• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi geç kalmış hissediyorum

kurkmantolumaddonna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
24
4
1
24
Öncelikle merhaba tekrardan uzun süredir canımı sıkan birşey var ne zamandır kendimi bişeylere geç kalmış hissediyorum...Bazı nedenlerle yıl uzattım ve okulum daha bitmedi.... Yeni yeni toparlıyorum kendimi okulumu derslerimi ama aynı zamanda girmem gereken bir sınav var ve daha başlamadım dün bir abi beni tanımamasına rağmen.. Yaşıtların başladı yetişir misin bilmem kapasiten var mı gibi yorumlar yaptı rakiplerin çok falan dedi zaten canım bu konuda sıkkındı bilip bilmeden yorum yapması oldukça canımı sıktı çünkü hassasım bu konuda ve bilip bilmeden yorum yapılması canımı sıkıyor... Ne olacagını bilmiyorum yetişir miyim bilmiyorum başarır mıyım bilmiyorum bir yanım pes etme diyor bir yanım bırak gitsin diyor... Kimseyi dinleme diyor.. Bu senin yolun herşey vaktinde olur diyor tam onu dinliyorum insanlar bilip bilmeden yorum yapıp canımı sıkıyor..

Öncelikle merhaba tekrardan uzun süredir canımı sıkan birşey var ne zamandır kendimi bişeylere geç kalmış hissediyorum...Bazı nedenlerle yıl uzattım ve okulum daha bitmedi.... Yeni yeni toparlıyorum kendimi okulumu derslerimi ama aynı zamanda girmem gereken bir sınav var ve daha başlamadım dün bir abi beni tanımamasına rağmen.. Yaşıtların başladı yetişir misin bilmem kapasiten var mı gibi yorumlar yaptı rakiplerin çok falan dedi zaten canım bu konuda sıkkındı bilip bilmeden yorum yapması oldukça canımı sıktı çünkü hassasım bu konuda ve bilip bilmeden yorum yapılması canımı sıkıyor... Ne olacagını bilmiyorum yetişir miyim bilmiyorum başarır mıyım bilmiyorum bir yanım pes etme diyor bir yanım bırak gitsin diyor... Kimseyi dinleme diyor.. Bu senin yolun herşey vaktinde olur diyor tam onu dinliyorum insanlar bilip bilmeden yorum yapıp canımı sıkıyor..
30 yaşında çok geç kalmışsın derler 30 yaşında ölürsün çok gençmiş derler. Yaşamın mayasını kaçırma. Yaşıtlarından sadece çevrende olanları biliyorsun sadece sen ben yaşamıyoruz bu dünyada herkes hayatın içinde savruluyo bişeylerin mücadelesini veriyo. O yüzden takılma bIrak hayat senin hayatın ya. O sınavı kazanmayabilirsin kapasitende yetmeyebilir ama bir 10 sene sonra keşke o günümü bunları düşünerek geçirmeseydim dersin.

Bu savunmasız hissin sebebi geç kalmışlıktan çok ne yaptığın bilmemek ve harekete geçmemek. Her ne yapmayı düşünüyorsanız başlayın. O abinin dediklerini de umursamayin. Bu gün eleştiren yarın başardığında teprik eder.

24 yaşında neye geç kaldın??? Elalemin ne dediğini umursama rakipler her zaman çok önemli olan kendini yetiştirmen. Dil bilirsin öne geçersin, girişken olursun öne geçersin.

Son düzenleme:
Yaaaa ne geç kalması :KK200:
Meslek hayatına atıldıktan sonra şunu fark edeceksin;
Kimi insan vardır 20 yıldır çalışır, birinin şansı yaver gider 1 senede o 20 yıldır çalışan insanın önüne geçer.
Kilit nokta ne biliyor musun? Vazgeçmemek ve herkes aynı şeyi denerken farklı bir şey yapmaya çalışmak.
Kendine güven, bir saniye bile karamsarlığa ayırma. Neşeleneceğin şeyler yap, neşe çok büyük bir başarı mıknatısıdır...

Back
X