Kendimi eskisi gibi saf ve temiz hissedemiyorum.

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
98
öncelikle merhaba.

23 yaşındayım. şimdiye kadar ciddi düşünemeyeceğim 3 ilişkim oldu. en uzunu 3 ay sürdü diğer ikisi de 2 ay ve 1 ay devam etmişti.
hep ilk sevgilimle evleneyim isterdim ama maalesef kısmet olmadı.

içimi kemiren konu ise şu;
elele tutuşmak dışında daha öteye asla gitmediğim ilişkilerimin birinde sevgilim denen çocuk ilişkimizin yanlış hatırlamıyorsam ikinci ayında öptü ben karşılık vermedim zaten ama öptü işte. kafamı da çekemedim, çekmedim belki de bilmiyorum. bunun üzerinden 1 yıl geçti. o zaman şimdiki gibi bazı şeylerin en azından kendim için böyle değerli olduğunu idrak edememişim demek ki, bu olaydan sonra rahatsız olmamıştım ama ayrıldık. ben ayrıldım aylarca peşimden koştu istemedim ben.

ama şimdi kendimi bu öpücük yüzünden kullanılmış gibi hissediyorum. çok ağrıma gidiyor. sanki ileride evleneceğim kişiye karşı kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. saflığımı yitirmişim gibi. ben halbuki evleneceğim kişinin beni ilk öpen kişi olmasını isterdim. nasıl oldu anlamadım ben öpmedim bile onu. sonuç olarak; 1 yıl geçti üstünden vicdanen çok çok kötüyüm hele ki şu günlerde.

şimdi bakıyorum daha 15-16 yaşındaki kız çocukları neler yapıyorlar.
kendimi nasıl ikna edebilirim, nasıl daha iyi hissederim ?

Kendinizi iyi hissetmemeniz veya saf hissetmemeniz için bir sebep goremedim ben. Öpüşmek benim için bu kadar korkunc bir durum değil cunku.

O yuzden sizi ikna edebilecek bir sey soyleyemeyeceğim malesef.

seni çok iyi anlıyorum.özellikle son günlerde 24 saatimi kaplayan his tamamen bu.vicdan!ben kendimi şöyle teselli ediyorum;Allah tüm tövbeleri kabul edendir.muhtemeldir bizimkinide eder.Allahtan ümit kesilmez.onun dışındada yapacak birşey yok.geçmiş geçmişte kalmıştır,değiştiremezsin.Allah beterinden saklasın diyip,gelecekte daha uyanık olup gaflette bulunmamayı dilemekten başka..

dedıgınız gıbı mıllet neler yapıyo neler.sız bır öpücükle vıcdan yapyosunuz.keske herkes sızın gbı olsa o zaman gercek asklar olurdu kımse kullanmak ıcın kımseyle sevgılı olamazdı.sımdıkı erkekler ne yazık kullanmak ııcn sevgılı oluyorlar yuzde 90 ı böyle.suan sana sunu yap bunu yap desek bıle sen ıcındekı bu vıcdan denen sesı dınledıkce hep keşke kalıcak ıcınde.buunu tamamen sen çözebılırsın.tövbe et bır daha yapma herkes hata yapabılır sende belkı bır anlık hata yaptın kendınce .bazılarına göre önemsız ama sana göre önemlı bı hata demekkı bu hala rahatsız olabılıyosun.evlencegın kısı ne yazıkkı sana bu kadar masum gelmıycek kımbılır kac kısıyle yatmıs kalkmıs olucak.bakır bır erkek bu devırde bulman 1000 de 1 ıhtımal.böyle dusunerek ben en azından sadece öpüştüm ilerisine izin vermedm deyıp bırazda olsa rahatlayabılırsın .

Canım yaa bu kadar üzme kendini o kadar fena kişiler varki burda okuyoruz bazen kadın 2 3 kere ilişkiye girmiş evlenmeden onu etmiş bunu etmiş hala bununla ilgili bi gram kötü hissetmiyor kendini.sen çok iyi bi kızsın bundan eminim az bulunur senin gibi kendi karşılık vermemesine rağmen üzülen..çok temiz bi kalbin var eminim bi kere sen karşılık vermemişsin ki isteyerek olmamış bu durum onun için yine sen ilk defa eşini öpeceksin aklına bile getirme yok kendimi eskisi gibi saf hissetmiyorum vs. Hiç üzme kendinii

benim için çok değerliymiş bu tarz şeyler, o zaman fark edememişim hiç yaşamadığım için demek ki. zaten artık evlenmeden önce yaşanması gereken şeylermiş gibi lanse ediliyor. tabii herkesin kendi yaşamı ve kararları. ben keşke diyorum ama olan oldu dediğiniz gibi geri dönüşü yok, cahillik işte.
hayatım boyunca en büyük pişmanlığım olarak kalacak hep.

keşke bende senin kadar saf ve temiz olsam,rızam olmadan olan bir öpücüğün derdine düşsem.keşke rızamla yaptığım birsürü pisliğin hesabını aklım alabilse..pişman oldum tövbe bir daha yapmıycam deyip kurtulabilsem.off..

lütfen üzme kendini sadece bir öpücük şükret ki daha beteri olmamış.. biliyorum demesi kolay diceksin ama inan insanlar günümüzde neler neler yapıp da gerine gerine dolaşıyorlar... için rahat olsun biliyorum vicdan meselesi ama bence utanılcak birşey yapmamışsın ve kendini saf hissetmemen için hiçbir neden yok.

Bir öpücük için vicdanen kötü hissetmeniz bile ne kadar saf olduğunuzu gösteriyor...

Gçen gün sahurda sanırım nihat hatipoğlu bi hikaye anlattı, hz. ..... (kimdi hatırlamıyorum). Hz. .... 'nın kızı erkeklerle düşüp kalkıyo islamı kabul etmeden önce, rezil kepaze şeyler yapıyo, daha sonra töbe ediyo, kapanıyo falan, bir talibi çıkıyo.. Babası şaşırıyo napsam diye söylesem bi dert söylemesem bi dert.. Gd,p Peygamber efendimize danışıyo. Peygamberimiz diyor ki, töbe etmişse sen onu telli duvaklı saf bi kız gibi evlendir. Damada da söyleme kızını rezil rüsva etme diyor. Yani tam bu şekilde değil kelimeler ama ana tema buydu canım...
Tabi senin hikayen bunun yannda ufacık bişey ama Töbe et, dua et içini rahat tut. Sevgiler

Öncelikle düşünceleriniz çok güzel bence :)
Bi hataya düşmüşsünüz ki sizin elinizde olmayan bir şeymiş, ama şuan pişmasınız.
Elbette doğru olan evlendiğinizde kocanızın ilk öpen olması.. Ama olan olmuş. :)
Hem, daha ilerisi değil onu düşünün. Dediğiniz gibi etrafta küçücük çocuklar bile neler neler yapıyor..
Tavsiyem; Allah'a bol bol dua etmeniz. Tövbe etmeniz namazlardan sonra.
Böylelikle İnşallah hem günahınızdan kurutlmuş olursunuz. Hem de içiniz rahatlar,huzura erişirsiniz.
Rabbim yardımcınız olsun :)
Kendinizi çok üzmeyiniz lütfen :)

Ne kadar güzel şekilde açıkladınız.
Üstüne yorum yapılmaaz :)

Evlenmeden önce başka bir erkekle yapılan şeyler ilerde eşimiz olacak kişinin hakkına girmek imiş
Şöyle de birşey var,yaptığına içten pişman olmak tövbe yerine geçiyor

Evlenmeden önce başka bir erkekle yapılan şeyler ilerde eşimiz olacak kişinin hakkına girmek imiş
Şöyle de birşey var,yaptığına içten pişman olmak tövbe yerine geçiyor

O zaman hemen hemen çoğu erkeğin yatacak yeri yok bir çoğu cehennemlik evlenmeden önce neler neler yapıyorlar.

filmlerde insanlar çok kötü şeyler yapıp tövbe edince tertemiz olmuşlar gibi görürdüm ama kendimde bunu içim rahat hissedemiyorum. belki de yine yapmamam, aynı hataya tekrar düşmemem için böyle hissediyorum.
bilemiyorum Allah hepimizi affetsin hatalarımızı günahlarımızı. insanız sonuçta yapıyoruz hata.

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum. özellikle de Peygamberimiz ile ilgili olan için binlerce teşekkürler.

:)

Son düzenleme:
Herkes ne isterse onu yapar. İnan hayat kendini diğerleriyle kıyaslamaktan vazgeçtiğinde çok daha huzurlu oluyor.Bence kendini asla kendini kötü hissetme, seni kullanacak adam sadece öpücük için 3 ay beklemezdi inan bana.

evleneceğiniz kişide muhtemelen öpüşmüştür.
yada öpüşmüş birini tercih edersiniz.........:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…