Kendimi iyi hissetmiyorum , akıl verin ne olur ne yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
yurdisinda okudum bir Hayat kurdum evliyim, dogumdan sonra ailemin yanina gelmek istedim hamileyken cok kavga ettik diye, esim madem ailenin yanina gittin ayril benden dedi, önce sabrettim, evime döndüm , baktim umursamadan kalbimi kirmaya devam ediyor, ailemin yanina geldim, ama türkiyede Sudan cikmis balik gibiyim minicik bebekle, esim belki düzelir özler diye umdum, fakat kizini görmeye geliyor beni görmeden gidiyor , bu is bitmis, babam ysadiklarimin üstüne, evde huzursuzluk cikariyor, abim de ayriliyor, o da bizimle , bir tatismacsirasindacbana etmedigi laf kalmadi, o.., psk.., skt.. gt.., carsizim, erkeklerden nefret ediyorum, erkek dünyasinda yasiyoruz ve bir sahip cikan Adam yok , simdi birde kizim var , ne yapmali öneriniz nedir, yurtdisi desen bir basima, türkiye desen, babam abim beni cok kirdi, isim yok Sudan cikmis balik gibiyim..

0|0
GÖRÜŞ YAZ

Işiniz var mı?
Paranız var mı?
Ayakta durabilir misiniz ?

Okumuşsanız bir mesleğiniz vardir.İs deneyiminiz yok sanırım. Bir yerden başlamak zorundasınız. Malesef.. Hem bülbülü altın kafese koymuslar ille de vatanım demiş. Neden türkiye de garip hissediyorsunuz ki? Durumunuzun ülkelerle alakası yok. Yıpranmış ve üzülmüşsünüz. Muhtemelen bosancaksiniz.

Yurtdışında okumussunuz burda iş bulup calısın ve ayrı eve cıkın kimseye minnet etmeyin

Işiniz var mı?
Paranız var mı?
Ayakta durabilir misiniz ?
İsim yurtdışında, biraz param var yurtdışında çalışırken biriktirdiğim, Türkiye'de isim yok, yurtdışı kızım için iyi ama benim için yalnızlık.. bilemiyorum

İsim yurtdışında, biraz param var yurtdışında çalışırken biriktirdiğim, Türkiye'de isim yok, yurtdışı kızım için iyi ama benim için yalnızlık.. bilemiyorum

Bence güçlü olun.
Şu an yalnızsınız diye hayatınız boyunca yalnız olamazsınız .
Belki anneniz destek çıkar
Ya da referanslı bir bakıcı bulabilirsiniz .
Belki sulalenizden biri yardımcı olmak ister.
Ama yurtdışına alıştıktan sonra isim de oradaysa sanırım dönmezdim ben .
Çocuk olmadan hesap ediyorum tabi siz her şeyi iki kişilik düşünmek zorundasınız.
Allah yardımcınız olsun ...
Babanıza ve abinize de yazıklar!!!!
Bir kadını hiç-bir yere sıgdirmayan bütün zihniyetlere ...

Burda da çok sahip çıkanınız yok.Gidin yurtdışına madem işiniz de var.Sosyal haklarınız olur,

çocuğun eğitim, sağlık güvencesi olur.Siz de çalışırsınz bir düzen kararsınız.

Burada daha zor.

Abi ve bbayı boşverin. Siz kime güvenerek bi yaşa geldiniz, aileniz. Ama siz siz olmasanız bunlar yine de olmazdı. Birikmisinizi kimseye yedirmeden yuva kurun. Yavrunuz okula, siz işe... İş bulursunuz, yabancı ellerde çalıştıysanız, size ekmek bulunur.

Yurt dışında bayana dewlet destegi daha fazla oluyo
Hem işinizde ordaymış
Bemce dönün yurt dılına
Yalnızlıga alışırsınız bi süre sonra zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X