- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
sen kendin terapistsin yaşam neşe saçıyorsun etrafa.ne işin olur terapistte.verme paranı o paralarla ne avrupa turları yaparsın senPandemi nedeniyle neredeyse tüm psikologlar online sistem kurdu kendine (benim tatlı terapistim bile haftanın 2 günü yüzyüze 3 günü online çalışıyordu bıraktığimda)
Doktorsitesi.com 'a gir, psikolog olarak arat, gözune kestirdikrini ara bakalım online sistemleri var mı, kaç TL...
Duymamıştım o forumu mutlaka bakacağım teşekkürlerBunun için doktorların daha çok üye olduğu forumlara baksanız daha iyi olur bence.
doktorlarsitesi’ne bir bakabilirsiniz.
çünkü burası bu arayış için uygun bir yer değil bence.
Teşekkür ederim bakacağımPandemi nedeniyle neredeyse tüm psikologlar online sistem kurdu kendine (benim tatlı terapistim bile haftanın 2 günü yüzyüze 3 günü online çalışıyordu bıraktığimda)
Doktorsitesi.com 'a gir, psikolog olarak arat, gözune kestirdikrini ara bakalım online sistemleri var mı, kaç TL...
Terapistim , en ilginç danişani olduğumu söylemişti bana. Çünkü benim gibi neşeyle koltuğa oturup 'ay ne zamandir gelmek istiyordum' diyen danisani yokmuş. genelde psikologa gitmeye direnip direnip en sonunda sinir krizi yaşayıp geliyorlarmis/ ya da aileleri tarafından getiriliyorlarmis.sen kendin terapistsin yaşam neşe saçıyorsun etrafa.ne işin olur terapistte.verme paranı o paralarla ne avrupa turları yaparsın sen
Şu fikirden vazgeçerek başlayınÇünkü ben kendimde ne olduğunu bulamıyorum artık.Uzmandan istediğim tek şey bana bir yol haritası çizmesi,sahip olabileceğim psikolojik rahatsızlık kişilik bozukluğu her neyse tahminini,ihtimalleri söylemesi
Çok teşekkür ederim,burada özet geçemem çünkü uzun hikaye.İsterseniz dertleşebiliriz ne zaman isterseniz.Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz bende içsel olarak kendimi anlamadığım çok an oluyor uzman biri değilim ama dertleşebiliriz isterseniz
Haklısınız ancak hatalarım da hiç anlaşılır gibi değil ben bile kendimi tanıyamıyorum engel de olamıyorum.Çok garip geliyor her şey bana.Kendinin essiz oldugunu anlar ve kendini tum hatalarin ile kabul edip , sevmeyi denersen sorunlarin da cozulur.
Tabii ki özelden bilgi verebilirsiniz burada yasaksa.Şu fikirden vazgeçerek başlayın
Kendinizde ne olduğunu bulacak kişi siz değilsiniz zaten
Neyiniz olduğunu bilmek de pek işinize yaramayacak
Çünkü tedavisi hakkında uzman değilsiniz
Pandemi sürecinde bilinen hastanelerin psikiyatri bölümleri online görüşme yapıyorlardı
Şu an yapılıyor mu bilmiyorum
Reklam olmuyorsa ben kendi gittiğim hastaneyi paylaşabilirim
Onlar uzaktan görüşme yapıyorlardı en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?