- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.220
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Aslinda sorun bence sizde asiri bi saygi oda asiri bi saygi bekliuorsunuz birbirinizi kiskaniyorda olabilirsiniz. Sizin saka basit gorumcenizin cevabida oyle abaryilacak bi saygisizlik degil kim olsa o cevabi verir bence sizde abartiyorsunuz. biz gelin gorumce ne laflar sayyoruz birbirimize hic bir saniye bile kusmuyoruz yine arkadas gibii devam cunku arada cekememezlik yok sizde var o yuzden her konuda zitlasiyorsunuz
Benim görümcemi çekememe durumum yok.Çünkü zaten daha küçük böyle davranmasa bana severim de onu.Bana içten bir yenge deseydi ne bileyim bana öyle ters değil de güzel baksaydı laf sokmasaydı...sinemaya yemeğe götürdüğümde bile otobüs parasını ben verince sen öğrencisin dediğimde ben gelemem böyle şeylere diyip göz deviren yemek yerken abim seni bana gösterdi bu ne böyle ergen gibi isim koymuş demiştim güzel mi diye sormuştu eh demiştim diyen bir insan.Ben ona bir güzelllik yapmışım dışarı çıkalım miss sinema yemek yapalım demişim o bana laf sokma peşinde.Ben daha ne yapabilirim.Buradaki gibi dışarda da kötü gelin ben olurum insanların gözünde.