- 22 Ekim 2013
- 130
- 13
- Konu Sahibi goldenrose23
Merhaba bende içimi dökmek istedim.. Şubat tatilinde kaç tane koleje dershaneye başvurdum çalışmak için. Kpss konusunda umutsuzum hem bir yanım ders çalış diyor bir yanımsa iş bul çalış diyor. Hem emeklerimi çöpe atmak istemiyorum hem de işsizlik hala baba parası yemek çok dokunuyor. 3. kez gireceğim bu sınava gün geçtikçe resmen ümitlerim tükeniyor. Boşuna mı üniversite okudum ben Başvurduğum hiçbir yer dönmedi. Bu kadar mı işe yaramaz biriyim. Ücretli öğretmenlik yapıyordum ama onda da aldığımız para belli. 18 saat derse girip 500 tl civarı alıyorsun. Ne verdiğin emeğe değiyor ne de doğru düzgün ihtiyaçlarına yetiyor. O nedenle ücretli öğretmenliği de bırakmıştım ama çalışmamak daha çok koyuyormuş insana. Aynı zamanda kendimi çirkin gibi hissediyorum ne kadar nasipsizim.. Bu erkeklerin hepsimi gönül eğlendirme derdinde olur ya neden beni bulmuyor niyeti ciddi olan ne bileyim sevecek tanıyacak işi uzatmadan yüzüğü takıp adını koyacak. Artık bu olayı da kpss ye bağladım atanmadığım için ciddi düşünmüyorlar işte. Erkeklerin sevgisi bile çıkara dayalı olmuş. Kafama o kadar takıyorum ki kpss yi bir de evlilik olayını. İkisinden de yüzümün güldüğü yok yaş oluyor 25 elde avuçta hiçbir şey yok