- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 31
Çok ihtiyacım var birileri ile konuşup akıl almaya çünkü ben akılsızın tekiyim. 1,5 yıldır evliyim ve eşimi çok ama çok seviyorum oda beni seviyor du du diyorum çünkü emin olamıyorum evlendikten sonra kendini çok güzel kamufle le etti nişanlı ve sevgili dönemindeki adam gitti ilgisiz şefkatsiz bi eş geldi yerine ilk 8 ay kv den dolayı çok kavga ettik geri dönüp baktığımda sadece hayal kırıklığı görüyorum ne cicim ayı yaşadım nede yeni evli olduğumu anladım ben yapım gereği anne babamda dahil sevgimi belli edemeyen kimseyi öpemeyen özellikle le annem ve babama içten çok büyük sevgi duyarak ve bu durumdan rahatsız olarak yaşıyordum çok şükür evlenince bi nebze olsun azaldı ama eşime karşı öyle değilim sevgiden yoksun olduğu için aile tarafından asla sevgisiz ilgisiz bırakmadım kavga dahi etsek üç gün konuşmasak sonra ben dayanamayıp özür dileyip barışmaya çalışırdım oda kendi geri çekerdi ve bu böyle devam etti kendine öz güveni olan biriydim evlenene kadar eşim özgüvenimi yitirmeme sebep oldu bir aralar neyseki toparlanıp kendime geldim sırf tartışma çıkmasın diye beni çocuk gibi azarlamalarına sonrada hiç birşey yokmuş gibi davranmasına birşey demeden susuyorum ve içten içe kırılıyorum ağlıyorum ama bunu ona belli edemiyorum alıştı her halükarda benim özür dileyip barışmalarıma gönül alma nedir bilmiyor tabi bunda benim payım büyük ne Trip atabilirim ne kus kalabilirim sevgime yenik düşüyorum ona karşı olan zaafım ağır basıyor ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen eleştirip beni kırmadan yorum yapın kk hanımları çok hassas duygularım bu ara