kendimi iyi hissetmiyorum

sorunlarsorular

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
27
-1
286
İstanbul
Mrb bn 16 yaşındayım kendimi iyi hissetiyorum çünkü aynaya baktığımda kendimi çirkin hissediyorum
ilk sorunum şu aslında güzel bir kızım ama kendimi baktığımı düşünmüyorum benim en büyük sorunum vucudum ölçülerim 86-70-94 boyum 158 kilom 56.6 kilo vermek çok istiyorum ama kilo verdikce çaylaklar oluştu vucudumun heryerinde onlardan var ama ben yine onlarla kendimi iyi hissediyorum ama belim çok kalın aslında kıvrımlarım var ama karnımın etrafındaki yağlardan gözükmüyor özellikle altkarnım çok fazla mekik çek diyorlar onuda doğru düzgün çekemiyorum ablam yardım etse 20 tane elinden tutarak sonrada kendim bir 30 tane rahat çekiyorum ama ablam çalışıyor birde zayıflamak istiyorum basenlerimden alt bacağıma göre çok kalın annem iyisin diyo ama bilirsiniz anneleri
2.sorunum vucudumun görünüşü sırtımda sivilceler bacaklarımda çatlak selülit kıl dönmelerivar biliyorum çatlaklar geçmez ama çatlakla bile bacağımın güzel durabileceğini, biliyorum ama sırtıma vucuduma nasılbakım uygulıyacağımı bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum birde yüzümde siyah noktalarda var ve yüzüm baen iğrenç gözüküyor eminim ki elinizde banagöre formül vardır başka sorun saçlarım hergü yağlı saçım yaz dönemindeyiz diye alıştırmaya çalışıyorum saçımı(hergün yıkanmaktanda yağlanıyormuş) inş onlar düzelir
son sorunda giyimim kkıyafet konuusnda tam olarak ne giysem nasıl giyinsem ne alsam karar veremiyorum seney dershaneye de gitcem orası yeni ortam sizce benim yaşımdaki bir kız nasıl giyinmeli
yani açıkcası kendimi baştan aşağı düzeltmek bir genç kız gibi davranmak istiyorum sizce eler yapmalıyım

kız ne cok derdın varmış gıbı gorunuyorsun ama derdin yok.. bılınc altından cıkart onları. sen hemen spora gıt hersey duzelıcektır emın ol .. head shoulders alovera lı sampuan kesınlıkle kullan faydasını goreceksındır..

Spa' ya git bir gün ablanla, bastan assaga bakim yaptir kendine.
Sonra baska bir gün cik alisverise tezgahtarlar yardimci olabilir giyim konusunda.
Kilonla ilgilide kilolu degilsin gibi geldi bana ama tavsiyem bol bol yürüyüse cik, koşuya cık.

siyah nokta ,sivilce vs zamanla geçiyo siyah noktalar için marketlerdeki ürünlerden kullanmıştım ve yaş ilerledikçe artık yüzümde çok az siyah nokta kaldığını gördüm. Çatlak ve selülit dersen yediklerimizden kaynaklı sanırım artık yaşlada alakası yok . 15-16 yaşımdayken ergenlikten dolayı sanırsam baya bir kilo almıştım daha sonra akşam yemeği sonrası 2 saat civarı yürüyüş, bol bol su içmek ve yediklerime çok az dikkat ederek verdim kilolarımı. Şu an 26 yaşındayım ve ne kadar yesemde o kiloma ulaşmadım hiç. Biraz yediklerine dikkat ve spor yaparak vermeye çalış. O yaşta kilo oturdumu sonra vermek daha zor oluyo. Şu an metabozlizman hızlı çalışıyo bol bol yürüyüş yapıp kurtulabilirsinn. Kolay gelsinn :)

Evet kilo vermen lazım. Benim boyum 175 kilom 56ydı ve iyiydim ( gerçi şuan 59 oldum da neyse ) Kilolarından kurtul önce :)

Öncelikle kilo vermen lazım diyenleri takma. Gayet normalsin, ki eğer çok çok ince kemikli değilsen kilolu durmazsın zaten, ölçülerin gayet norma. Çatlak denen şeyle 13 yaşımda tanıştım, çok da büyütülecek bir şey değil. Bir atlat ergenliği, geçer hepsi inşallah. Buradaki kürlere bakabilirsin cilt sorunların için.

Bu sorunların bir kısmı yaşınla alakalı.Henüz hormonların düzene girmediği bir yaştasın.
Evet bazı arkadaşlarında bu sorunlar olmayabilir ama birçok genç kız bu yoldan geçmiştir.

18 yaşını geçince vücut hatların oturacak ve cildinle saçlarındaki sorunlar hafifleyecektir.
Yine de birkaç tavsiyem var.Batık tüyler,evde yanlış almak (epilatör veya ağda) yüzünden olabilir.
Ağda için profesyonel ağdacılara gidebilirsin.

Sırtındaki sivilceler için,banyoda beyaz sabun kullanıp,sırtını sabunlanma beziyle sabunlamanı öneririm.Ama kese değil,bez olsun.
Kesinlikle duş şampuanı kullanma.
Yüzünü de yine beyaz sabun veya dove sabun ile yıkayabilirsin.
Okuldan veya sokaktan geldiğinde de mutlaka yüzünü sabunlaman lazım.
Terlediğin zaman,terin yüzünde kurumasın,mutlaka yıka.

16 yaşındasın siyah noktalar,sivilceler elbette olacak
Foruma göz at orada bulursun maskeler falan
Ergenlikten sonra esas kilona ulaşırsın,ergenlikte kilo alınıyo genelde
Senin yaşındaki kızlar bi kot bi t-shirt converse,spor ayakkabı tamamdır
Dershanedeki kızlarda çok farklı giyinmezler,rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…