kendimi degersiz hissediyorum..

Ayrıca neden bir yenge için kendini değersiz hissediyorsun anlam vermiş değilim. .
Başkalarını hoşnut tutayim diye bir yaşam felsefeniz var ise bu sadece size zarar verir.
Çünkü insanoğlu nankördur
Hoşnut olmazlar kolay kolay

Ayrıca neden bir yenge için kendini değersiz hissediyorsun anlam vermiş değilim. .
Başkalarını hoşnut tutayim diye bir yaşam felsefeniz var ise bu sadece size zarar verir.
Çünkü insanoğlu nankördur
Hoşnut olmazlar kolay kolay
Evet benım sorunum bu sanırım insanları hoşnut etmek için kendimden ödün veriyorum

Sonuçta o yenge bir gelin ve siz daha gelin değilsiniz.
Yaranmaya çalıştığınızı düşünmüş ve sizin daha çok sevilebileceğinizi hissederek kendi çapında eltilik yapıyor olabilir.
Kayınvalide adayınız böyle böyle diye anlattığında 'söylemek kolay, gelsin de görelim' gibi bir şey deyip, size mesaj atıp çağırmış dahi olabilir, kendince gerçeği göstermek adına.
Şimdiden ayağınızı denk alın derim, daha küçücük bir konuşmadan laf sokmalar başlamışsa ileride oldukça sorun çıkarabilir.
Mümkün olduğunca saygılı, seviyeli, etliye sütlüye karışmadan ilerleyin beraberliğinizde.
Dikkate alıcam, teşekkürler :)

Gidecek miydin gerçekten temizliğe? Cevabın evet ise: işin mi yok? Bundan sonra çağırır artık.

14 yaşında sevgili yapacagina yazım kurallarını öğrenmeye baslasaydin eğer
Ben şuan gözümü ekrana yapistirmamis olacaktım
Zorlanıyorsanız okumayın. Kimin ne yaşta sevgili yaptığından size ne?

Haklılık payı olmak başka çocuk azarlar gibi konuşmak başka.

Çok uzatiyorsunuz kendinize başka mesgale bulun polemik yaratmayin
Başkasından bananeyse
Benim yaptığım yorumdan sizene
Cevap yazmicam
Kendi kendinize konuşabilirsiniz nokta

Çok uzatiyorsunuz kendinize başka mesgale bulun polemik yaratmayin
Başkasından bananeyse
Benim yaptığım yorumdan sizene
Cevap yazmicam
Kendi kendinize konuşabilirsiniz nokta
Ben size 2 cumle yazdım uzatma kavramlarımız farklı sanırım.Birazdan olayı avukatı mısın? a bağlarsınız. Ortadaki tek polemik sizin yanlış görmüyorsam. Bende o hitap tarzından rahatsızım. Bende size yapayım ozaman " kimin kaç yaşında sevgili yapacağına karışacağınıza, gözünüzü yoran şeyi okumayın" ha bir de madem cevap yazmayacaksınız belirteyim. Sizde Türkçenizi bir gözden geçirin isterseniz. "cevap yazmicam "

Sen şimdi elin evine gönüllü temizliğe mi gitmek istiyorsun?

Biraz kendine kıymet ver. Seni seven sen olduğun için sevsin, kendini sevdircem diye cam ovalamana hiç gerek yok. Senin ne işin var elin evinde ?? Ailen duysa ne der?

kendi evlerinde temizlik yapmayan insanlar, başkalarının evini ne meraklılar temizlemeye :KK14::KK14:

Back
X