• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi durduramıyorum

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
Merhaba. Sorunumu kısaca yazmak istiyorum. Bir şey yapacagimda sonuna kadar varmadan kendini durduramıyorum. Sürekli o şeyle uğraşıyorum başka hiçbirşey yapamiyorum. Mesela internete ikinci el olarak bir ilan koydum. Dakikada bir bakıyorum ve sürekli fazladan mesaj yazıyorum. Başka hiçbirşey yapamiyorum. Ya da misafir gelecek diyelim. Gün boyu sadece hazırlık yapmakla uğraşıyorum. Diğer sorumluluklarımi aksatiyorum. Bir şey satın alacağım diyelim. Günlerce araştırma yapıp hayattan kopuyorum.
Kısacası kendimi durduramıyorum. Yeter desemde devam ediyorum. Bana ne önerirsiniz. Nasıl aşabilirim bu durumu?

Diğerlerini yapmadığınızda hayat kalitenizde bir düşüş yaşanmıyor mu? Sizin kadar olmasa da ben de böyleyim esasında ancak sonraki günlere önceki günün işi kalınca düzen kalmıyor, hiç. Ben kendime baktığımda; zamanı kullanmam gerektiği gibi kullanamadığımı yani zaman yönetimi yapamadığımı fark ettim. Günün belli saatlerine belli hedefler koyarak deneyin bakalım, işe yarayabilir.

Kesinlikle hayatımin anlamı bozuluyor.
Kafama öyle bir takıyorum ki adeta bloke oluyorum. O şeyi harika yapıyorum ama hayat ondan da ibaret değil. Bunu bir kaç gün sonra anlıyorum. Siz nasıl zaman yönetimi yapıyorsunuz

Bahsettiğiniz konuyla ilgili buradan yardımcı olmak çok zor.
Psikologla görüşmeniz şart olmuş artık.

Ya ne güzel darısı başıma. Ben de tam tersiyim kendimi bildim bileli asla odaklanamam hep yarım bırakma eğilimim var. Durumunuz bana hiç sorunmuş gibi gelmedi ama yaşayan bilir tabi ki

Ya ne güzel darısı başıma. Ben de tam tersiyim kendimi bildim bileli asla odaklanamam hep yarım bırakma eğilimim var. Durumunuz bana hiç sorunmuş gibi gelmedi ama yaşayan bilir tabi ki
Bilmiyorum o kadar yoruluyorum ki. Bir şeyin ciğerine kadar yapmadan bırakamıyorum. Bazen iyi oluyor ama çoğunlukla hayattan kopuyorum

Yani tek bir noktaya odaklaniyorsunuz fakat kadin beyni boyle bir sey degil sanırım buda farkli bir okb ?tabi arastirin cok yoruluyorsaniz bir uzmanla gorusun

günün belirli saatlerine telefonunuzdan hatırlatıcı alarm ayarlayarak birkaç iş daha koyabilirsiniz, alarm çaldığında kendinizi yeni işinize vermeyi deneyin. belki işe yarar ama hiçbir şeyin fayda etmeyeceğini düşünüyorsanız destek almanızı öneririm, zor bir durum gerçekten.

Back
X