- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın ama bu duruma neden müsaade ediyorsunuz. Yani sizi eşya olarak almadı ya.Siz çalışmak istemezseniz tabiki çalışmazsınız ama esinizin baskısıyla bırakın çalışmayı hiç bir sosyal aktiviteyi yapamıyorsunuz.Sizi sindirmesine izin vermeyin.Ayağınız yere sağlam bassın.Ailenize soyleyin destek olsunlar size.Kesinlikle Hayır çalışamazsın diyo. Kurslar a gitmek istedigimi de söyledim ama hiç dinlemiyor beni hayır diyo direk .. pasta Börekle de zaman geçmiyor. Evde zaman geçmiyo dışarıda eşim izin vermiyo aanlamıyorum neden de off deli olacağım
Nasil yani, ev hapsi mi sizin ki? Esiniz de madde bagimlisi.. Niye ailenizden uzaga tasindiniz, en azindan bir kapinizi calan olurdu.Kesinlikle Hayır çalışamazsın diyo. Kurslar a gitmek istedigimi de söyledim ama hiç dinlemiyor beni hayır diyo direk .. pasta Börekle de zaman geçmiyor. Evde zaman geçmiyo dışarıda eşim izin vermiyo aanlamıyorum neden de off deli olacağım