Kendimi hic iyi hissetmiyorum...

smartgirl16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
80
113
8
44
Kedim ortadan kayboldu ...esim de geldi aradi bir iki saat...sonra beni disarda aglar vaziyette birakip evde tv seyretmeye basladi...kedim benim icin en onemli sey...sora eve geldim aglaya aglaya... kavga patladi..o kadar moralim bozuk ki..kedim hala disarda...ve galiba esimle de bosanmanin esigindeyiz...bu 1.500.000cū kavgamiz...birbirimizi yedik...zaten son donemde bi suru saglik sorunu yasadim...kendimi bana degersiz hissettiriyo...sanki ben iyiysem yanimda kotuysem yok gibi..karisigim.

Kediniz doner muhtemelen acikinca evcil hayvanlar bi sure gitaeler bile geri donuyorlar uzulmeyin.bodrum bahce varsa oralara bakin biryere sikismistir cikamiyordur fazla uzaklastigini sanmiyorum.
Esiniz ayip etmis uzgun birinin kalbi kirilmaz.umarim duzelir hersey

Bencede kediniZ döner kısırlaştırmadıysanız normal ortadan kaybolmadı bide giriş katında falan mı oturuyorsun kayboldu

Kediniz doner muhtemelen acikinca evcil hayvanlar bi sure gitaeler bile geri donuyorlar uzulmeyin.bodrum bahce varsa oralara bakin biryere sikismistir cikamiyordur fazla uzaklastigini sanmiyorum.
Esiniz ayip etmis uzgun birinin kalbi kirilmaz.umarim duzelir hersey

Kedim cok korkaktir..kedilerden bile cok korkuyo...buyuk ihtimal esim evden cikarken cikti...sonra kapida kaldi geri gelemedi...sonrada kopek ve kedi korkusundan bi yere girdi..aciksa bile gelemez korkudan...ismini sesleniyorum..miyavliyo ama yok koca bahcede...burasi kedi kopek dolu...cok korkuyorum...

Bencede kediniZ döner kısırlaştırmadıysanız normal ortadan kaybolmadı bide giriş katında falan mı oturuyorsun kayboldu

Kısırlastırdım..pencereye cikmaya korkan bi kedi...panik yapip arabanin altinda kalir diye korkuyorum...normalde hic disari cikmadigi icin sokaga alisik degil...galiba esim disari cikarken takip etti esim farketmedi ciktigini apartmanda kaldi sora da disari attilar yaaa...bisi olursa cıldırırım..disarda gezmeye alisik olsa zaten korkmam...

InsaAllah gelir kediniz siz aramaya devam edin ve dua edin,esinizlede kavga etmeden sakin bir zamanda anlatin araya sogukluk girmesin davranislarin beni uzuyor diye ama sakince bakalim ne diyor

Kedim ortadan kayboldu ...esim de geldi aradi bir iki saat...sonra beni disarda aglar vaziyette birakip evde tv seyretmeye basladi...kedim benim icin en onemli sey...sora eve geldim aglaya aglaya... kavga patladi..o kadar moralim bozuk ki..kedim hala disarda...ve galiba esimle de bosanmanin esigindeyiz...bu 1.500.000cū kavgamiz...birbirimizi yedik...zaten son donemde bi suru saglik sorunu yasadim...kendimi bana degersiz hissettiriyo...sanki ben iyiysem yanimda kotuysem yok gibi..karisigim.
Çok üzüldüm gerçekten :KK43: şimdi eşinizle kavga etmemeye bakın ne olur, enerjinizi kedinizi bulmaya ayırın. İnşallah bulursunuz bir an önce de diğer konuları salim kafayla düşünürsünüz. Sizi çok iyi anlıyorum, evlat gibi oluyorlar ama eşiniz sizle aynı hassasiyeti gösteremediyse kızmak boşuna, o bağı herkes kuramıyor hayvanlarla malesef. Umarım ben bunları yazana kadar dönmüştür .. Bir de kısırlaştırmadıysanız o ihtimali de bir düşünün derim bulunca, kısır değillerse evde onlara da eziyet oluyor..

Sırf kediye yorum yaptım ama bulunca eşiniz meselesini de açarsanız detaylarla daha iyi yorumlarız :KK66: Ayrıca sağlık sorunlarınız için çok geçmiş olsun. Değersizlik hissi için bir psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim, tabi halihazırda gitmiyorsanız..

Mesajı görmeden yazdım kısırmış da zaten... İnşallah sağ salim döner. Bir de bu saatlerde baksanız acıkmış dolanıyordur belki yakınlarda :(

Kedim cok korkaktir..kedilerden bile cok korkuyo...buyuk ihtimal esim evden cikarken cikti...sonra kapida kaldi geri gelemedi...sonrada kopek ve kedi korkusundan bi yere girdi..aciksa bile gelemez korkudan...ismini sesleniyorum..miyavliyo ama yok koca bahcede...burasi kedi kopek dolu...cok korkuyorum...
Miyavlıyor mu? Allah korusun camdan düşmüş kalmış bir yerde olmasın? Bir olay duymuştum sahibi küçücük bahçesinde saatlerce bulamamış düşen kedisini:( bir köşede saklanıyormuş, iyice didik didik etseniz şimdi gündüz gözüyle..

Yaa cook kotuyum yok hala baktim..uyumadim hic...dolanmiyodur...benim kedim cok korkak...surekli evde oldugu icin disariya alisik degil ..korkmus ya bi yere girmistir..ya da basina kotu bisi gelmistir...acliktan olse bile rahat rahat dolasamaz korkudan:KK61:

Miyavlıyor mu? Allah korusun camdan düşmüş kalmış bir yerde olmasın? Bir olay duymuştum sahibi küçücük bahçesinde saatlerce bulamamış düşen kedisini:KK43: bir köşede saklanıyormuş, iyice didik didik etseniz şimdi gündüz gözüyle..

Deli dana gibi disarda dolandim yok...cok korkuyorum...cok savunmasiz benim kuzum..yapamaz disarda...

Yaa cook kotuyum yok hala baktim..uyumadim hic...dolanmiyodur...benim kedim cok korkak...surekli evde oldugu icin disariya alisik degil ..korkmus ya bi yere girmistir..ya da basina kotu bisi gelmistir...acliktan olse bile rahat rahat dolasamaz korkudan:KK61:
Bir süre sonra şoku atlatınca çıkıyor en korkağı bile merak etme, ama tabi kısa süre dolanır girer geri saklandığı yere :( o miyavlayan senin kedin miydi canım peki, ayırt edebildin mi?

Ben
Bir süre sonra şoku atlatınca çıkıyor en korkağı bile merak etme, ama tabi kısa süre dolanır girer geri saklandığı yere :KK43: o miyavlayan senin kedin miydi canım peki, ayırt edebildin mi?

Benim kedim olduguna emindim her sesimi duydugunda miyavladi...ama sonra cvp vermemeye basladi...kesildi sesi..bi de isin kotu tarafi karsida mustakil ev var kapisi demir kapili falan..agaclar ve yesillik bahcesi..orada olabilir ama kapisi han kapisi gibi demir..her yer kilitli..gece 2 de tirmanip bahceye atladim ama bisi goremedim..ses de vermiyo simdi..kacip girebilcegi bi ton yer var...tek istedigim bahceden disari cikmasa...saatlerdir yok yaaa...kalpten de gidebilir kuzum..o kadar korkak ki...

Ben

Benim kedim olduguna emindim her sesimi duydugunda miyavladi...ama sonra cvp vermemeye basladi...kesildi sesi..bi de isin kotu tarafi karsida mustakil ev var kapisi demir kapili falan..agaclar ve yesillik bahcesi..orada olabilir ama kapisi han kapisi gibi demir..her yer kilitli..gece 2 de tirmanip bahceye atladim ama bisi goremedim..ses de vermiyo simdi..kacip girebilcegi bi ton yer var...tek istedigim bahceden disari cikmasa...saatlerdir yok yaaa...kalpten de gidebilir kuzum..o kadar korkak ki...
Korkaksa yollara kaçmamıştır diye düşünüyorum, saklanıyordur bahçede falan bir yerde. Biri eve alnış bile olabilir. Helal olsun vallahi demirleri bile aşmışsın.. Olmadı gündüz gözüyle kapılarını çalsan gün içinde, belki yardım ederler aramana da .. Belki görmüşlerdir de..

nasıl aramaz ya
:(

Kısırlastırdım..pencereye cikmaya korkan bi kedi...panik yapip arabanin altinda kalir diye korkuyorum...normalde hic disari cikmadigi icin sokaga alisik degil...galiba esim disari cikarken takip etti esim farketmedi ciktigini apartmanda kaldi sora da disari attilar yaaa...bisi olursa cıldırırım..disarda gezmeye alisik olsa zaten korkmam...
aynı benim kedim gibi
kömürlük vs varsa bahçede oralara bakın derim

smartgirl16 smartgirl16 iyi haberleri bekliyoruz inşallah, yaz olur mu durumu sonra, inşallah tez zamanda bulursun.

Neler neler oldu..eve yeni girdik...kedim kopeklerin korkusunda 5 katli bi apartman uzunlugunda bi selviye tirmanmis...agacin en ucunda zar zor tutunmus..ben agliyorum asagidan o yukaridan miyavliyo yardim icin....selvi tirmanilacak gibi degil upuzun dumduz çam agaci gibi...agac demir parmaklili evin bahcesindeki agaclardan biri...uzun sure kedinin orda oldugunu goremedik...cunku agac cooook uzun...ev sahibi ikinci kattan gormus onu...ben kediyi gorunce soka girdim...yavrum ordan yalvararak miyavlamaya basladi..itfaiyeyi aradik ...itfaiye kediler icin gelmeyiz dedi...ev sahibi dedi ki itfaiye gelse bile iceri giremez cunku agac cok dar bi yerde.
Anca dagci klubunden biri dagcilik aparatlariyla alabilir dedi...aradi ...adam bugun pazar anca yarin dedi...ben agliyorum bu arada...kedi yukarida miyavliyo agacin ucunda...kargalar ve buyuk kuslar kedinin etrafinda ucmaya basladi..hayvan can havliyle miyavlamaya basladi zaten korkak...2 saat agacin dibinde yalvardim inebilirsin kuzum hadi biz burdayiz diye..biraz daha indi..sora asılı kaldi kuzum benim...aklim cikti...tutunamadı ve dūstū...dallara takila takila agacin dibindeki arabanin ustune carpti..kalbim cikacakti...arabadan yere dustu...ordan da can havliyle kacti...sesi kesildi korkudan...bi arabanin altinda tekerlek boslugunda saklanirken buldum kuzumu..eve getirdik..hertarafi yapis yapisti...tuylerini agac soymus hep..neyseki yarali bi tarafi yok...anamdan emdigim sut burnumdan geldi dunden beri...neyseki kuzuma kavustum..sagolun kizlar ..en azindan destek verdiniz bana...soku atlatmaya calisiyorum su an...

Back
X