- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Senemozturk399
-
Kesinlikle. Yani sırf ben daha fazla okul okudum diye kendi anne babasının benden daha aşağı olacağını düşünen bir gelini sanirim bende istemezdim.Her şeyi anlarım da bunu düşünmeniz ne tip biri olduğunuzu gösteriyor. En iyi ihtimalle 35 yaşında falan olmalı sevgiliniz 18 20lik kızlara gözünün kayacağını düşünüyorsanız ya sevgilinizde sorun var ya da siz de. Ben de bu zihniyette biriyle oğlumu evlendirmek istemezdim açıkçası.
Ciddi düşündüğümüz doçent bir erkek arkadaşım var annesi babası da kendisi gibi eğitimli çok kültürlü insanlar ve erkek arkadaşım yakışıklı öğrencilerini bazen odalarına girerken görüyorum ağzına düşecekler resmen. Kıskancim kendimi hem ona hemde ailesine karşı çok yetersiz hissediyorum. Ne bileyim tanisalar belki oğullarına layık görmezler diye düşünüyorum ailenin tek oğlu el bebek gül bebek büyümüş. Annesi kendisine çok düşkün bende güzelim hemşireyim ama onu bana göre daha üstün görüyorum hem dış görünüş hem eğitim hemde ailesi olarak. Yarın öbür gün tanışmaya gelseler beni ailemi evimizi beğenmezler sanki bu konuyu onunla konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum üff keşke çirkin olsaydı diyorum o derece artık :/
Eee hemşire de statülü meslek..
Neyinizi beğenmeyecek Ki???
Not: Bu arada hakkında kısmında Öğretmen olduğunuz yazıyor.
Bence fakesiniz..
Yeni üye derken bana feyk geldi sindirella masalı gibi
Abooooov kanka o kadar da ciddi ciddi yazdım he.
Hayatımda gördüğüm en büyük aşk ve en şahane evlilik rahmetli başsavcı akrabamızla eşininkiydi. Beyefendi zamanın en önemli savcılarındandı eşi ise ev hanımı. Ama nasıl şahane bir çiftlerdi mekanları cennet olsun. Yani demem o ki mevki, makam, kaş göz bunlar birbirini seven iki insan için boş şeyler. Yaşadığınız kompleksler özgüven eksikliğinizden çünkü ben de benzerlerini eşime karşı yaşıyorum. Gerekirse bir uzmanla konuşun, zehir etmeyin hayatı kendinize.
Çoğunluğun kayıyor sanki. Ünide hocalarımızın hepsinin ikinci evliliğiydi ve genelde eşleri eski öğrencileri idi. 100 kişiden 99 u böyle diyelim misal. Peki sen o düzgün 1 kişiyi bulduysan? Ölüm var diye yaşamaktan vazgeçmiyoruz malum.Ya kurutulu bir insanım hep diyorum acaba bir öğrencisine gözü kayar mi ya da ailesi beni ya begenmezse uff
Bilemedim. Benimkiler gerçek.Birçok insan buraya özellikle "hakkımda" kısmına gerçek şeyle yazmıo ifşa olmamak için bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?