kendimi degersiz hissediyorum..

shelala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
55
7
1
31
konuma geçmeden önce İyi geceler herkese. Ben 20yasinda universite öğrencısıyım erkek arkadasımla 6 yıldır beraberız.
Ailesini tanıyorum ,annesını cok sevıyorum. Bigun annesını aradım konusuyoduk temızlık yapıyormus ayrıca konusurkende sevgilimin abisinın karısı yanındaymıs neyse bana cok yoruldum kızım iş falan yaptım dedı evlerımızde cok yakın bende
-x teyze bana soyleseydın ben gelırdım yardıma dedım. Kım olsa aynısını yapardım.
Bu konusmadan sonra o kadın bana sınır oldu sanırım mesaj attım laf arasında gelde yardım et dedı hıc bısey demedım. Devamlı bı laf sokmalar arada mesaj atıyorum goruldu atıp bırakıyor. Gercekten canımı sıkıyor bu durum. Ne yapmam lazım sızce sımdıden tesekkurler

14 yaşında sevgili yapacagina yazım kurallarını öğrenmeye baslasaydin eğer
Ben şuan gözümü ekrana yapistirmamis olacaktım
Ters cevaplara gıcık olurum ama haklisin valla kim kime mesaj atmış kim hangi ara kime gıcık olmuş o arada kim nereye gitmiş hiçbirşey anlamadim

Mesafeli olmanız gerekiyordu. Arada resmi bir durum olmadan bu kadar yüz göz olmanız doğru değil. Bundan sonra zırt pirt aramayın derim

Ters cevaplara gıcık olurum ama haklisin valla kim kime mesaj atmış kim hangi ara kime gıcık olmuş o arada kim nereye gitmiş hiçbirşey anlamadim

Bende kolay kolay ters cevap vermem ama 2 kez okudum anlamadım
Mesela neden temizlik mevzusundan kadın kin duymaya başladı. Olay bu boyuta nasıl geldi anlayan varsa anlatabilir mi ?

Konuşmanızda sinir olunacak bir şey söylememişsiniz.
Belki başka bir şeye alınmıştır.
Sevgili iken ailelerle böyle mıçmıç ilişkileri tasvip etmiyorum çünkü yüz göz olunuyor, gerek yok.
Bundan sonra sevmekten öte saygı duyduğunuz biri olsun, mesafeyi nasıl koyarsınız bilmiyorum ama yapmanız gereken bu.

Düzeltmenizden sonraki yorumum...
Kendisi oradayken 'beni çağır' diyen bir sevgiliye yengesi gıcık olmuş olabilir beni hesaba almıyor diye.
Belkide kayınvalide adayınız güzel güzel anlattı ve kıskandı o kadın.
Bilemeyiz.

Sevgili iken ailelerle böyle mıçmıç ilişkileri tasvip etmiyorum çünkü yüz göz olunuyor, gerek yok.
Bundan sonra sevmekten öte saygı duyduğunuz biri olsun, mesafeyi nasıl koyarsınız bilmiyorum ama yapmanız gereken bu.
En başından yapmam gereken buydu dıkkat edıcem artık tesekkur ederım

Düzeltmenizden sonraki yorumum...
Kendisi oradayken 'beni çağır' diyen bir sevgiliye yengesi gıcık olmuş olabilir beni hesaba almıyor diye.
Belkide kayınvalide adayınız güzel güzel anlattı ve kıskandı o kadın.
Bilemeyiz.
Belkıde bana telefonda cok sagol kızım yerım senı canım gıbı kelımeler kullandı ondan kızmış olabilir

Ayrıca neden bir yenge için kendini değersiz hissediyorsun anlam vermiş değilim. .
Başkalarını hoşnut tutayim diye bir yaşam felsefeniz var ise bu sadece size zarar verir.
Çünkü insanoğlu nankördur
Hoşnut olmazlar kolay kolay

müstakbel eltin... senin yalaka olduğunu düşünüyor.. Ne diye şimdiden yardıma geleyim diyorsunki.? kim olsa derdim diyorsunya; kim değil gelin gitmeyi düşündüğün aile.. mesafe her zaman iyidir..

Belkıde bana telefonda cok sagol kızım yerım senı canım gıbı kelımeler kullandı ondan kızmış olabilir
Sonuçta o yenge bir gelin ve siz daha gelin değilsiniz.
Yaranmaya çalıştığınızı düşünmüş ve sizin daha çok sevilebileceğinizi hissederek kendi çapında eltilik yapıyor olabilir.
Kayınvalide adayınız böyle böyle diye anlattığında 'söylemek kolay, gelsin de görelim' gibi bir şey deyip, size mesaj atıp çağırmış dahi olabilir, kendince gerçeği göstermek adına.
Şimdiden ayağınızı denk alın derim, daha küçücük bir konuşmadan laf sokmalar başlamışsa ileride oldukça sorun çıkarabilir.
Mümkün olduğunca saygılı, seviyeli, etliye sütlüye karışmadan ilerleyin beraberliğinizde.

Yenge kvye yardımcı olmuyorsa senin yalakalık yaptığını düşünmüştür.Teli kapattıktan sonra yengeye seni övecek ,ona laf dokundurmuştur.Sen yardım etmiyorsun,O yardım ederim dedi gibilerinden.

Tatlım istersen mesajını düzenle. .
Şu ana kadar yenge hanimla muhattap olduğunu düşünüyordum
Ama sen kv adayiyla konuşurken yenge hanim tavır almış anlaşılan

Back
X