• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hesaba çekiyorum

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
1 haftadır beni üzen bir olay var.
Eşim yurt dışında. Paylaşacak kimsem olmadığı için birkaç arkadaşımı aradım samimi gördüğüm. Bana öyle hissettiren. HeP yanlarinda oldum simdiye kadar. Kendimi çok yalnız hissettim aradım .
Kimse geri dönüş yapmadı.
Genelde ılımlı bir insanımdir. Kimseyi kırmam. Yardımcı olmaya çalışırım.
Eminim döndükleri zaman söyle isim vardı vs diyecekler.
Dostluklar hep mi yalan ?
Hiç gerçekten kimsem yokmuş. Dostum diyenler sahteymis meger.. ilk defa Onu anladım . Çok yalnızım.... hayatin gercegi buymus.. üzüldüm ama iyi oldu gördüğüm..
Eşimle bebeğime sımsıkı sarılmaya karar verdim.. bana onlardan başka kimseden fayda yok..

Gerçek yüzlerini görmüş oldunuz boşverin. Üzülmeyin .
Ama birde şu var belki gerçekten işleri vardı ? Ne zamandır dönmuyorlar?

Biylw dostluklarla ilgili konular okudukca acaba ben mi cok ruhsuzum diyorum. İnsanlarin neden arkadaaslik-dostluk iliskilerine bu kadar anlam yukledigi ve sonrasinda uzuldugunu gercekten anlayamiyorum.

Biylw dostluklarla ilgili konular okudukca acaba ben mi cok ruhsuzum diyorum. İnsanlarin neden arkadaaslik-dostluk iliskilerine bu kadar anlam yukledigi ve sonrasinda uzuldugunu gercekten anlayamiyorum.
Yani gerçekten değer verip zor zamanında yanında olunca zoruna gidiyor insanın

Yani gerçekten değer verip zor zamanında yanında olunca zoruna gidiyor insanın
Ben kendi adima konusayim, kimseye gereginden fazla deger vermedigim icin sanirim dostluk iliskilerine kafayi takmiyorum. Zor zamaninda yanindaysam birisinin karsilik bekledigim icin degil merhametimden kaynaklıdır. Size se tavsiye ederim. İnsanlara bu kadar anlam yuklemeyin.

Bu tarz insanlar var, buna kendinizi alıştırın ki daha fazla üzülmeyesiniz

insanlara gereğinden fazla değer vermemek lazım. Belki de benim böyle çok fazla arkadaşım olmadığı için böyle düşünüyorum ama bence kimseye fazla değer vermemek lazım. Hoş, bu görüşte olduğum için de annem tarafından asosyal ve kendi dünyasında yaşayan bencil olarak tanımlansam da bence defalarca kanıtlanmış bir düşünce, arkasındayım.
Konu sahibi ablacığım gerçek yüzlerini görmüşsün en azından

Sıkıntılarından bahsetmediysen ve sadece aradığında geri dönüş yapmadıkları için üzgünsen abartmış olabilirsin. Sıkıntını henüz paylaşmadığın için bilmiyorlar ve gerekli hassasiyeti gösteremiyorlardır sonuçta. Benim de 14 yıllık arkadaşım var bazen ben de geri dönüş yapmam ama çok acil diye mesaj atar, öyle vakit yaratmaya çalışırım. Ama güvendiğim bir insandır; bir çok zamanımda da ilgili olmuştur.

kocaniz 1 haftadir yurt disinda diye herkesin sizin etrafinizda donmesini mi bekliyorsunuz hayat ne kadar zor biliyor musunuz herkesin ne dertleri var

Sıkıntınız olduğunu, konuşmaya ihtiyacınız olduğunu mesajla belirtseydiniz keşke. O zaman dönüş yaparlardı bence. Belki öylesine aradığınızı düşündüler ve uygun olunca dönerim diye düşündüler.

Telini açmaya korktuğum bir tek dostum vardır, bilirim ki çok sık görüşemeyiz ama aradığında bir sıkıntısı vardır! eğer bende o esnada çok sıkıntılıysam bakmam, bakamam teselli verecek dinleyecek takatim yoktur,belki de böyle bir zamanına denk gelmiştir arananlar...
Şöyle bir öz eleştiri de yapın acaba son zamanlarda fazla şikayet ediyor olabilir misiniz hayatı?

Bu kadar küçük şeylere takılıp hayatı kendimize Zindan etmeye değer mi

Her zaman durum böyledir ama belki ilk defa ihtiyacınız oldu ve sizde görmüş oldunuz.hayat şartları,evlilik,çocuk,is..yani ister istemez kendi hayat akışına kapılıyor insan,zaman ayıramayabiliyor

Back
X