kendimi dibe vurmuş hissediyorum

Koyduğun resimleri kaldır kendini desifre etmişsin tanıdığın olabilir esin bu durumdan rahatsız olur sonuçta bir çok insan girip çıkıyor erkekler de olabilir.

Güzel hoş kadınsınız ama saçınızın rengini daha koyu yapın bence.Ve fotoğrafları kaldırın ya sorun falan çıkmasın sonrao_O

Saç rengin daha yaşlı gösteriyor bence. Hafif kahve tonlarda boyayabilirsin. Makyajını da daha hafif yapmanı öneririm.

Bence değişimden önce eşinle bu konuyu oturup konuşmanı tavsiye ederim. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de çok çaresiz kaldığım zamanlar oldu ve konustum, sabrettim. Her şey yoluna girdi.
Onu çok seviyorum aşırı biy
Allah seni evlatları bağışlasın tatlım.gayet güzel bi bayansin.aldatiyorsa bu nedenden dolayi aldattigini düşünmüyorum.He ama nasıl değişim yapabilirim diye sorarsan öncelikle saç rengini degistirmelisin ve bence kesinlikle siyah yapmalisin.makyajını da daha bronz yapmalisin.fiziği de memnunsan bi sıkıntı yok ama bi 5 kilo falan verebilirsen süper olur.ama bunlari esin icin degil kendin icin yap.o seni kaybetmeyi göze aldiysa gitsin zaten.eşinin yanında özgüvenin yüksek olsun kendini hiçbir zaman küçük düşürecek aşağıya çekecek davranışlarda bulunma.her ne yapacaksan bu hayatta kendin icin yap.başkalarını degil kendini ònemse.allah yolunu açık etsin
Sağol cnm sende oylesn

Koyduğun resimleri kaldır kendini desifre etmişsin tanıdığın olabilir esin bu durumdan rahatsız olur sonuçta bir çok insan girip çıkıyor erkekler de olabilir.
Mesaj attım hala kaldirmadilar

Bence saclarinizin rengini degisin. Karamel tonlari olabilir mesela. Birde makyaji cok abartmayin. Gerci aldatmak illa dış görünüşle olmaz, eşinize karşı haliniz tavrinizda önemli.

İŞDEN DOLAYI EVET AARAMALARI OLUR AMA MUHAKKAK MSJ VE ARAMA KAYITLARINDA SÜREKLİLİK AYNI NUMARADA TOPLANIR ANLARSIN AMA SUPHEYLE YANLIS SEY SÖYLERSEN BÜYÜR OLAY ÇIKILMAZ HALE GELIR BIRAZ POLYANAYI DENE BAKALIM KAVGADAN UZAK DUR TATLI DİLLİ OL MALESEF HER EVLILIGIN ZOR BIR DÖNEMI OLUYOR YA BAYAN KENDINI CIKAMAZDA HISSEDIYOR YA ADAM UMARIM YANLIS SEYLER YOKTUR AILENIZDLE MUTLU OLURSUNUZ
Aynen hiç düşünmedim bunu bak

bir iki gün önce bir konu açmıştım arkadaşlar biliyorum hayatta ne dertler var ama buda bana dert oldu.Eşim yüzünden artık kendimi pekte iyi hissetmiyorum iki çocuk annesi olarak kendimi cok dagıttıgım zamanlar oldu ama temizliğime bakımıma diyecek bişey yoktur.sanırım eşimin hayatında biri var kafayı yiycem yahuuuu...benmi cok çirkinim artık beni niye beğenmiyor bu adam beni itip duruyor garip kaba laflar.cocuklarım var boşanmakta istemiyorum. yardım edin fikir verin birkaç resim atıyorum nasıl değişeyim.
Bence gayet guzel bayansin. Saclarini daha koyu yapablirisn bence cok hoş olur. Daha cool.Ama aldatma dünya güzeli olsan bos.. Karaktersz bir erkeğe denk gelince..Sen gayet hoşsun canm sorun sende değil ki. Farklı arayislarda olan esinde.

bir iki gün önce bir konu açmıştım arkadaşlar biliyorum hayatta ne dertler var ama buda bana dert oldu.Eşim yüzünden artık kendimi pekte iyi hissetmiyorum iki çocuk annesi olarak kendimi cok dagıttıgım zamanlar oldu ama temizliğime bakımıma diyecek bişey yoktur.sanırım eşimin hayatında biri var kafayı yiycem yahuuuu...benmi cok çirkinim artık beni niye beğenmiyor bu adam beni itip duruyor garip kaba laflar.cocuklarım var boşanmakta istemiyorum. yardım edin fikir verin birkaç resim atıyorum nasıl değişeyim.
Konu sahibi= beauty
Kocasi =beast

Aldatma nin güzellikleri çirkinlikle alakası yok ki niye resim atıyorsunuz anlamadım eşiniz vbegenmis ki almış sizi iki çocuk da var aldatilanlar çirkin insanlar da değil eşinizle konusunu mu bu konuyu

Saçınızı kahveye boyayın. O kadar. Güzelsiniz. Siz eşini kendinizden daha mı çekici buluyorsunuz?

Aslınd abiraz morale ihtiyacınız var ama ben şahsen gördüğümü yazacağım,
eşinizle yanyana fena değilsiniz eşit oranda bir güzellik algısı bıraktı bende ha erkeklerin kendilerine bakmadan kadın begenmelerine bakarsak ve sizi tek başınıza kendi gözümden gördüğümü söylersem
albenisi olan üst düzey bir güzellik göremedim saçınız kötü sıcak tonlara boyayın aynı şekilde kaşlarınızıda ayrıca daha yumusak durur kilo verin ve abartılı rujlar sürmeyin yakışmamış. tabi bunlar birer fotoğraf aslına bakarsınız bence kadını asıl güzel yapan da aurası özgüveni ve kendine olan sevgisidir.

Aslınd abiraz morale ihtiyacınız var ama ben şahsen gördüğümü yazacağım,
eşinizle yanyana fena değilsiniz eşit oranda bir güzellik algısı bıraktı bende ha erkeklerin kendilerine bakmadan kadın begenmelerine bakarsak ve sizi tek başınıza kendi gözümden gördüğümü söylersem
albenisi olan üst düzey bir güzellik göremedim saçınız kötü sıcak tonlara boyayın aynı şekilde kaşlarınızıda ayrıca daha yumusak durur kilo verin ve abartılı rujlar sürmeyin yakışmamış. tabi bunlar birer fotoğraf aslına bakarsınız bence kadını asıl güzel yapan da aurası özgüveni ve kendine olan sevgisidir.
Üst düzey güzel olmadığımı bende biliyorum ama yüzüne bakilmiycak kadar çirkin değilim cnm

Back
X