Gçen gün sahurda sanırım nihat hatipoğlu bi hikaye anlattı, hz. ..... (kimdi hatırlamıyorum). Hz. .... 'nın kızı erkeklerle düşüp kalkıyo islamı kabul etmeden önce, rezil kepaze şeyler yapıyo, daha sonra töbe ediyo, kapanıyo falan, bir talibi çıkıyo.. Babası şaşırıyo napsam diye söylesem bi dert söylemesem bi dert.. Gd,p Peygamber efendimize danışıyo. Peygamberimiz diyor ki, töbe etmişse sen onu telli duvaklı saf bi kız gibi evlendir. Damada da söyleme kızını rezil rüsva etme diyor. Yani tam bu şekilde değil kelimeler ama ana tema buydu canım...
Tabi senin hikayen bunun yannda ufacık bişey ama Töbe et, dua et içini rahat tut. Sevgiler
Evlenmeden önce başka bir erkekle yapılan şeyler ilerde eşimiz olacak kişinin hakkına girmek imiş
Şöyle de birşey var,yaptığına içten pişman olmak tövbe yerine geçiyor
öncelikle merhaba.
23 yaşındayım. şimdiye kadar ciddi düşünemeyeceğim 3 ilişkim oldu. en uzunu 3 ay sürdü diğer ikisi de 2 ay ve 1 ay devam etmişti.
hep ilk sevgilimle evleneyim isterdim ama maalesef kısmet olmadı.
içimi kemiren konu ise şu;
elele tutuşmak dışında daha öteye asla gitmediğim ilişkilerimin birinde sevgilim denen çocuk ilişkimizin yanlış hatırlamıyorsam ikinci ayında öptü ben karşılık vermedim zaten ama öptü işte. kafamı da çekemedim, çekmedim belki de bilmiyorum. bunun üzerinden 1 yıl geçti. o zaman şimdiki gibi bazı şeylerin en azından kendim için böyle değerli olduğunu idrak edememişim demek ki, bu olaydan sonra rahatsız olmamıştım ama ayrıldık. ben ayrıldım aylarca peşimden koştu istemedim ben.
ama şimdi kendimi bu öpücük yüzünden kullanılmış gibi hissediyorum. çok ağrıma gidiyor. sanki ileride evleneceğim kişiye karşı kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. saflığımı yitirmişim gibi. ben halbuki evleneceğim kişinin beni ilk öpen kişi olmasını isterdim. nasıl oldu anlamadım ben öpmedim bile onu. sonuç olarak; 1 yıl geçti üstünden vicdanen çok çok kötüyüm hele ki şu günlerde.
şimdi bakıyorum daha 15-16 yaşındaki kız çocukları neler yapıyorlar.
kendimi nasıl ikna edebilirim, nasıl daha iyi hissederim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?