Kendimi geçtimde..

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
O kadar canım sıkkınkı anlatamam çevremde hasta olan mı dersin İşten atılıp çoluk cocugu olan mı dersin Yeni evlenip karı koca işsiz kalan mı dersin baya zor günlerdeyim. Çok şükür benim sıkıntım yok Ama kardeşlerimin ikisinin eşi işten çıktı çok üzüldüm. Akrabalarımda korona virüsü var. Onada canım çok sıkılıyor. Sağlık her şey ama maddi olarakta herkes zor durumda. Çok kötü dünya.

Herkes bugünlerde çok zor durumda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, bebeklerine mama alamayan insanları duyunca içim acıyor tabi önce sağlık ama bu gidişle sağlıkta kalmıcak çoğu kişi işten çıkarıldı, bazı işyerleri kapandı, pazarlarda meyve ve sebze satan esnafın yüzü aglıyor inşallah en kısa sürede herşey güzel olur. :KK43:

Benim de aşırı canım sıkkın. 21 Şubat'ta işten çıkmıştım. Eşim de evden çalışıyor ama sipariş iptalleri vs oldu bu şekilde devam ederse haziran ayını goremeyebilirmiş fabrika. Üstelik hipertansiyon hastası ve en riskli grupta kendisi.

Allah darda olanlara yardım etsin hasta olanlara şifa versin😔😔
Bende hep kıt kanaat geçinen insanları düşünüyorum çalışırken ev geçimini zor idare edenler şimdi işsiz Rabbim tez vakitte bir kapı açsın🤲🤲🤲

Gerçekten çok sıkıntılı günlerdeyiz umarım bir an önce atlatırız şu günleri

Benim işim evde ama bazen kargoya gidiyorum o da sıkıntı, daha üzücüsü erkek arkadaşımla ve arkadaşlarımla 1 aya yakındır görüşemiyoruz. Ve hazirana kadar böyle olacak, çok üzülüyorum. :KK61: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X