• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok mutsuz hissediyorum..

melnes

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
1.638
2.052
358
45
kızlar başlıktan da anladığınız üzere kendimi çok mutsuz hissediyorum bu aralar hergünüm aynı geliyor hayatımda zaten yeterince zorluklar var ondan mıdır bilmiyorum ama bu aralar inanılmaz mutsuzum ..maddi zorluklarımı bilenler bilir eşimin ailesiyle durumları falan offfff bir şeyler yapmak istiyorum hem para kazanabileceğim hem de oyalanabileceğim ama her seferinde korkuyorum başaramamaktan. aslında ağzım laf yapar arkadaş ortamlarında dikkat çekerim ama ne bileyim tuhafım işte.. mesela kursa gitmek istiyorum evime yakın bir yer başvurumu yapıyorum arıyorlar ama gitmiyorum gidemiyorum binanın içinde kayboluyorum kalbim çarpıyor eve dönmek istiyorum yani şöyle planlı bir hayatı kuramadım çalışan bayanlara çok imreniyorum bende istiyorum ama hiç çalışmadığımdan mı ne cesaretim yok hiç offfff çok sıkıldım gerçekten.. paylaşmak istedim.:((((((

Konu yazarken bile bu kadar ofluyorsanız hayata bakış açınıza şaşırmamak gerek. Biraz sakin yaşayın.

Sosyal fobi mi var sizde acaba? Ne var kursa gitmekte? Bişeyi yapmaya karar verdiyseniz hemen harekete geçin bence. Sosyalleştikçe bu durumunuzdan da kurtulursunuz.

Konu yazarken bile bu kadar ofluyorsanız hayata bakış açınıza şaşırmamak gerek. Biraz sakin yaşayın.
hayata bakış açınıza şaşırmamak gerekli derken ne demek istediniz ki siz anlamadım ben hayata bakışımdan bahsetmedim biraz zor bir dönem geçiriyorum ve burada paylaşmak istedim sadece..

Sosyal fobi mi var sizde acaba? Ne var kursa gitmekte? Bişeyi yapmaya karar verdiyseniz hemen harekete geçin bence. Sosyalleştikçe bu durumunuzdan da kurtulursunuz.
teşekkür ederim inşallah bu durumun içinden çıkabilirim bir an önce sadece benimde dedim buydu paylaşmak istedim

teşekkür ederim inşallah bu durumun içinden çıkabilirim bir an önce sadece benimde dedim buydu paylaşmak istedim
Beni yanlış anlamadınız umarım. Size iyi gelecek şeyler yapın korkularınızın üzerine gidin. Hemen yarın bi kursa başlayın mesela. Bir kere yaparsanız devamı gelir.

hayata bakış açınıza şaşırmamak gerekli derken ne demek istediniz ki siz anlamadım ben hayata bakışımdan bahsetmedim biraz zor bir dönem geçiriyorum ve burada paylaşmak istedim sadece..
Yani bu aralar bakış açınız demek istiyorum. "Hayat çok sıkıcı" tarz bir dönem geçirmiyor musunuz? Ben mi yanlış anladım? Her şeyden sıkılan, içinden hiçbir şey gelmeyen, hayat çok sıkıcı boş gibi bir dönem geçiriyorsanız biraz sakin olun çok düşünmemeye çalışın demek istediğim bu.

Qaliba ozguven probleminiz var. her seyden once sakin olun, yapmak istediginiz seyleri yapin. Bir isi yapmadan kimse bilmez ki sonunda basara bilirmi yoksa yok.

Beni yanlış anlamadınız umarım. Size iyi gelecek şeyler yapın korkularınızın üzerine gidin. Hemen yarın bi kursa başlayın mesela. Bir kere yaparsanız devamı gelir.
yeni kayıtlar 1 ekimde başlayacakmış umarım o güne kadar bu durumu üzerimden atarımda sana burdan gülücükler içinde yazarım arkadaşım çok sağol .ben kendi kendime çok birşeyler yapmayı unuttum ya herhalde ondan tedirginliğim yoksa dışarı çıkabiliyorum alışverişe falan yada bankaya fatura ödemeler hep bende .benim sorunum büyük mekanlar herhalde hemen panik oluyorum. aynı yeri bin defa dolaşıyorum kalbim çarpıyor hemen işte:(((şu paniği bir atabilsem üstümden..

yeni kayıtlar 1 ekimde başlayacakmış umarım o güne kadar bu durumu üzerimden atarımda sana burdan gülücükler içinde yazarım arkadaşım çok sağol .ben kendi kendime çok birşeyler yapmayı unuttum ya herhalde ondan tedirginliğim yoksa dışarı çıkabiliyorum alışverişe falan yada bankaya fatura ödemeler hep bende .benim sorunum büyük mekanlar herhalde hemen panik oluyorum. aynı yeri bin defa dolaşıyorum kalbim çarpıyor hemen işte:KK43:((şu paniği bir atabilsem üstümden..
Dışarı çıkabiliyormuşsunuz işte ne güzel o mekanların da bankadan avm den pek bi farkı yok öyle düşünün. Kendinize güvenin kendinizi sevin. Umarım güzel haberlerini alırız burdan.:KK68:

Yani bu aralar bakış açınız demek istiyorum. "Hayat çok sıkıcı" tarz bir dönem geçirmiyor musunuz? Ben mi yanlış anladım? Her şeyden sıkılan, içinden hiçbir şey gelmeyen, hayat çok sıkıcı boş gibi bir dönem geçiriyorsanız biraz sakin olun çok düşünmemeye çalışın demek istediğim bu.
evet biraz zor bir dönem geçiriyorum bu doğru.. işte en azından bu durumu biraz hafifletmek için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama başlayamadan vazgeçiyorum nedenini tam anlamış değilim benim derdim bu işte.

Dışarı çıkabiliyormuşsunuz işte ne güzel o mekanların da bankadan avm den pek bi farkı yok öyle düşünün. Kendinize güvenin kendinizi sevin. Umarım güzel haberlerini alırız burdan.:KK68:
teşekkür ederim canım inşallah.. :KK15:biraz rahatlamak istedim işte bende derdimi anlattım yardımın için sağol..

evet biraz zor bir dönem geçiriyorum bu doğru.. işte en azından bu durumu biraz hafifletmek için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama başlayamadan vazgeçiyorum nedenini tam anlamış değilim benim derdim bu işte.
Bir şey yapmama isteği, özgüven eksikliği ya da aradığınız istediğiniz bir şeyi tam olarak bulamama olabilir. Düşünün önce sakin düşünün yani rahatlatın kendinizi. Zaten bu durumdayken canınızın bir şey istememesi normal gibi biraz bunaltmış gibi hayatınız sizi. Önce pozitif olun hayata karşı. : )

Benim de böyle bir konum vardı :) Çalışıyorum ve ben de senin gibi her günümün aynı geçmesinden yakınıyordum. Bir şey değişti mi hayır:) Kitaplar aldım hemen bitti. Sevdiğim diziler vardı 20 bölüm olmalarına rağmen hala bitiremedim. Başka uğraşlar için kuvvet de zaman da bulamıyorum. Çalışmak sorun değilse size uygun bir iş bulmayı deneyebilirsiniz. Yapmayı en çok seveceğiniz şeyleri tesbit edebilirsiniz. Umarım mutlu olursunuz:)

Benim de böyle bir konum vardı :) Çalışıyorum ve ben de senin gibi her günümün aynı geçmesinden yakınıyordum. Bir şey değişti mi hayır:) Kitaplar aldım hemen bitti. Sevdiğim diziler vardı 20 bölüm olmalarına rağmen hala bitiremedim. Başka uğraşlar için kuvvet de zaman da bulamıyorum. Çalışmak sorun değilse size uygun bir iş bulmayı deneyebilirsiniz. Yapmayı en çok seveceğiniz şeyleri tesbit edebilirsiniz. Umarım mutlu olursunuz:)
ev işleri çocuğun okulu derken gün bitiyor zaten.. benim sorunum kendimle ..sanırım yaşadığım maddi ve manevi olumsuzluklar benim biraz kendime olan güvenimi aldı sanırım umarım çıkarım bu psikolojiden bir an önce teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Sizin bu psikolijiden cikmanizin yolu bence is bulmak. Hem para kazaninca keyfiniz yerine gelir, hem de kendinize daha cok guvenirsiniz.

kızlar başlıktan da anladığınız üzere kendimi çok mutsuz hissediyorum bu aralar hergünüm aynı geliyor hayatımda zaten yeterince zorluklar var ondan mıdır bilmiyorum ama bu aralar inanılmaz mutsuzum ..maddi zorluklarımı bilenler bilir eşimin ailesiyle durumları falan offfff bir şeyler yapmak istiyorum hem para kazanabileceğim hem de oyalanabileceğim ama her seferinde korkuyorum başaramamaktan. aslında ağzım laf yapar arkadaş ortamlarında dikkat çekerim ama ne bileyim tuhafım işte.. mesela kursa gitmek istiyorum evime yakın bir yer başvurumu yapıyorum arıyorlar ama gitmiyorum gidemiyorum binanın içinde kayboluyorum kalbim çarpıyor eve dönmek istiyorum yani şöyle planlı bir hayatı kuramadım çalışan bayanlara çok imreniyorum bende istiyorum ama hiç çalışmadığımdan mı ne cesaretim yok hiç offfff çok sıkıldım gerçekten.. paylaşmak istedim.:KK43:(((((
Özgüveninizi kaybetmişsiniz.. Yaşadığımız olumsuz şeyler birikip birikip saçma sapan şekillerde çıkıyor.. İmkanınız varsa psikolojik yardım alın, çok faydasının olacağına inanıyorum. Yoksa da kendi kendinizi telkin etmeye çalışın. Zorlamaya çalışın. Daha fazla sosyalleşmeye çalışın..

Back
X