sizin on günde bir çok olmuyo istemeniz normal eşiniz isteksiz
Bi insanın eşini arzulamasındam daha doğal ne olabilir? Ne iğnesi, anormal olan sizin bu yazdıklarınız. Miğde bulanıcak ne var siz nasıl çocuk yapıcaksınız, bu işin tek yolu bu.Bn iyiyimde gercektn öle hissettm yani kendisi anltıo defalrca yptıgını yapadan duramadgnı midem bulandı bersbrliktn snra yenden istemi anormal bi durum igne yptrmasını uygn gördüm sapıklık derecsnde arkds normal degl yni
Bn öle oldugunu düşünmüyrm asırı derece isteklilere öle denrnormal veya değil
azgın teke nedir
uslubunuz çirkinden öte
Bhsettgim durumdasn hrhlde sen o bana sorarsa bnde yorum yprm sekerim bnm düşüncm böle bn ysnlş anlamşm dedm kör degilsn ama yanlş anlamamş olsaydm düşüncm degişmezdi yani ack ve net