- 23 Ağustos 2012
- 51.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.090
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekilme konusundaki özrünü kabul ettim her daim cinsellik konusan biri degildi o yuzden abaza olduğunu düşünmüyordum.Fikirler değişebilir.Sirf aykırı görüş belirtmek icin sacmalamayin artik daha fazla yine beni tanimadan hüküm giydirmeye çalışıyorsunuz.Kendimi değerlendirmeye ihtiyacim yok.Sanirim sizin icin hırsızın hicbir sucu yok.Cigeri 5 para etmez abazalarla isiniz ne. Ne diye ozrunu kabul edip barisiyorsunuz. Etrafimda hic cigeri 5 para etmez abaza yok benim. Oyle insanlari bulundurmuyorum.
Etrafinizda bulunan 5 kisinin ortalamasisiniz diyor bilim adamlari. Etrafin 5 para etmez abazalarla dolu ise kendini bi degerlendirmelisin bence.
Neyse hadi selametle..
Vallahi hayatım devir o kadar bozuk o kadar bozuk ki .. tüketim çağındayız ilişkiler de bir o kadar hızlı tüketiliyor maalesef .. Şimdi sen bu adamlarla beraber olsan yine terk edilceksin o yüzden bir takım asalaklardan kurtulduğuna gerçekten sevin..!! Günümüzde erkekler ilişkilerini hiçbir özen ilgi göstermiyor.. eskiden daha centilmenmiş erkek.. Ama sana bir şey diyim mi erkekleri bu hale getiren yine kadınlar.!! gidiyorlar bu erkek müsvettelerine para yediriyorlar ilk günden yatak muhabbetine giriyorlar sonra adamlar oluşuyor tabi kolaya ..!! Eskiden kadını ikna etmek için havada 40 Takla atarlarmış.. Her yeri gezdirir seyahatlere çıkarır ..Kapıdan alır kapısına bırakır,alışverişler yaptırır ve kadına da 1 kuruş harcatmazlarmış ..! günümüzde böyle erkek kalmadı pek fazla olanları da kapmışlardır..Yaşım 30 bu zamana kadar çok fazla ilişki deneyimim oldu deneyimlerinden hareketle konuşuyorum... günümüzde erkeklerin çoğu gerçekten bu senin bahsettiğin tarzda sebebi de belli.!!