• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi iğrenç hissediyorum

Evet bazen bakımlı olmak yetmeyebiliyor fakat bende sorunun dış guzellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum...iletisime geçin eşinizle konuşarak problemin ve beklentilerinin ne olduğunu anlamaya çalışın...ve lutfen en ufacık problemde suçu kendinizde aramayın bazen en iyisi olmak bile yetmez

Konudan alakasiz olacak ama Lerzan Mutlu rengi sac+kas kombosunun modasi gecmemis miydi? Sari sac + siyah kas bir tek Yattara kaldi eskilerden.

yk cnm eğer evli değilsen beni nasıl anlarsın gözü dışarda benim kocanın maalesef bildigğn gibi değil yargılama lütffen
Kesinlikle yargilamadim
Aksine guzel oldugunu belirttim
Kocanin gozu disardaysa yapabilecegin pek bisey yok hergun yeni bi kiligada girsen angelina jolie de olsan yapacagini yapar kendini suclama..

benden sana tavsiye yani konunla alakası yok ama o sap sarı saç gitmemiş kaşların ve tenin çok koyu kalmış saçını daha koyu bir renk yapabilirsin...

borcu harcı, derdi sorunu varsa, işleri yolun da gitmiyorsa, kafaya takıyordur. havalar da soğuk, kapalı. belki depresyona girmiştir..

benden sana tavsiye yani konunla alakası yok ama o sap sarı saç gitmemiş kaşların ve tenin çok koyu kalmış saçını daha koyu bir renk yapabilirsin...

tanmamda orda platin cıkmış beyaz denicek kadar sarı değil ki sacım normalde

Herkes saclara kaşlara takmış da... Konu sahibi saçım, kaşım iyi mi diye sormamış ki??? Kadının özgüvenini zaten bitmiş bu aralar, herkes de buna destek olmak varken, saçın olmamış, kaşın olmamış muhabbetine girmiş.
Suna Hanım, bunun saç ya da kaş ile ilgisi yok. İnanın bana aldatılanların çoğu da kendinden kat ve kat çirkin tiplerle aldatılıyor. Yanlış anlamayın, eşiniz sizi aldatıyor demek istemedim. Sadece saç ya da fiziksel güzellik değil olay. Özgüveninizi kaybetmişsiniz sanırım. Hayatın koşuşturmacasından kendinizi unutmuşsunuz sanırım. Yeniden eşinizle evlendiğiniz ilk zamanlardaki gibi kendinize değer vermelisiniz. Şu eşleri hayatımızın merkezinden atarsak aslında kendimize de biraz yer açarsak her şey yoluna girecektir. Kendi farkındalığınıza varın. Siz değerlisiniz. Kendinizi sevin, kendize zaman ayırın, azıcık da kendinizi şımartın. Hayat kısa, negatif enerjilerle gezerek kendinizi üzmeyin. Kaybetmekten asla korkmayın.
Sizin de kendinize ait bir hayatınız olsun.... Her şey eş üzerine kurulmamalı....

İki çocuklu bir anneyim.eşim bu aralar bana çok ilgisiz.Çalışan bakımlı bir kadınım.Ama ne yaparsam yapayım yetmiyor.Sanki artık beni beğenmiyor gibi çokmu cirkinlestim eşim mi benden soğudu bir türlü anlamıyorum.
paspal, kötü kokan, duşa girmeyen giyinmeyen bi kadın değilsen şayet belki de beğendiği başka şeyler vardır.

Back
X