Kendimi çok kötü hissediyorum :(

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Bi ablam var genelde hep o iyidir güzeldir çevrede ona iltifatlar yağar bana elestiriler..ama bende genç kizim uzuyo bu durum beni..eski sevgililerim bile abln cok güzel der sevgilm olarak bana etmedgi iltifatlari ona eder..biz kardesiz kiskanclik fesatlik girsin istemiyorum araya ama Bilmiyorum..: ( bu aralar kilo aldim issizim nasil toparlancm Bilmiyorum .bigun evlemdgmde esim kaynanam da mi ablan cok guzel sen nie boylesin dicek?:( surekli karsilastriliyoruz biktim gerçekten gunluk hayatn strresi yetmiyomus gibi..ama tabi buna ck sukur nice zor durumda olan insanlar var .sadece kiriliyorum iste kendi kendime:( ablam da zamaninda cok kiskandirdi bilerek nispet yapti onun da etkisi var tabi..simdi kendi nisanimda bile ablm daha guzel olcak gbi geliyo..hep ben arka planda..

Herkesin kendine göre güzelliği vardır aman tek derdin o olsun

bence takıntı yüzünden algıda seçicilik yapıyosunuz. bi insanın çevresindeki herkesin bu şekilde davranmasının, sevgililerinim bile ablasına iltifat etmesinin imkanı yok bu kadar.

bence takıntı yüzünden algıda seçicilik yapıyosunuz. bi insanın çevresindeki herkesin bu şekilde davranmasının, sevgililerinim bile ablasına iltifat etmesinin imkanı yok bu kadar.
Malesef öyle..eski sevgilimin teyxesi bile ablasi daha guzel demis benim yuzume de tanistgmz kisiler soyluyo surekli

Ablan mı onlara bana güzel desinler diyor? Ablana bu sebeple kinlenmen ve bu sebeple onu kıskanman çok anlamsız ve yersiz.

Güzel desinler n'olmuş, kıyaslasınlar ne olmuş yani! İnsanın kendine öz güveni olduktan sonra etraf ne demiş insanın umrunda bile olmaz..

Habil ve Kabil olayı gibi şeytan vesvese verip ablana karşı seni kışkırtıyor.

O güzellik de kalıcı değil gün gelir o güzellik de solar gider ama kıskançlık hissi azalmaz hatta daha ileri boyuta gider. Sen bu duygunu törpülemeye bak..

Aura denen bir şey var. Bir insanda güzellik yoksa çekicilik vardır çekilicilik yoksa süper bir vucüt vardır vs. Bunlar örnek tabii. Ablanın yüzü güzel olabilir ama detaylı incelediğinde kendinde ondan daha iyi olan şeyler görebilirsin.

Mesela benim vucüt şeklim çok kötü. Orantısız. Ama tırnaklarıma kaşlarıma ellerim tenime vs konu açıldığında acayip iltifat yağar. Ama o güzel yüzlü ve normal vucütlu arkadaşların yanında çok sönük kalıyorum. Detaya inince artım çok ama. Tabii bu dikkat edilince veya düşünülünce göze batan şeyler. Yoksa günlük hayatta problem etmiyorum. Eminim sende de aynı durum vardır. Herkesin güzelliği başka eğer çok rahatsız oluyorsan beğendiğin noktalarınla ilgilen bakım yap vs. ki özgüvenini kaybetme.

benim annem herkesin yanında milyon kere ablamı kastederek benim için o çok özel onu ayrı severim falan der.
bu daha vahim bir durum.
insanın daha güzel olması daha çok sevileceği anlamına gelmez.
sizi seven insan size, davranışlarınıza kıymet verir. yüz güzelliği ikinci planda kalır.

ablamla gurur duyarım diyenlere şaşırdım:p aynı kişi değilsiniz neticede nereye kadar gurur duyulabilirki:)
ayrıca güzellik bu nesiyle gurur duyacaksın:)
bence sen de çekici yönlerini ortaya çıkar ; kimi güzel olur , kimi sempatik ya da alımlı kimi de zeki..

kız yoksa benım kardeşimmisin ,

şaka şaka herkesin kendine has bir güzelliği vardır , spor yap kendıne biraz daha özen göster lütfen

ve benım gıbı kendını çok sevv ,

Su KK kadınlarının verdigi öğütler, Dağ, tas olsa şimdiye dile gelip insan olmustu be :KK14::KK14:kadınlar kendilerinden alıp buraya veriyo.:işsiz:

ablana karsı bi sevgisizliğe bile itebilir bu durum ayrıca güzellik göreceli kavram kendine bakarsan herkes sana bakar ve saygı duyar ..

Back
X