Kendimi güzel bulmuyorum, begenemiyorum

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merkaba arkadaslar,

31 yasindayim, esinden ayrilmis cocuksuz bir bayanim.
Bir yildir gördügüm tedavi ve ilaclardan 17 20 kilo aldim.

Evlenmeden öncede hafif balik etliydim ama herkes cok güzelsin su bu derdi. Ben yinede kendimi hep eksik görürdüm. Boyum kisa 155 högüslerim büyük 85 c, burun delihimin biri dogustan büyük ve egri.

Evlendikten sonra kendime gelmistim bakimliydim dikkat etmeye calisiyordjm. Zayiflamistim. Güzeldim. Ancak eski esimin ailesi hep dalga gecti vs vs uzun konular.

Gel gelelim toparlanamiyorum hala. Giydilerimi uyduramiyorum. Makyajim sönük kaliyor saclar sikici böyle kendimi gösteremiyorum sanki. Bir ay sonra bir tanidigin dügün var orda herkes beni begendin istiyorum.

Sanirim distan insanlarin benim hakkimda ne düsündügü cok önemli.

Deri ceket alayim diyorum deniyorkm ay cok cirkin deyip cikariyorum. Sacimi kesip boyayim diyorkm. Dahada cirlknlescen diyorum.

Acik tenliyim kaslar simdiyah yüzüm dikdörtgen. Haliyle siyah sac daha sert gösterir diyorlar. Ela gözlüyüm nd yapsam bilmiyorum.

Bacak boyum kisa oldugu icin kisa ceketler giyim diyorum. Kalcam vikiyor belde ince degil ki güzel dursin. Gögüsler aldi basini gidiyor cok feci gözüküyorum.

Zayiflayim diyorum cirkinsin kim begencek ki diyorum.

Baskalarini izliyorum herseyi yakistiriyotlar kendilerine. Ben neden yapamiyorum?

Kendime yepyeni bir tarz yaratayim diyorum cok sikiciyim. Saclar salas bir yildir kestirmedim. Boya akmis durumda. Kendimden igrenir hale geldim.
Baskalari nasil böyle güzel olabiliyor?

Bi laf vardı çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye dogru bence.
Sanırım boşandıktan sonra biraz boşvermişsiniz
İnsan bi saldımı sonra gercekten toparlıyamıyor.

Merkaba arkadaslar,

Evlenmeden öncede hafif balik etliydim ama herkes cok güzelsin su bu derdi. Ben yinede kendimi hep eksik görürdüm. Boyum kisa 155 högüslerim büyük 85 c, burun delihimin biri dogustan büyük ve egri.

Evlendikten sonra kendime gelmistim bakimliydim dikkat etmeye calisiyordjm. Zayiflamistim. Güzeldim. Ancak eski esimin ailesi hep dalga gecti vs vs uzun konular.

Gel gelelim toparlanamiyorum hala. Giydilerimi uyduramiyorum. Makyajim sönük kaliyor saclar sikici böyle kendimi gösteremiyorum sanki. Bir ay sonra bir tanidigin dügün var orda herkes beni begendin istiyorum.

Deri ceket alayim diyorum deniyorkm ay cok cirkin deyip cikariyorum. Sacimi kesip boyayim diyorkm. Dahada cirlknlescen diyorum.

Acik tenliyim kaslar simdiyah yüzüm dikdörtgen. Haliyle siyah sac daha sert gösterir diyorlar. Ela gözlüyüm nd yapsam bilmiyorum.

Bacak boyum kisa oldugu icin kisa ceketler giyim diyorum. Kalcam vikiyor belde ince degil ki güzel dursin. Gögüsler aldi basini gidiyor cok feci gözüküyorum.

Baskalarini izliyorum herseyi yakistiriyotlar kendilerine. Ben neden yapamiyorum?

Kendime yepyeni bir tarz yaratayim diyorum cok sikiciyim. Saclar salas bir yildir kestirmedim. Boya akmis durumda. Kendimden igrenir hale geldim.

Burun estetiğini düşünebilirsin, çözümü var sonuçta. Göğüslerinin büyük olması da güzel bence. Kilo dediğin şey zaten veriliyor. İyi bir kuaföre giderek saçını, kaşlarını harika bir hale getirebilirsin. Göz rengin zaten süper. E zayıflayınca fizik problemin de kalmayacak o yüzden giydiğin her şeyde yakışacak, bitti gitti. Dert etme kendine, eminim sen de çok güzelsindir. Azıcık da özgüven takviyesi, senin işin tamamdır. :)

Evet cok fazla özgüven sorunu yasiyorum. Zayiflamak icin ne listeler hazirladim. Eliptik bisiklet aldim. Ama yok birtürlü kadinligimi güvenimi pekistirecek sey yapamiyorum. Cevremdekileri izliyorum nasil özgüvenliler. Bende olmuyor. Sürekli icimde bir eziklik. Resimlerime bakiyorum ay cok kötü cok kilolu cok mimikli vs diye.en sonunda birtanesini bile begenmeyip hepsini siliyorum. Sacim koyu kahve siyaha boyayim diyorum cok sinirli ve sert gözükürsün diyorlar.

Cildimde lekelerde hemen belli oluyor acik tenli oldugum icin.
Kiyafet örnekleri sakliyorum telefonumda ama yok, yakistiramiyorum,
T shirt basit kot ve dugmeli hirka. Kiyafet bile almiyorum.

Sacim suanda uzun ve dalgali. Bir yil önce boyadigim boya var ucunda. Kendimden sikiliyorum resmen degisiklik yapip daha kötü olmaktan korkuyorum.

Makyajsiz ruh gibi gözüyorum. Sürekli makyaj olmaz ki.

kilo fazlan varsa diyet ve spor yaparsın, kaşından memnun değilsen gider şekil veridirsin, fiziksel bi estetik bozukluk varsa imkanın elveriyosa estetik yaptırırsın, giyiminden memnun değilsne gider alışveriş yaparsın.. bunlar basit şeyler. kimse anasının karnından manken gibi doğmuyor. hepimiz kendimizi iyi hissetmek için çabalıyoruz. böyle sızlanmanın bi anlamı yok.

özellikle kilo konusu... yani kilo vermene engel fiziksel bi rahatsızlık yoksa tutacaksın boğazı abanacaksın spora. oturduğunuz yerden bişeyler olmasını beklemeyin.

Tembelmısın acaba ınsan kendısı ıcın yapacagı seylere usenır mı

Merkaba arkadaslar,

Kilonuzu tam bilmemekle birlikte 1 ayda sıkı rejim ve spor ile 6-7 kilo rahatlıkla verilir.
daha önce denediğiniz sac renklerinden size uyanı sevdiğiniz var mıydı yada yeni bir renk mi denersin karar verip, kaşlarınız da boyanır olur biter... saçlarınız kısa olmak zorunda değil şekil verip kısaltıp saglıklı hale getirip kaynak kullanabilirsiniz.
Ama her şeyden önce özgüveninizi kazanmaya bakın... kendiniz için bir şeyler yaptıkça olacak bu da..

Sizin boylarınızda ki hanımlara omuz hizasında kısa saç yakışıyor bence. Boya konusunda kuaförünüzden öneri alırsanız daha iyi olur. Çok profesyonel, harikalar yaratan kuaförler var. Rengi ayarlarlatın, zaten sonra kendiniz de boyarsınız :)
Burnunuzdan çok rahatsızsınız estetik yaptırabilirsiniz. Birde kilo probleminiz var. Hiçbiri aşılamayacak şeyler değil gözünüzde büyütmeyin

1.55 boyda balık etin üzerine +20 kg dışındaki bütün kusurlarınız göz ardı edilebilir bence..Yani benim düşüncem kilo vermek bile çok şeyi değiştirir geri kalanlara hiç dokunmasanız bile..

Merkaba arkadaslar,

Kendimi cok zayif goruyordum 53 54 kiloydum hep.azmettim buraya konular bile actim.on gunden bu yana kullandigim ilac sayesinde sukurler ilsun kilo almaya basladim.moralim harika yedikce yiyesim geliyor.burnumu begenmiyordum bi kac ay para attim kenara kistim herseyden gittim burnumu yaptrdim simsi cok dogal harika bir burnum var.dudaklarima hafif hafif dolgular verdirdim cok guzel dolgun duruyorlar.saclarimi karamele boyadim kaslarimida kirdiriyorum.yuzume ona gore fondoten acik tonlarda cok dogal yeni rujlardan kullaniyorum.kendimi ovmuyorum fizigim Allaha kalmis ama yuzum gercekten bu sene cok guzel.oyleki kac yane bayan ne kullaniyosunuz dedi.kendi ailemi gectim esimin ailesi bike yuzun cok guzel der hep.sizin ilaciniz sizsiniz.benim dogal bir guzelligim yok.Allah sukur saglik vermis bende destekliyorum.yaoacak bisey yok sizde gafif hafif oynayin kendinizle.keske bende kilolu olsamda yakinsam.:KK200:

Mezdeke oynamanı tavsiye ederim. Ben plates yapıyorum ama yine de mezdeke GB beni hem rahatlatan hem eğlendiren, stres attıran hem de formunu korumamı sağlayan bir spor yok. Belini de çok inceltir. Boyum seninle aynı göğüslerim 75-80 arası. Ama belim çok ince. Mezdekeyi devamlı oynarsan hem kilo verirsin hem de belin inanılmaz incelir, fiziğin ummadığın şekilde biçimlenir.

Yuzun dikdortgenmis saclarini dalgali kestir bence hatlarini yumsatir.
Mutlaka kilo ver spor yap diyet yap gitsin fazlaliklar.
Dugunde deri ceketi filan bos ver ggiy bir elbise ayagina stilettolari.hos bir makyas fonle tanamla tamam iste oldun

Back
X