narsistin karşısında kim olsa nutku tutulur ama ya bende böyle oluyorum. hala alışamadım narsist özellikli kişilere cevap vermeye :) resmen tutuluyorum.Merhabalar. Aşırı duygusal düşünen bir yapım var. İnce düşünen ve detaylara takılan biriyim. İnsanlar karşı da bazen gereğinden fazla empati ve merhamet gösteriyorum. Bunu değiştirmek için ne yapmalıyım. Evlilik konusunda sessiz ve sakin yapıda olduğum için görüşmek isteyenler oluyor. Bunu özellikle belirtiyorlar ve bu yüzden de bazen narsist ve bencil insanları hayatıma çekiyorum. Bana söyledikleri sessiz olman benim işime gelir. Kendimi ifade ediyorum fakat zorbalık ya da kötülük karşısında bazen nutkum tutuluyor ve yerinde zamanında tepki veremiyorum. Bu konuda öneri de bulunursanız sevinirim. Evlilik konusunda da nasıl bir duruş sergilemeliyim? İyi niyetli ve bana değer veren insanlarla karşılaşmak istiyorum.
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş keşke bende bilsem bununla baş edebilmeyiMerhabalar. Aşırı duygusal düşünen bir yapım var. İnce düşünen ve detaylara takılan biriyim. İnsanlar karşı da bazen gereğinden fazla empati ve merhamet gösteriyorum. Bunu değiştirmek için ne yapmalıyım. Evlilik konusunda sessiz ve sakin yapıda olduğum için görüşmek isteyenler oluyor. Bunu özellikle belirtiyorlar ve bu yüzden de bazen narsist ve bencil insanları hayatıma çekiyorum. Bana söyledikleri sessiz olman benim işime gelir. Kendimi ifade ediyorum fakat zorbalık ya da kötülük karşısında bazen nutkum tutuluyor ve yerinde zamanında tepki veremiyorum. Bu konuda öneri de bulunursanız sevinirim. Evlilik konusunda da nasıl bir duruş sergilemeliyim? İyi niyetli ve bana değer veren insanlarla karşılaşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?