• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hacı , hoca ve falcılara adadım ahh kocan mı var derdin var

hacı hoca fal işleri sakat işler...hele bi de büyü varsa Allah korusun.. dikkatli ol derim...

aslında oldu sayılır bürsürü falcı tanıdım ortak karar ise kocanı boşa :( bayan kuaförünün üzerinde bu kadar kadın sacı çıkmaz

yok fala inanmıyordum ama bu gün inanma ihtimalim doğdu :)yok yok biz kadınlar bu erkekler yüzünden herşeyi bulur keşfederiz

bişey dikkatimi çekti aldatıldığınızı ne kadar da şen şakrak bi dille anlatmışsınız, sebebi nedir? yani aldatılmayı kanıksamış gibi bir haliniz var, bu çok kötü bişey..
Büyü diye bişey var fakat bence bunlara fazla kafa yormayın. Dipsiz bi kuyu o alem...

Son düzenleme:
Fal insanı olmayan şeye inandırır
Fal insanı olmayan bi şeyi var kabul edip onan göre karar almaya iter
Falcıların ortak buluşma noktası Büyü olup bozmaya yönelik pahalı eylemlerdir

Bacım insan ne yaşadığını merak eder öğrenmek ister haklısında
madem ıspat edemediğin şüphelerin var içini yiyen
özel dedektif tutsan bile bence daha mantıklı bi yaklaşım olur

aslında takip ettim hatta yakaladım yine kabul ettiremedim . sadece işin mantığını çözemedim 3 yıl bana evlenelim diye yalvar sonrada yeni evli iken kalk aldat neşelimiyim evet neşeliyim kendi halime gülüyorum çünkü fal konusuda şöyle birşey asla inanmazdım birine gittim bana öyle bir tarif yaptı ve zaman verdiki görende falcı ile kocamı birlikte çalışıyor zanneder denilen zaman ve tarif edilen kadın ama yakaladığım halde inkar boşucam ama çirkin adamı seviyorum işte offf offf kocanmı var derdin var

fallar aleminde olduğunuz için bence bu kadar rahat bir anlatımınız var
farkındaysanız fallar doğrultusunda ortaya çıkan bu kanınızı tamamen kesin kılmışsınız
bence de şüpheleriniz varsa bunları ispatlamaya gidin en başta kendinize
sonra da ya baskın yaparsınız yada eşinizi karşınıza alır konuşursunuz yada toparlanıp sessiz sedasız gidersiniz
ama şuan böyle ciddi bi durumu çok muallakta yaşıyorsunuz en başta kendinize yazık..

aslında takip ettim hatta yakaladım yine kabul ettiremedim . sadece işin mantığını çözemedim 3 yıl bana evlenelim diye yalvar sonrada yeni evli iken kalk aldat neşelimiyim evet neşeliyim kendi halime gülüyorum çünkü fal konusuda şöyle birşey asla inanmazdım birine gittim bana öyle bir tarif yaptı ve zaman verdiki görende falcı ile kocamı birlikte çalışıyor zanneder denilen zaman ve tarif edilen kadın ama yakaladığım halde inkar boşucam ama çirkin adamı seviyorum işte offf offf kocanmı var derdin var

alemsiniz cidden..:31:
aldatmış yakalamışsınız mahkeme yerine falcıya gidiyorsunuz.:27:
ha pardon kocanızı seviyormussunuz.
falcı belki yapmıyor derde içiniz rahatlar :34:

Büyücülerle uğraşırsanız evliliğizi bilmem ama sizin sonunuz iyi olmaz.Allah'tan uzaklaşıp, şeytana yaklaşıyorsunuz.evliliğe, böyle sahip çıkılmaz...

Fala inanmak kaderi bağlar derler. İnsan falda çıkanlara inanır, onlara göre davranırsa kaderini de değiştirir. Gaybı Allahtan başkası bilmez. O bile insana özgür irade bahşederek, seçim yapma, istediği gibi davranma imkanı vermişken, bir falcı nasıl olur da gelecekte şu olacak, bu olacak diye ahkam keser. Lütfen, bu uğursuz tiplere paranızı kaptırmayın.

bir hadiste de büyücüye, müneccime, gaibden haber veren kimseye inanan kişinin Kur'an'ı inkâr etmiş olduğu belirtilmektedir. (Ebû Davûd, Tıp, 21).

Kur'an-ı Kerîm'de büyücülerin iflah olmayacağı (Tâhâ, 20/69) belirtilmiştir.

dini boyutu bu. inanmamaya devam edin ve kesinlikle gitmeyin. sorununuzu eşinizle çözün boşuna paranızı kaptırmayın ;)

E falcının birsey söylemesine ne hacet, siz zaten yakalanmışsınız.

Sizin de bir psikolog yardımı almanız gerek galiba. Sorun kocanız gibi görünmedi bana.

başlığı görünce sırf sinirden girdim .
arkadaşım herkesin kocasıyla sorunları var olabilir yani
işin günahını sevabınıda geçtim onun hesabını siz verceksinizde
çözümü böyle maskaralıklarda arayacağına git bi doktora evlilik danışmanına psikologa et duanı vur kafanı yat elinden geleni yap ama.
falcıymış uymu buymu hayır anlamıyorum ya hakkaten çok kızıyorum
GELECEĞİ ALLAH'TAN BAŞKA KİMSE BİLMEZ SEN FALCIYA GİDEREK ALLAH'A ŞİRK KOŞUYOSUN
Banane tabide ben insanlık görevimi yapayım uyarıyım dedim.
ülkemizde birsürü doktor var işinin uzmanı ilkokul mezunu falcıya gideceğine al kocanı çık git doktora
gitmiyomu tatlı dille ikna et he ben yapamam diyosanda boşan ne diyim
evlilik sabır işi ezik ol demiyorum ama bu kadar basit değil herşey ya

Back
X