Kendimi degersiz eksik hissediyorum

aysemakar

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
199
93
13
37
Selam arkdaşlar Benim tüplerim olmadigi icin malesef normal yolla hamile kalamiyorum gecen ay tüp bebek tedavisine başladik bebegim bana tutundu ama malesf düşük yaşadim bu olay beni cok derinden etikledi kendimi cok eksik hissediyorum sanki birşeyler yarim gibi hissediyorum bu konuda piskolga gittim ilac verdi bitkisel biraz olsun unutuyorum ama icimde aci ve kendimi eksik ve degersiz hissetme hissi gitmiyor birde hep bi korku icinde yaşiyorum

Merhaba hanimefendi ben bir psikoloji ogrencisi olarak nacizane fikrimi soylemeliyim ki bu sorununuzu ilac alarak cozemezsiniz, sizin oncelikle kendinizle barisik olmaniz gerekli emin olun kendinizle baristiginiz zaman her sey duzelecek. Nacizane tavsiyem cok bunalip kendinizi kotu hissettiginiz zamanlarda 5-10 kere derin nefesler alin ama karindan olucak sekilde cigerleriniz iyice sissin zaten 1-2 nefesten sonra negatif dusuncelerinizin yavas yavas kayboldugunu gorursunuz daha sonra aynaya bakarak kendinize yuksek sesle "ben tam ve mukemmelim" deyin emin olun ki cok faydasini goruceksiniz ve sizin icin merve ozturk hanimefendiyi takip etmenizi oneriyorum kendisinin bir blogu var ve oda tup bebek annesi. Eminim hikayesi size umut olucaktir.

Bu bir eksiklik kesinlikle değil.. Hayat bize onca şeyi bağışlamışken.. Yapmış olduğunuz yada yapacak olduğunuz her şeye gönülden inanmalısınız.. Karşımıza çıkan üzücü olumsuz şeylerin her birisi, bizim küçük bir anda düşündüğümüz şeylerdir.. Bunu bir yasa olarak kabul etmeliyiz.. Olumsuz düşünceye son yasası.. Yukarıda psikoloji öğrenci arkadaşımız da çok güzel bir yorumda bulunmuş.. Biz tam ve mükemmeliz..
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…