Kendimi hissetmiyorum

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Merhaba arkadaslar. Derdimi size soylemek istedim. Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum. Biriyle konusuyorum ama sanki ben değilim konusan o an. Gozlerimi zorla acik tutuyorum.gibim uyuyorum ama hep uykuluyum hic uyumamis gibi varla yok arasındayim Duyarsız hissiz sevinc hüzün mutluluk.yok. korkuyorum tipta bir hastalık mi diye. Bir haftadır antidepresan kullaniyorum o yapiyor diye rahatlamaya calisiyorum. Yarin tekrar doktoruma gidicem. Varmi böyle birsey yaşayan

Depresif olduğum zamanda hissederdim öyle. Sanki ortada bir robot geziyor ve ben onun gözünden uzaktan izliyorum gibi. Tedavi ilerledikce o his geçti şükür. Simdi tekrar normal

delirium gibi mi?
bir doktora görünseniz keşke
travma filan mı atlattınız

antidepresan kullanıyormuşsunuz. 3 hafta kadar bir süreyle sizi sarsabilir. biraz sabır

Antidepresan yan etkisi olabilir. Ama siz yine de bi kan değerlerinize baktırın, b12 düşünce ben de hayalet gibi geziyorum ortalıkta.

Belki aldığınız doz size yüksek gelmiştir. Bazı antidepresanların yan etkisi de olabiliyor böyle şeyler. Aman diyeyim, sakın bu hislerinizi hafife almayın. Bence hemen size ilacı veren doktorla iletişime geçin.

Hayır hafife alirmiyim benj cok.etkiledi bu durum

Depresif olduğum zamanda hissederdim öyle. Sanki ortada bir robot geziyor ve ben onun gözünden uzaktan izliyorum gibi. Tedavi ilerledikce o his geçti şükür. Simdi tekrar normal
Aynen oyle sanki uzaktan izliyorum hicborsey hissetmiyorum gunlerce uyumamis gibiyim tipta bazi hastalıklar var onlardanmiyim diye korkuyorum

Şimdi kan değerleriniz ne durumda? Demir, b12, D vitamini düşük olunca böyle oluyor çünkü aynısını yaşıyorum. Beslenme düzeniniz nasıl? Çay kahve çok tüketir misiniz? Ya da sigara kullanır mısınız?
En kısa zamanda kan testi yaptırın.

Cay kahve icerim iki uc bardak. Sigara icmiyorum.kan degerlerime hic baktirmaadim. Sizdemi aynisiniz?

Cay kahve icerim iki uc bardak. Sigara icmiyorum.kan degerlerime hic baktirmaadim. Sizdemi aynisiniz?
Evet daha geçen gün hastaneye gittim aynı şikayetlerle.
Demir, D vitamini çok düşük bende. Doktor çay kahve azaltmamı söyledi. Bir de bende ek olarak insülin direnci yüksek çıktı biraz
Sürekli uykum var. İnanır mısınız bu gece 8 saat uyudum, üstüne okula gitmeden önce iki saat daha uyudum ve hala felaket uykum var. Bu illet böyle. Beslenme düzeniyle alakalı olabilir bir de.
Ama en kısa zamanda baktırmalısınız. Yani yüzde doksan bu sebeplerden oluyor. Yıllardır bununla yaşadığım için biliyorum

Evet oma baktiricam sanki hic uyumamisim.kafamda basinc var hicbirsey anlamıyorum o an sanki orda olan ben degilmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…