kendimi ifade edemiyorum

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
31
Çok ihtiyacım var birileri ile konuşup akıl almaya çünkü ben akılsızın tekiyim. 1,5 yıldır evliyim ve eşimi çok ama çok seviyorum oda beni seviyor du du diyorum çünkü emin olamıyorum evlendikten sonra kendini çok güzel kamufle le etti nişanlı ve sevgili dönemindeki adam gitti ilgisiz şefkatsiz bi eş geldi yerine ilk 8 ay kv den dolayı çok kavga ettik geri dönüp baktığımda sadece hayal kırıklığı görüyorum ne cicim ayı yaşadım nede yeni evli olduğumu anladım ben yapım gereği anne babamda dahil sevgimi belli edemeyen kimseyi öpemeyen özellikle le annem ve babama içten çok büyük sevgi duyarak ve bu durumdan rahatsız olarak yaşıyordum çok şükür evlenince bi nebze olsun azaldı ama eşime karşı öyle değilim sevgiden yoksun olduğu için aile tarafından asla sevgisiz ilgisiz bırakmadım kavga dahi etsek üç gün konuşmasak sonra ben dayanamayıp özür dileyip barışmaya çalışırdım oda kendi geri çekerdi ve bu böyle devam etti kendine öz güveni olan biriydim evlenene kadar eşim özgüvenimi yitirmeme sebep oldu bir aralar neyseki toparlanıp kendime geldim sırf tartışma çıkmasın diye beni çocuk gibi azarlamalarına sonrada hiç birşey yokmuş gibi davranmasına birşey demeden susuyorum ve içten içe kırılıyorum ağlıyorum ama bunu ona belli edemiyorum alıştı her halükarda benim özür dileyip barışmalarıma gönül alma nedir bilmiyor tabi bunda benim payım büyük ne Trip atabilirim ne kus kalabilirim sevgime yenik düşüyorum ona karşı olan zaafım ağır basıyor ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen eleştirip beni kırmadan yorum yapın kk hanımları çok hassas duygularım bu ara

Verdiğiniz değerin karşılığında sırtınıza hançer yemeden kendinize engel olun.
çok üzgünüm böyle olduğu için açık açık konuşmak istiyorum ama ifade edemiyorum ya kendime hakim olamayıp ağlıyorum yada o tamam kapat konuyu diyo hiç bir problemimizi konuşarak çözemedik şimdiye kadar kendimi çok aciz hissediyorum

Hiç kimseye kendinden çok önem verme düşün merkezde olan sensin onlar senin etrafındakiler ..bende aynı sıkıntıları yaşadım yaşıyorum da kutsal annelerine hiç bi zaman toz kondurmayacaklar sen ne kadar haklı olursan ol.kaynana karşı asla ezdirme kendini ve dik dur düşündüklerini savun yoksa ezmeye çalışırlar sindirmeye küçümsemeye eşine de mesafeli ol içinden barışmak gelsede bekle o barışmaya gelsin kaçan kovalanır.sevginin bir değeri kalmadı malesef sen üstüne gittikçe o kendini kıymete bindirecek iyice

Sindirilmissin. O yuzden kendini ifade edemiyorsun. Aglamak ya da susmak cozum degil. Bu tavirlariniz onun daha da cok ustunuze gelmesini saglar. Sizi incitmesine izin vermeyin. Konusun. Rahatsizliklarinizi dile getirin. Iletisim biterse iyice koparsiniz. Ozguveninizi yeniden kazanmaniz lazim. Karsinizdaki kisi de etten kemikten. Sizi incitmesine izin vermeyin. Bir de asla ozur dileyen siz olmayin. Totosunu kaldirmissiniz. Onu vazgecilmez yapmissiniz. Kuserse de kussun. Umursamayin. Kendinize ugraslar bulun. Onu kaybetmekten de korkmayin.

Konuşmak hakkını savunmak zorundasın,adam resmen seni bastırmış.Hiçbirşey yapamıyosan küs kalabilmeyi başar belki öyle dank eder eşine.

Ve şunu düşün sen sevgin hatrına sürekli özür diliyorsun ya o neden sevgisi hatrına senin hiç gönlünü almıyor yoksa sevgisi mi kalmamış sen yeniliyorsun da duygularına o nasıl yenilmiyor hiç çünkü senin nasıl olsa özür dileyeceğini bildiği için rahat birazda sen ona kaybetme korkusunu yaşat bakalım neler olacak

Ayyy sanki ikizimii bulduuuum ah bu erkekler ama artık ben aldırış etmemeye çalışıyorum yada canımı yakarsa bende onun canını yakıyorum banane benimde bi canım var zaten artık canım cicimden vazgeçtim bol dua ve kendi alemine bıraktım bende kendime illaki bi iş buluyorum ben ilgisizlik çeksemde yansıtmamaya çalışıyorum sensizde dünya dönüyor die napalım yani çok şükür adi bir adam değil ya bu deveyi güdücem ya bu deveyi güdecem ha daha iyi bi fikir bulursan bende denemeye açığım çünkü tamda başarmış değilim sık sık vazgeçişlerdeyim zorlanıyorum

ne sevginizi belli etmekten çekinin ne de kızdığınızı...herşeyi zamanında konuşun sonradan kafanızda kurup patlamayin.en sonda söylemeniz gereken lafları en başta söylemeyin. o an içinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın kendinizi kisitlamayin..

Canim o seni kaybetme korkusunu hiç yaşamamış ki adami hayatının merkezi yapmışsın sana bişey kalmamış böyle ömür mü geçer biraz korksun seni kaybetmekten tavrını koy küs durmayı öğren gerekirse, gitmesen bile alır başımı giderim mesajını ver koşsun peşinden

Hayatımın merkezi yaptım çünkü başka uğraşım yok çalışmamı istemiyor açıldan okula devam ediyorum kitap okuyorum filan ama akşamı iple çekiyorum o gelsin konuşalım diye o da gelip ya uyuyo ya pc yada tv bende yatak odama geçip kös kös oturuyorum sonra dayanamayıp gidiyorum yanına tekrar sarılır sabahları oper filan ama benmi bencillik yapıyorum acaba diye düşünüyorum kv her erkek evlenince değişir sen değilsin bitek filan diyor bir kere çenemi tutamayıp anlattım derdimide oda tabi üzülüyor gibi yapıyor bana diyorum ilgi göstermiyorsun yanlız hissediyorum diye o an değişiyo sonra yine aynı

Nasıl anlatıyım hani bi anne çocuğunu sever ya aynen o şekilde öpüp kokluyorum bazen geceleri onu izlerken kendimi ağlarken buluyorum ona bişi olursa naparım diye oda benimle benim onunla ilgilendiğim şefkatle yaklaştığım gibi yaklaşınsın istiyorum ama o kendini geri çekiyo o kaçıyor ben kovalıyorum

Canim o seni kaybetme korkusunu hiç yaşamamış ki adami hayatının merkezi yapmışsın sana bişey kalmamış böyle ömür mü geçer biraz korksun seni kaybetmekten tavrını koy küs durmayı öğren gerekirse, gitmesen bile alır başımı giderim mesajını ver koşsun peşinden
Nasıl peki

Hiç kimseye kendinden çok önem verme düşün merkezde olan sensin onlar senin etrafındakiler ..bende aynı sıkıntıları yaşadım yaşıyorum da kutsal annelerine hiç bi zaman toz kondurmayacaklar sen ne kadar haklı olursan ol.kaynana karşı asla ezdirme kendini ve dik dur düşündüklerini savun yoksa ezmeye çalışırlar sindirmeye küçümsemeye eşine de mesafeli ol içinden barışmak gelsede bekle o barışmaya gelsin kaçan kovalanır.sevginin bir değeri kalmadı malesef sen üstüne gittikçe o kendini kıymete bindirecek iyice
Kv konusunda ezdirmemeye çalışıyorum ama kp yok ve kıskançlık oluyo aramızda eşimi kocası olarak görüyor ve bunu birkere dile getirdi herşeyini ona anlatıyo benden çok o naz yapıyo yani yeni kıymete bindi daha

Ayyy sanki ikizimii bulduuuum ah bu erkekler ama artık ben aldırış etmemeye çalışıyorum yada canımı yakarsa bende onun canını yakıyorum banane benimde bi canım var zaten artık canım cicimden vazgeçtim bol dua ve kendi alemine bıraktım bende kendime illaki bi iş buluyorum ben ilgisizlik çeksemde yansıtmamaya çalışıyorum sensizde dünya dönüyor die napalım yani çok şükür adi bir adam değil ya bu deveyi güdücem ya bu deveyi güdecem ha daha iyi bi fikir bulursan bende denemeye açığım çünkü tamda başarmış değilim sık sık vazgeçişlerdeyim zorlanıyorum
Yanlız olmadığımı bilmem çok sevindirdi beni

Sindirilmissin. O yuzden kendini ifade edemiyorsun. Aglamak ya da susmak cozum degil. Bu tavirlariniz onun daha da cok ustunuze gelmesini saglar. Sizi incitmesine izin vermeyin. Konusun. Rahatsizliklarinizi dile getirin. Iletisim biterse iyice koparsiniz. Ozguveninizi yeniden kazanmaniz lazim. Karsinizdaki kisi de etten kemikten. Sizi incitmesine izin vermeyin. Bir de asla ozur dileyen siz olmayin. Totosunu kaldirmissiniz. Onu vazgecilmez yapmissiniz. Kuserse de kussun. Umursamayin. Kendinize ugraslar bulun. Onu kaybetmekten de korkmayin.
Bir ara kv de ve benim aramda çok kaldığı için vazgeçilmez oldu yani öyle aksetti durum

Ailenin yanina git bikac günlüğüne arama sorma aslında çalışsan vaktini işine versen çok güzel olacak evde kendini oyalayacak bişeyler bul zor biliyorum ama yani biraz eşinden bağımsız şeyler ya bir erkeğe nekadar değer verirsen o kadar değersizleşirsin ben bunu bilir bunu söylerim alışmış özür dilemene canım yapma böyle biraz kendini değerli hisset o yokkende sen yaşıyodun sana ayrıl demiyorum sadece düzelmesi için biraz burnu sürtünsün

Ailenin yanina git bikac günlüğüne arama sorma aslında çalışsan vaktini işine versen çok güzel olacak evde kendini oyalayacak bişeyler bul zor biliyorum ama yani biraz eşinden bağımsız şeyler ya bir erkeğe nekadar değer verirsen o kadar değersizleşirsin ben bunu bilir bunu söylerim alışmış özür dilemene canım yapma böyle biraz kendini değerli hisset o yokkende sen yaşıyodun sana ayrıl demiyorum sadece düzelmesi için biraz burnu sürtünsün
Annemler şuan umredeler yani burada olsalar bile gitmeme izin vermiyor bensiz uyuyamadığını evin çok sessizleştiğini söylüyor neler yapabilirim mesela ondan bağımsız

X