Kendimi değersiz hissediyorum

Sizde bir problem yok, toplumumuz erkeklerinin sutu bozuldu gercekten

Cigeri 5 para etmez abazalarla isiniz ne. Ne diye ozrunu kabul edip barisiyorsunuz. Etrafimda hic cigeri 5 para etmez abaza yok benim. Oyle insanlari bulundurmuyorum.

Etrafinizda bulunan 5 kisinin ortalamasisiniz diyor bilim adamlari. Etrafin 5 para etmez abazalarla dolu ise kendini bi degerlendirmelisin bence.
Neyse hadi selametle..
Ekilme konusundaki özrünü kabul ettim her daim cinsellik konusan biri degildi o yuzden abaza olduğunu düşünmüyordum.Fikirler değişebilir.Sirf aykırı görüş belirtmek icin sacmalamayin artik daha fazla yine beni tanimadan hüküm giydirmeye çalışıyorsunuz.Kendimi değerlendirmeye ihtiyacim yok.Sanirim sizin icin hırsızın hicbir sucu yok.
Her neyse engin bilgi ve deneyimleriniz icin sağolun lütfen bi daha cevap yazmazsaniz sevinirim.

Benimde başıma çok geldi ben sevmek sevilmek isterken bu hayalle yola çıkarken karşı tarafın tek düşündüğü şey yataktı. Bu yüzden genelde terk edildim... ve terk edile edile kimsenin sevgisine ilgisine ihtiyacım olmaması gerektiğini kendimi sevmem gerektiğini öğrendim şimdi öyle bir niyeti olduğunu sezdiğim kişiyi direk ben def ediyorum

Vallahi hayatım devir o kadar bozuk o kadar bozuk ki .. tüketim çağındayız ilişkiler de bir o kadar hızlı tüketiliyor maalesef .. Şimdi sen bu adamlarla beraber olsan yine terk edilceksin o yüzden bir takım asalaklardan kurtulduğuna gerçekten sevin..!! Günümüzde erkekler ilişkilerini hiçbir özen ilgi göstermiyor.. eskiden daha centilmenmiş erkek.. Ama sana bir şey diyim mi erkekleri bu hale getiren yine kadınlar.!! gidiyorlar bu erkek müsvettelerine para yediriyorlar ilk günden yatak muhabbetine giriyorlar sonra adamlar oluşuyor tabi kolaya ..!! Eskiden kadını ikna etmek için havada 40 Takla atarlarmış.. Her yeri gezdirir seyahatlere çıkarır ..Kapıdan alır kapısına bırakır,alışverişler yaptırır ve kadına da 1 kuruş harcatmazlarmış ..! günümüzde böyle erkek kalmadı pek fazla olanları da kapmışlardır..Yaşım 30 bu zamana kadar çok fazla ilişki deneyimim oldu deneyimlerinden hareketle konuşuyorum... günümüzde erkeklerin çoğu gerçekten bu senin bahsettiğin tarzda sebebi de belli.!!

Bana bin takla atsalar nafile adamı fena yaparım tekmeyi basınca neye uğradıklarını şaşırıyorlar her dediklerini yapan kadınlara da değer vermiyorlar zor olan hep kıymetlidir ben tek bir kere çok aşık oldum ve evlilik kararı aldım ayrıldık son anda ama din meselesiydi bizim ki olmayacak birşeydi ondan sonraki dönemlerde sadece birlikte olup defedebileceğim adamlar oldu hayatım da şimdi ki sevgilimle de öyle tanıştım güya one-night stand olacaktı ama 3 yıldır birlikteyiz önümüzdeki yaz da evleniyoruz çok aşık olduğum ve normal ilişki yaşadığım adamla evlenemedim mesela ama şimdi iyikide olmamış onla diyorum yani ne bilim kafaya bişeyi takmamak lazım bizim onları kafamıza taktığımız kadar onlar takmıyorlar erkekleri gözümüzde büyütmeyelim kötü davranmak en iyi çözüm :)

Günümüzde ilişkiler biraz alışveriş gözüyle bakılıyor. :) Kurtulduğunuza sevinin öyle birinden. Cinsellik kötü bir şey değil ama siz zaten size değer veren ve sizi gerçekten seven birisi olduğunu hissetseydiniz, sizi öpmek istemesi rahatsız etmezdi. Yapılacak bir şey yok. Ben de sizin gibi düşünen birisiydim karşıma da benim gibi biri çıktı :) Gerçekten seven ve düzgün birisiyle karşılaşırsınız umarım. Siz, kendinizi bozmayın boşverin :)

Back
X