• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi cok yanliz hissediyorum

Cansu000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
256
81
13
24
Merhaba hanimlar
Yasadigim seyler ortada Ama kimse bilmiyor ne yasadigimi daha dogrusu anlatacak ne bir dostum ne bir arkadasim nede benim icin uzulen biri var yasadigim sehirde bir tane kisiyle bile tanismadim 2 yil olacak neredeyse . benmi sogugum yoksa insanlarmi soguk burda birseyler yapmak istiyorum en azundan kafam dagilsin bir cikayim bir arkadadimla dertleseyim konusalim ama yok cok sıkıldım bu durumdan ...

Ben de öyleyim daha cok cevrem ve cok yakin arkadaslarim olsun isterdim arkadaslarim var beni seven deger veren ama hadi suraya gidelim sunu yapalim diye arayacağım yada beni arayacak bir arkadaşım yok .kabugumu kiramiyorum sanki...😯

Ben de öyleyim daha cok cevrem ve cok yakin arkadaslarim olsun isterdim arkadaslarim var beni seven deger veren ama hadi suraya gidelim sunu yapalim diye arayacağım yada beni arayacak bir arkadaşım yok .kabugumu kiramiyorum sanki...😯
Benim oyle konusacagim bir arkadasim da yok...

Dışarıdan soğuk görünüyorsanız insanların size yaklaşmasını engelliyor olabilirsiniz. Aynı ortama girdiğiniz insanlara siz adım atın

Merhaba hanimlar
Yasadigim seyler ortada Ama kimse bilmiyor ne yasadigimi daha dogrusu anlatacak ne bir dostum ne bir arkadasim nede benim icin uzulen biri var yasadigim sehirde bir tane kisiyle bile tanismadim 2 yil olacak neredeyse . benmi sogugum yoksa insanlarmi soguk burda birseyler yapmak istiyorum en azundan kafam dagilsin bir cikayim bir arkadadimla dertleseyim konusalim ama yok cok sıkıldım bu durumdan ...
Bu hissi biliyorum 😕

Dışarıdan soğuk görünüyorsanız insanların size yaklaşmasını engelliyor olabilirsiniz. Aynı ortama girdiğiniz insanlara siz adım atın
Sadece bir hastaneye birde saglik ocagina gittigim icindir belli..

Yaşadığınız çevre sosyallesmeye müsait değil belki de

Merhaba hanimlar
Gurbet ellerde bende aynı sayılırım bir kaç zorunlu görüştüğüm var ama hiç sarmıyor sohbet muhabbet. Napalım Allahım doğru hayırlı insanlarla karşılaştırsın nerde olursak olalım. Pandemi olmasa iş kurs bişeyler yapılırda biraz pandemi de etkiliyor bence

Gurbet ellerde bende aynı sayılırım bir kaç zorunlu görüştüğüm var ama hiç sarmıyor sohbet muhabbet. Napalım Allahım doğru hayırlı insanlarla karşılaştırsın nerde olursak olalım. Pandemi olmasa iş kurs bişeyler yapılırda biraz pandemi de etkiliyor bence
Benimki pandemiden oncede oyleydi

Benimki pandemiden oncede oyleydi
Kendinizi tanıyın neyi seviyor nasıl arkadaşlarla iyi vakit geçiriyorsunuz yani geçmişte nasıl arkadaşlık ilişkileriniz vardı. Pandemi kaynaklı değilse biraz çevreyi keşfedin mesela kuaföre giderim ben bir yarım saat işlemde baya sohbet ederiz. Veya market kasiyer abla ile iki sohbet. Sizde sohbet ortamı oluşturun. Nasıl bir çevreniz var bilemiyorum ama bulursunuz illa ki enerjinizi düşürmeyin

Merhaba hanimlar
Dün actigin konunun benzeri dün dedim sana
Herkes de aynı şeyi diyecek
Önce kendine kendin güç vermelisin
Buradakilerin dedikleri bir yere kadar

Dün actigin konunun benzeri dün dedim sana
Herkes de aynı şeyi diyecek
Önce kendine kendin güç vermelisin
Buradakilerin dedikleri bir yere kadar
Birsey bitiyor birsey basliyor ne yapacagimi hic bilemiyorum guclu durmaya calisuyorum ama bir yere kadar...

Bebegim hasta bronsit daha 7 ayluk bakacak hic ama hic kimsem yok evde ancak terzilik yapabilirim oda dikis makinesi alabilirsem
Şehirde komşun iyiyse kapısını çalarsın, işin varsa arkadaşın olur , gideceğiniz yerler çocukla gidilebilecek yerler olur çok sınırlı yani, onun dışında en kötü eşinizin arkadaşları varsa eşleriyle tanışabilirsiniz biz öyle yaptık şahsen bir araya geldik ailece sonra kadın kadına devam ettik gidiş gelişe. Başka türlü zor bence.

Back
X