Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul’da yaşıyorum. Burası da adım başı mağaza avm kafe butikyani düşüyorum bu tuzaklara ne yapayım gözüm dönüyor hahaha
Duygusal açlıktasinizKızlar merhaba ben 25 yaşında nişanlı çalışan bir kadınım. Özel sektörde çalışıyorum, çok kötü bir gelirim yok aslında ama ben aşırı müsrifim sanırım. Gözüm doymuyor. Özellikle son 2 senedir sürekli bir şeyler satın alıyorum gerekli veya gereksiz. Dolabım çanta dolu, bir sürü kıyafet, balkon bitki kaynıyor hala gözüm çiçekçilerde her tür var oysa neredeyse. Zengin falan değilim yani standart bir insan evladıyım, para gökten yağmur olarak yağmıyor sonuçta ama duramıyorum ve bütçeyi aşıyorum. Her gün işe giderken malum kahveciden orta boy kahve, öğle yemeklerinde hiç fiyata bile bakmamalar. Nasılsa her şey pahalı diye temazsızı basa basa gezmeler. Ben nasıl durucam. Müsrifliği aşmış birileri var mı ben nasıl gözümü doyurabilirim yani her seferinde tamam bunları da alayım her şeyim var artık daha almıcam diyorum. Sonra yine sitelerde sepeti dolduruyorum. Harcamaktan pişman olmadığım tek şey kitap, diğer her şey saçma ben de biliyorum ama bir anda alıveriyorum işte. Bu şekilde giderse sonum hiç iyi görünmüyor hazır borç bataklarında yuvarlanmıyorken çare bulmam gerektiğini düşünüyorum. Biri beni durdursun lütfen bunu nasıl aşabilirim?
Çantalarınızı satmak isterseniz ben alırımKızlar merhaba ben 25 yaşında nişanlı çalışan bir kadınım. Özel sektörde çalışıyorum, çok kötü bir gelirim yok aslında ama ben aşırı müsrifim sanırım. Gözüm doymuyor. Özellikle son 2 senedir sürekli bir şeyler satın alıyorum gerekli veya gereksiz. Dolabım çanta dolu, bir sürü kıyafet, balkon bitki kaynıyor hala gözüm çiçekçilerde her tür var oysa neredeyse. Zengin falan değilim yani standart bir insan evladıyım, para gökten yağmur olarak yağmıyor sonuçta ama duramıyorum ve bütçeyi aşıyorum. Her gün işe giderken malum kahveciden orta boy kahve, öğle yemeklerinde hiç fiyata bile bakmamalar. Nasılsa her şey pahalı diye temazsızı basa basa gezmeler. Ben nasıl durucam. Müsrifliği aşmış birileri var mı ben nasıl gözümü doyurabilirim yani her seferinde tamam bunları da alayım her şeyim var artık daha almıcam diyorum. Sonra yine sitelerde sepeti dolduruyorum. Harcamaktan pişman olmadığım tek şey kitap, diğer her şey saçma ben de biliyorum ama bir anda alıveriyorum işte. Bu şekilde giderse sonum hiç iyi görünmüyor hazır borç bataklarında yuvarlanmıyorken çare bulmam gerektiğini düşünüyorum. Biri beni durdursun lütfen bunu nasıl aşabilirim?
Ordada para etmiyor en iyisi hiç almamakÇantalarınızı satmak isterseniz ben alırımbitanecik çantam var onu kullanıyorum bir senedir. Allahtan geçen sene almıştım da. Gardropsa ilan açıp satabilirsiniz fazlalıklarınızı.
Getirisini altin fonuna aktarsaydin devlet desteği varkahve için tek kişilik filtre kahve makineleri var onlardan alabilirsiniz. geçen a101 de arzumun gelmişti. bende alcam daha :)
altın hesabı açın maaşınızın %10 'unu yatırın ve o para hiç yokmuş gibi biriktirin.bireysel emekliliğe hiç bulaşmayın ben bulaştım getirisi iyi değil altın daha güvenli.bir şey alırken düşünün gerek var mı diye. kıyafetiniz çoksa almayın 1 2 ay. yada eskiyse giymek istemiyorsanız satın şu 2. el sitelerinden.alıcaksanız aylık mesela 3 parça alıcam deyip alın. 3ü geçmeyin.(çalışınca illa insan almak istiyor aa bu ceket güzelmiş aa bu pantolon iyimiş diye :).