• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi düzeltmek istiyorum

Sheldon_Cooper

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.192
858
123
28
Merhaba kusura bakmayın ama buraya açıyorum çünkü ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi.

Bana online görüşebilecek bir psikolog/psikiyatrist lazım.Kameraya sese bile gerek yok yazışsak o bile yeter.Çünkü ben kendimde ne olduğunu bulamıyorum artık.Uzmandan istediğim tek şey bana bir yol haritası çizmesi,sahip olabileceğim psikolojik rahatsızlık kişilik bozukluğu her neyse tahminini,ihtimalleri söylemesi ve nasıl bir tedavi yolu izlemem gerektiğini söylemesi.

Yüz yüze gittim ama fayda göremedim,küçük yer zaten burada çok uzman yok.Başka yere taşınacağım ama oraya gidene kadar beklemek de istemiyorum.Kendi kendimi de tedavi edemiyorum battıkça batıyorum.

Sadece bir kez bile olsa benimle sözlü veya yazılı iletişime geçebilecek online çalışan bir uzman bilen var mı ?
Çünkü yapıcı bir şekilde beni dinleyip bilimsel ve mantıklı olarak yorumlayacak birine çok ihtiyacım var.

Pandemi nedeniyle neredeyse tüm psikologlar online sistem kurdu kendine (benim tatlı terapistim bile haftanın 2 günü yüzyüze 3 günü online çalışıyordu bıraktığimda)
Doktorsitesi.com 'a gir, psikolog olarak arat, gözune kestirdikrini ara bakalım online sistemleri var mı, kaç TL...

Pandemi nedeniyle neredeyse tüm psikologlar online sistem kurdu kendine (benim tatlı terapistim bile haftanın 2 günü yüzyüze 3 günü online çalışıyordu bıraktığimda)
Doktorsitesi.com 'a gir, psikolog olarak arat, gözune kestirdikrini ara bakalım online sistemleri var mı, kaç TL...
sen kendin terapistsin yaşam neşe saçıyorsun etrafa.ne işin olur terapistte.verme paranı o paralarla ne avrupa turları yaparsın sen :rolleyes:

Teşekkür ederim bakacağım

sen kendin terapistsin yaşam neşe saçıyorsun etrafa.ne işin olur terapistte.verme paranı o paralarla ne avrupa turları yaparsın sen :rolleyes:
Terapistim , en ilginç danişani olduğumu söylemişti bana. Çünkü benim gibi neşeyle koltuğa oturup 'ay ne zamandir gelmek istiyordum' diyen danisani yokmuş. genelde psikologa gitmeye direnip direnip en sonunda sinir krizi yaşayıp geliyorlarmis/ ya da aileleri tarafından getiriliyorlarmis.
Adamcağız zaten benden tam para almıyor 😂 zam gelmiş ama hala eski ücreti ödüyorum :halay:
Bir de ben cimriyim ama gereksiz yere para harcamayı, bir şeye değerinden çok para vermeyi sevmem. Beni daha mutlu bir insan yapacak her türlü şeye seve seve para harcayabilirim:)
Mesela biraz toksik bir anneye sahibim (KK'da açılan konulardaki annelerin yanında melek tabii ki ama fevri, bize sinirlenince taşa yatıp hasta olmaya çalışan(?) , onu üzdügümüzde 'ben öleyim de o gün zil takıp oynarsınız' diye duygu sömürüleri yapan biriydi biz çocukken).
Ablam mesela anne oldu ve kızın tek hedefi annemin tersi davranışlarda bulunmak. Gözlemlediğim kadarıyla onun annelik serüveni oldukça yorucu geçiyor. İşte ben oraya varmadan içimdeki şeyleri çözüme kavusturmak ,annemle olan iç hesaplasmami tatlıya bağlamak istiyorum ki kendi anneliğimin keyfini çıkartabileyim.
Aynı şekilde kendimle ilgili anlam veremediğim bazı sevmediğim davranışlarımin sebebini öğreneyim ve onlardan kurtulup hayatıma sevmediği - kendine yakıştıramadıgi şeyler yapan biri olmadan devam edeyim .
Bu uğurda harcanan para bence gereksiz değil :KK37:
içsel çatışmalar yaşayan herkese tavsiye ederim

Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz bende içsel olarak kendimi anlamadığım çok an oluyor uzman biri değilim ama dertleşebiliriz isterseniz

Kendinin essiz oldugunu anlar ve kendini tum hatalarin ile kabul edip , sevmeyi denersen sorunlarin da cozulur.

Çünkü ben kendimde ne olduğunu bulamıyorum artık.Uzmandan istediğim tek şey bana bir yol haritası çizmesi,sahip olabileceğim psikolojik rahatsızlık kişilik bozukluğu her neyse tahminini,ihtimalleri söylemesi
Şu fikirden vazgeçerek başlayın
Kendinizde ne olduğunu bulacak kişi siz değilsiniz zaten
Neyiniz olduğunu bilmek de pek işinize yaramayacak
Çünkü tedavisi hakkında uzman değilsiniz

Pandemi sürecinde bilinen hastanelerin psikiyatri bölümleri online görüşme yapıyorlardı
Şu an yapılıyor mu bilmiyorum
Reklam olmuyorsa ben kendi gittiğim hastaneyi paylaşabilirim
Onlar uzaktan görüşme yapıyorlardı en son

Şu fikirden vazgeçerek başlayın
Kendinizde ne olduğunu bulacak kişi siz değilsiniz zaten
Neyiniz olduğunu bilmek de pek işinize yaramayacak
Çünkü tedavisi hakkında uzman değilsiniz

Pandemi sürecinde bilinen hastanelerin psikiyatri bölümleri online görüşme yapıyorlardı
Şu an yapılıyor mu bilmiyorum
Reklam olmuyorsa ben kendi gittiğim hastaneyi paylaşabilirim
Onlar uzaktan görüşme yapıyorlardı en son
Tabii ki özelden bilgi verebilirsiniz burada yasaksa.
teşekkürler.

Back
X