Arkadaslar selam . Bugün annemin bir arkadasi,beni cok sever beni aradi ve x ablanda burda (normalde sehir disinda yasayan biri) ve yigeni de gelmis (o da sehir disinda normalde)haftaya sali ya da carsamba sana gelcez dedi . Bende olur hayatim ama haber verin dedim. Musaitim ben yani sadece 1 gun önceden ara dedim guzelce konustuk kapadık
Eşime de,salak oldugum icin geleceklerini söyledim
Simdi sorun şu,
Kaynanamın iğrenç bir komşusu var
Igrenc diyorum çünkü butun sevmedigim ozellikler onda. Eşim de onun hakkinda ileri geri yorumlar yapar,ama annesi size gelmek istiyor dediginde, aslinda gelebilir der ama biz onceden konustugumuzda tamam gelmesinler demisligi vardir.
Eşimin ikiyüzlü olduğunu söylemiştim. Hakaret amacli degil gercekten oyle karakteri hemen döner.
Ben bu insanları evime almadim kaynana komsusunu daha doğrusu onlar bana gelmek istediklerini söylemediler,kaynanaya söylüyorlar kaynana da eşime.Esim de bana ve numaram var onlarda.. Hani bu ev dingonun ağırı ya. Kaynananin evi sanki .kendi komsusunu agirlayacak bende akli sıra.
Bende ınadina inadina kabul etmiyorum
Cok ciddi sebeplerim var,kıskanclar,düğün ve kina günüm gereksizce konusmalar yaptilar ve kiskancliklarini da belli ettiler.Ve de görgüsüzler.
Birde bugun beni arayan annemin arkadasi ve cevresi icin ,kaynana düğün sonrası,ne garipsediler bizimkiler onları, tuhaf dediler onlar icin demisti.hic sevmediler tarzi bisey de dedi. Ben bozulunca insanlarimiz ne kadar önyargılı diye de düzeltti
Ben de icimden e herhalde oyle diyecekler senin cevrendekiler gibi issiz,varoş,tipsiz,ve kisiliksiz degiller de ondan dedim. Ama icimden diyebildim tabi

Arkadaşlar kaynananin bu sekilde konustugu insanlari hayatinda 3 kez gördü 1 i nisanimda 1 i düğünümde 1 ide kinamda. Hicbir muhabbeti de yok. Ay yazdikca sinirleniyorum bardagi kırıp camlarını yicem o derece.
Her neyse
Ben bu insanlar daha evelde gelmek istediklerinde saglik sorunum yüzünden kabul edememistim o ara hastane islerim vardi ve kara kıstı zaten
Gelmelerini istiyorum seviyorum da mukemmel insanlar
Sorum şu eşim sizce bana onlar geldiler ama x teyzeler neden gelmiyor tarzı birsey soyler mi?erkekler boyle hesaplar yapar mi? Kaynana her türlü gorecek geldiklerini sosyal medyaya foto koycam onlarla da gayette...
Arkadasa söyledim sakin taviz verme evine kimi istersen kabul et esinle de soguk soguk konus sana bisey derse dedi
Hani 2lik olcak diye soruyorum. Onun komsusunu kabul etmiyorum sonucta.ama benim annemin ahbaplari gelecek.