- 1 Mayıs 2016
- 80
- 113
- 8
- 44
- Konu Sahibi smartgirl16
aynı benim kedim gibi
kömürlük vs varsa bahçede oralara bakın derim
Kedim de ben de şoktayız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı benim kedim gibi
kömürlük vs varsa bahçede oralara bakın derim
Ah çook geçmiş olsunNeler neler oldu..eve yeni girdik...kedim kopeklerin korkusunda 5 katli bi apartman uzunlugunda bi selviye tirmanmis...agacin en ucunda zar zor tutunmus..ben agliyorum asagidan o yukaridan miyavliyo yardim icin....selvi tirmanilacak gibi degil upuzun dumduz çam agaci gibi...agac demir parmaklili evin bahcesindeki agaclardan biri...uzun sure kedinin orda oldugunu goremedik...cunku agac cooook uzun...ev sahibi ikinci kattan gormus onu...ben kediyi gorunce soka girdim...yavrum ordan yalvararak miyavlamaya basladi..itfaiyeyi aradik ...itfaiye kediler icin gelmeyiz dedi...ev sahibi dedi ki itfaiye gelse bile iceri giremez cunku agac cok dar bi yerde.
Anca dagci klubunden biri dagcilik aparatlariyla alabilir dedi...aradi ...adam bugun pazar anca yarin dedi...ben agliyorum bu arada...kedi yukarida miyavliyo agacin ucunda...kargalar ve buyuk kuslar kedinin etrafinda ucmaya basladi..hayvan can havliyle miyavlamaya basladi zaten korkak...2 saat agacin dibinde yalvardim inebilirsin kuzum hadi biz burdayiz diye..biraz daha indi..sora asılı kaldi kuzum benim...aklim cikti...tutunamadı ve dūstū...dallara takila takila agacin dibindeki arabanin ustune carpti..kalbim cikacakti...arabadan yere dustu...ordan da can havliyle kacti...sesi kesildi korkudan...bi arabanin altinda tekerlek boslugunda saklanirken buldum kuzumu..eve getirdik..hertarafi yapis yapisti...tuylerini agac soymus hep..neyseki yarali bi tarafi yok...anamdan emdigim sut burnumdan geldi dunden beri...neyseki kuzuma kavustum..sagolun kizlar ..en azindan destek verdiniz bana...soku atlatmaya calisiyorum su an...
kavuştuğunuza sevindim
nolur çok dikkat edin dışarı gitmesin bi daha
çok korkmuştur kuzucuk ya
Neyse mutlu son
Gecmis olsun ikinize de
Ah çook geçmiş olsunyaralı olmasa da yarın bir veterinere götürebilir misin acaba? Bir genel muayene yapsın olmadı, bir şey varsa sıcağı sıcağına müdahale edilir... çooook çok geçmiş olsun. çok şükür ucuz atlatmışsınız gerçekten. sen biraz sakinleş diğer konuları da açarsan yardımcı olmaya çalışırız tavsiyelerimizle canım. Tekrarı olmasın kuzucuk da çıkamaz muhtemelen tekrar korkudan ..
Oh kıyamam kuzucuğaCok sagol cnm hic yalniz bırakmadın...uyuudm yaa biraz anca toparladim...evet yarin goturcez..kuzunun tuylerinin yuzde sekseni çam reçinesi ile birbirine yapisti...normalde cok temiz bi kedidir..o yuzden rahat edemiyo..temizleyemiyo da recineyi...buram buram çam terebentin kokuyo yaakeseyim dedim tuyleri onu da istemiyo..bazi yerlerde tuy kalmamis zaten yaa uzuldum..duserken soyulmus hep tuyleri askimin...bakalim yarin ne dicek veteriner...
Oh kıyamam kuzucuğabir daha cesaret edemez demiştim ama kedi işte hem korkuyorlar hem merak ediyorlar. Hele ağaca çıkmamayı öğrenemiyorlar bir türlü, içgüdüsel bi köpek gördüyse fırlayıp çıkmıştır nasıl inerim diye düşünmeden
tekrarı olmasın. Eşinle de umarım düzelmişsindir, neyse ki sabah gelmiş sana yardıma.. inşallah girer çıkarken biraz dikkat eder o da... en büyük korkum benim de, yatılı misafirim gelince en yakınım bile olsa paronayak gibi bırakamıyorum evde kediyle rahat rahat elli defa tembihlemeden, kaçırırlar diye
![]()
Sizi ağlarken bırakması biraz umursamazca tabi. Ama ağladığınızı gördü mü mesela ne dedi ?
arkadaşlar hani bir söz var ya saçınızın ucu kırılsa kendine dert edecek adamları sevin diye.gerçekten öyle. Allah hepinizi böyle insanlarla karşılaştırsın. hayatınızda olanların da böyle düzelmesini sağlasın inşallah.
Böyle düşünmeniz cok güzel. hayatta en onemli sey sizsiniz. umarim durumlariniz düzelir.Allah yardimciniz olur insallah.Iste zoru sevmek kötü bir sey degil ama konu evlilik olunca isler degisiyor.Omur geçirmek icin evleniyorsun bir adamla sonrasinda zorluklar cikiyor boyle iste. Kediniz icin de cok uzuldum benimde bir kopegim var.evcil hayvan gerçekten çok farkli oluyor.sadece biraz korkmus en fazla 1 haftaya kendine gelecektir bende yasamistil böyle bir sey benim kopegim de depresyona girmistiCnm oyle insanlar cok oldu ama ben zoru seven biriyim galiba...o kisileri secmedim ...hani derler ya kadin milleti eziyet çektireni sever durum o vaziyet....ama yazIyorum bi koseye...hic beklemedigi bi anda cekip gidebilirim...imza attik diye olene kadar beraber olmak zorunda degiliz...hayat insanlar sartlar degisiyo...ben ise ondan daha cok kendimi seviyorum...
Böyle düşünmeniz cok güzel. hayatta en onemli sey sizsiniz. umarim durumlariniz düzelir.Allah yardimciniz olur insallah.Iste zoru sevmek kötü bir sey degil ama konu evlilik olunca isler degisiyor.Omur geçirmek icin evleniyorsun bir adamla sonrasinda zorluklar cikiyor boyle iste. Kediniz icin de cok uzuldum benimde bir kopegim var.evcil hayvan gerçekten çok farkli oluyor.sadece biraz korkmus en fazla 1 haftaya kendine gelecektir bende yasamistil böyle bir sey benim kopegim de depresyona girmisti![]()
Kısırlaştırmadıysanız kaçmıştır döner büyük ihtimal ama kapıyı kapalı bulursa yine gider kulağın kapıda olsun azıcık aralık bırak yada inşallah gelir ya sokakta dayanamaz çok üzüldümKedim ortadan kayboldu ...esim de geldi aradi bir iki saat...sonra beni disarda aglar vaziyette birakip evde tv seyretmeye basladi...kedim benim icin en onemli sey...sora eve geldim aglaya aglaya... kavga patladi..o kadar moralim bozuk ki..kedim hala disarda...ve galiba esimle de bosanmanin esigindeyiz...bu 1.500.000cū kavgamiz...birbirimizi yedik...zaten son donemde bi suru saglik sorunu yasadim...kendimi bana degersiz hissettiriyo...sanki ben iyiysem yanimda kotuysem yok gibi..karisigim.
Cnm geçmiş olsun iyi bari sağ salim kavuşmuşsun çok sevindim gözünaydınNeler neler oldu..eve yeni girdik...kedim kopeklerin korkusunda 5 katli bi apartman uzunlugunda bi selviye tirmanmis...agacin en ucunda zar zor tutunmus..ben agliyorum asagidan o yukaridan miyavliyo yardim icin....selvi tirmanilacak gibi degil upuzun dumduz çam agaci gibi...agac demir parmaklili evin bahcesindeki agaclardan biri...uzun sure kedinin orda oldugunu goremedik...cunku agac cooook uzun...ev sahibi ikinci kattan gormus onu...ben kediyi gorunce soka girdim...yavrum ordan yalvararak miyavlamaya basladi..itfaiyeyi aradik ...itfaiye kediler icin gelmeyiz dedi...ev sahibi dedi ki itfaiye gelse bile iceri giremez cunku agac cok dar bi yerde.
Anca dagci klubunden biri dagcilik aparatlariyla alabilir dedi...aradi ...adam bugun pazar anca yarin dedi...ben agliyorum bu arada...kedi yukarida miyavliyo agacin ucunda...kargalar ve buyuk kuslar kedinin etrafinda ucmaya basladi..hayvan can havliyle miyavlamaya basladi zaten korkak...2 saat agacin dibinde yalvardim inebilirsin kuzum hadi biz burdayiz diye..biraz daha indi..sora asılı kaldi kuzum benim...aklim cikti...tutunamadı ve dūstū...dallara takila takila agacin dibindeki arabanin ustune carpti..kalbim cikacakti...arabadan yere dustu...ordan da can havliyle kacti...sesi kesildi korkudan...bi arabanin altinda tekerlek boslugunda saklanirken buldum kuzumu..eve getirdik..hertarafi yapis yapisti...tuylerini agac soymus hep..neyseki yarali bi tarafi yok...anamdan emdigim sut burnumdan geldi dunden beri...neyseki kuzuma kavustum..sagolun kizlar ..en azindan destek verdiniz bana...soku atlatmaya calisiyorum su an...
Kısırlaştırmadıysanız kaçmıştır döner büyük ihtimal ama kapıyı kapalı bulursa yine gider kulağın kapıda olsun azıcık aralık bırak yada inşallah gelir ya sokakta dayanamaz çok üzüldüm
Canım, kedini bulmana çok sevindim ama istersen bir kliniğe götür çocuğu, düştüğü için allah korusun kötü bir sürpriz yapmasın sana, gerekirse iç kanamaya karşı iğne yapsın veteriner hekiminiz.