Kendimi hiçbir işe yaramayan vasıfsız biri gibi hissetmek

goldenrose23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
130
13
Merhaba bende içimi dökmek istedim.. Şubat tatilinde kaç tane koleje dershaneye başvurdum çalışmak için. Kpss konusunda umutsuzum hem bir yanım ders çalış diyor bir yanımsa iş bul çalış diyor. Hem emeklerimi çöpe atmak istemiyorum hem de işsizlik hala baba parası yemek çok dokunuyor. 3. kez gireceğim bu sınava gün geçtikçe resmen ümitlerim tükeniyor. Boşuna mı üniversite okudum ben :KK43: Başvurduğum hiçbir yer dönmedi. Bu kadar mı işe yaramaz biriyim. Ücretli öğretmenlik yapıyordum ama onda da aldığımız para belli. 18 saat derse girip 500 tl civarı alıyorsun. Ne verdiğin emeğe değiyor ne de doğru düzgün ihtiyaçlarına yetiyor. O nedenle ücretli öğretmenliği de bırakmıştım ama çalışmamak daha çok koyuyormuş insana. Aynı zamanda kendimi çirkin gibi hissediyorum ne kadar nasipsizim.. Bu erkeklerin hepsimi gönül eğlendirme derdinde olur ya neden beni bulmuyor niyeti ciddi olan ne bileyim sevecek tanıyacak işi uzatmadan yüzüğü takıp adını koyacak. Artık bu olayı da kpss ye bağladım atanmadığım için ciddi düşünmüyorlar işte. Erkeklerin sevgisi bile çıkara dayalı olmuş. Kafama o kadar takıyorum ki kpss yi bir de evlilik olayını. İkisinden de yüzümün güldüğü yok yaş oluyor 25 elde avuçta hiçbir şey yok :KK43:

Merhaba bende içimi dökmek istedim.. Şubat tatilinde kaç tane koleje dershaneye başvurdum çalışmak için. Kpss konusunda umutsuzum hem bir yanım ders çalış diyor bir yanımsa iş bul çalış diyor. Hem emeklerimi çöpe atmak istemiyorum hem de işsizlik hala baba parası yemek çok dokunuyor. 3. kez gireceğim bu sınava gün geçtikçe resmen ümitlerim tükeniyor. Boşuna mı üniversite okudum ben :KK43: Başvurduğum hiçbir yer dönmedi. Bu kadar mı işe yaramaz biriyim. Ücretli öğretmenlik yapıyordum ama onda da aldığımız para belli. 18 saat derse girip 500 tl civarı alıyorsun. Ne verdiğin emeğe değiyor ne de doğru düzgün ihtiyaçlarına yetiyor. O nedenle ücretli öğretmenliği de bırakmıştım ama çalışmamak daha çok koyuyormuş insana. Aynı zamanda kendimi çirkin gibi hissediyorum ne kadar nasipsizim.. Bu erkeklerin hepsimi gönül eğlendirme derdinde olur ya neden beni bulmuyor niyeti ciddi olan ne bileyim sevecek tanıyacak işi uzatmadan yüzüğü takıp adını koyacak. Artık bu olayı da kpss ye bağladım atanmadığım için ciddi düşünmüyorlar işte. Erkeklerin sevgisi bile çıkara dayalı olmuş. Kafama o kadar takıyorum ki kpss yi bir de evlilik olayını. İkisinden de yüzümün güldüğü yok yaş oluyor 25 elde avuçta hiçbir şey yok :KK43:

işsizlikten dolayı kendini kötü hissetmen çok normal. ancak sabredip elinden geleni yapıp bekletmekten başka yapacağın bir şey yok. akışına bırak. düşünüp üzülerek çözemezsin sonuçta.

diğer konuda ise o kadar yanlış düşünüyorsun ki. sırf atandığın için seninle evlenecek erkek zaten evlenmesin. ayrıca daha 25 yaşındasın. çok kısmetsizim evlenmeliyim denecek bir yaş bile değil.

erkeklere de şu kadar anlam yüklemeyin ya. en iyisi bile bir bakmışsın karısını aldatmış. her zaman hayırlısını iste.

Kapı gibi diploman, sana bakan anne baban, tutan elin ayağın gören iki gözün var. Daha ne ki. Koca kahrı da çekmiyosun. Öyle evlenen çocuğu olan arkadaşlarının hepsi mutlu mu sanıyosun? Bi silkin ayağa kalk yoluna devam et. Yolun açık olsun.

sen 25 yasındasın mesleğini eline almıssın erken yasta okulunu da hemen bitirmissin mutlaka düzene girer istediğin gibi bir iş bulursun daha cok erken biraz zaman sadece.ben napıyım bu ay 25 e giriyorum okuduğum üniversiteyi bıraktım mezun olmama bir sene kala bölümü sevmediğim icin simdi tekrar öss ye hazırlanıyorum düsün bak aynı yastayız bukadar ümitsiz olma daha böyle karalar bağlamak icin cok erken.moralini bozma hemen böyle

İşsizlik gerçekten kötü bişi ama mutlaka herkesin bi nasibi kısmeti vardır bende çok sıkıntı çektim hem babasız büyüdüm hem fakirlik çektim şimdi ise Allahima binlerce kez şükürler olsun gayet iyiyim isimde oldu eşimde bende sizin gibi çok boşluğa düştüm psikolojim bozuldu ama inanin Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmıyor yeterki siz isteyin azmettim mutlaka karşılığını alırsınız hem 3 günlük dünya için değmez bu kadar sıkıntı yapmaya Allah can sağlığı versin gerisi olur

X