kendimi çok yalnız hissediyorum:(

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
29
Taşınacağız demiştim ve taşındık.. Ailemden uzağa eşimle birlikte .. Eşim işe gidiyor ve ben tüm gün evde yalnızım. Burayı bilmiyorum açıkçası sevmedim. . Eşim çalışmama karşı :KK43:( ve ben tüm gün evde tek başıma oturmaktan deli olacağım :KK43:

Hobiler edinin,kurslara gidin ve gerçekten çalışmak istiyorsanız da çalışın.
Kusura bakmasın ama eşiniz işe gitsin,sosyal bir hayatı olsun ama siz evde durun tüm gun boyunca.
Ben olsaydım kesinlikle mutlu olacağım seyler yapardım ve ozellikle de çalışırdım.

Konu komsu edinin, disari cikip etrafi gezin ve ögrenin, spor yapin, temizlik yapin, evde yapabileceginiz bi ugras hobby bulun, uyuyun, dinlenin, güzel yemekler yapin, pasta bögrek cörek ögrenin.... Offf keske benimde bol bos zamanim olsa...:KK14:

Kesinlikle Hayır çalışamazsın diyo. Kurslar a gitmek istedigimi de söyledim ama hiç dinlemiyor beni hayır diyo direk .. pasta Börekle de zaman geçmiyor. Evde zaman geçmiyo dışarıda eşim izin vermiyo aanlamıyorum neden de off deli olacağım

Kesinlikle Hayır çalışamazsın diyo. Kurslar a gitmek istedigimi de söyledim ama hiç dinlemiyor beni hayır diyo direk .. pasta Börekle de zaman geçmiyor. Evde zaman geçmiyo dışarıda eşim izin vermiyo aanlamıyorum neden de off deli olacağım
Kusura bakmayın ama bu duruma neden müsaade ediyorsunuz. Yani sizi eşya olarak almadı ya.Siz çalışmak istemezseniz tabiki çalışmazsınız ama esinizin baskısıyla bırakın çalışmayı hiç bir sosyal aktiviteyi yapamıyorsunuz.Sizi sindirmesine izin vermeyin.Ayağınız yere sağlam bassın.Ailenize soyleyin destek olsunlar size.

Aslında diretirdim ama eşim madde bağımlısı tedavi görüyo surat asmak ya da ısrarcı olupta canını sıkmak bi nüks yaşamak istemiyorum. Evde yalnız oldugumu ve bu durumdansıkıldığımı görür de kendi söyler diyorum ama nerdeee:KK43: :'(

Kusura bakmayın ama bu insanın değismesi çok zor.Madde bağımlısı oldugundan evlenmeden önce haberiniz var miydi?
Bir omur boyu boyle yasayabilecek misiniz?
Çocuğunuz da yoksa ayrılmayı hiç dusunmediniz mi?
Çünkü madde kolay bırakılmıyor ve bunu kullanan insanlar gerçekten tehlikeli olaniliyorlar

Nasil yani, ev hapsi mi sizin ki? Esiniz de madde bagimlisi.. Niye ailenizden uzaga tasindiniz, en azindan bir kapinizi calan olurdu.

Bilmiyordum evlilik öncesi böyle bi durumdan haberim yoktu. Gittiği yere kadar gideceğim ben yanında olursam bi şans bırakır ama sen gidersen ben biterim diyo çünkü ailesi çok değişik. En basit örnek Ailesinin haberi vardı ve ogullarına kız istediler bu kadar değişikler. Çocuk yok şimdilik olmayacakta

eşinizi tevadi edeyim derken kendiniz hasta olmayın..hapis hayatı yaşıyorsun..bu evlilik sayılmaz ki..:KK43:

X