Kendımı ıyı hıssetmıyorum

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhaba herkese Aktıf takıpcısıyım bu sıtenın hepınızı cok sewıyorum beş yıldır da devamlı bu foruma takılıyorum neyse ben ewlı cocugu olan bırıyım cok badıreler atlattım ama artık dayanamadığım farkına vardım sabır Çek'e Çek'e ben tukenmısım ama son zmn kdr dayandım hep yazın Bır psıkolojık rahatsızlık basladı bnde takıntı devamlı düşünme sorgulama aylar sonra sinir stres tahammül edememe gıbı bulunduğum yerde psıkolog yok gıdemıyorum sağlık ocağı anlar mı bılmem esımın ve cevrenın asla duymasını ıstemıyorum ama Nasıl Bır ilaç vardı gıdıp eczaneden alsam verırler mı recetesız cok mutsuz caresız ım ne yapsam bılmıyorum

Bilinçsizce sakın ilaç kullanmayın. Psikolog hiç yoksa sağlık ocağına da gidebilirsiniz bir belki sizi yönlendirirler uzman bir kişiye.

Uyku problemi yasiyorsan atarax alabilirsin eczaneden hafif bir depresan belki bir nebze seni rahatlatir.
Kafana neleri taktiginin bir listesini yap sakin bir zamaninda bu listeyi incele önem sirasina gore derecelendir ve ne kadar gereksiz seyler olduguna kendini zamanla ikna et.

Doktora anlatsam sağlık ocağında verır mı antıdepresan bılmem ben bı sefer daha kullanmıştım cok oncelerı ama bı sefer daha ağır gecırıyorum ayrıca selectra dıye Bır ilaç var kullanan varmı

Uyku problemi yasiyorsan atarax alabilirsin eczaneden hafif bir depresan belki bir nebze seni rahatlatir.
Kafana neleri taktiginin bir listesini yap sakin bir zamaninda bu listeyi incele önem sirasina gore derecelendir ve ne kadar gereksiz seyler olduguna kendini zamanla ikna et.
Canım benım kı uyku degıl takıntı problemım var ve daha fazlası

Doktora anlatsam sağlık ocağında verır mı antıdepresan bılmem ben bı sefer daha kullanmıştım cok oncelerı ama bı sefer daha ağır gecırıyorum ayrıca selectra dıye Bır ilaç var kullanan varmı
arkadaşım,antidepresanlar bağımlılık yapar bırakırsan daha kötü olursun,kilo aldırabilir,vitamin eksikli,ğin olabilirmi bende kansızlık çıkmıştı,sağlık ocağında kan testi yaptır troid şeker kansızlık varmı baktır,bunlar stresi tetikler

Antideprasini kafana göre kullanamazsin ki. Saglik ocagini bilmiyorum ama devlet hastanesinde psikiyatri bölümü bakar.

Merhaba herkese Aktıf takıpcısıyım bu sıtenın hepınızı cok sewıyorum beş yıldır da devamlı bu foruma takılıyorum neyse ben ewlı cocugu olan bırıyım cok badıreler atlattım ama artık dayanamadığım farkına vardım sabır Çek'e Çek'e ben tukenmısım ama son zmn kdr dayandım hep yazın Bır psıkolojık rahatsızlık basladı bnde takıntı devamlı düşünme sorgulama aylar sonra sinir stres tahammül edememe gıbı bulunduğum yerde psıkolog yok gıdemıyorum sağlık ocağı anlar mı bılmem esımın ve cevrenın asla duymasını ıstemıyorum ama Nasıl Bır ilaç vardı gıdıp eczaneden alsam verırler mı recetesız cok mutsuz caresız ım ne yapsam bılmıyorum
kan tahlili yaptır öncelikle özellikle b12 vitamin eksiklği guatır kansızlıkta tetikliyor çok fazla bende sizin gibiydim b12 im yerlerde çıktı.

Sağlık ocağında psikolog var mı yok mu bilmiyorum ama herhangi bir doktorla görüşmeden kendi kafanıza göre iş yapmayın tehlikeli olabilir.cipralex var mutluluk hormonu salgılar o ilaç genel olarak en yaygın kullanılan ilaçtır yarım yarım başlıyor dozunu yükseltiyorsunuz.ayrıca eşimin felan duymasını istemiyorum demişsiniz zaten doktorların yemini vardır gizlilik konusunda bu tarz şeyleri dert etmeyin

Psikolojik ilaclari saglik ocagi vermez. Doktora gitmeniz lazim. Muhtemelen sizde OKB var takinti olduguna gore. Depresyon devrinde olabilirsin. Ilerlemeden gitmende fayda var.

Depresan İlaçlar yerine sorunlarını çözmeyi denesen daha güzel olmaz mı?elbet bu yaşananların bir çözümü vardır,kendini hayata karşı kapatıp pes etme,ilaç geçici bir çözüm olur senin için.

Depresan İlaçlar yerine sorunlarını çözmeyi denesen daha güzel olmaz mı?elbet bu yaşananların bir çözümü vardır,kendini hayata karşı kapatıp pes etme,ilaç geçici bir çözüm olur senin için.
Ben cok üstesinden gelmeye calıstım Ama olmuyo tıkanmış durumdayım gıttıkce daha kotu oluyorum destek almam şart

Kendiniz mücadele ettikçe en dibe batarsınız.tabikide önce doktora gitmelisiniz.ben selectra kullanıyorum.eczaneden reçetesiz alınıyor.ama doktorunuza danışmadan dozuna siz karar veremezsiniz.ben kendim karar verdim o ayrı :)

Kendiniz mücadele ettikçe en dibe batarsınız.tabikide önce doktora gitmelisiniz.ben selectra kullanıyorum.eczaneden reçetesiz alınıyor.ama doktorunuza danışmadan dozuna siz karar veremezsiniz.ben kendim karar verdim o ayrı :)
Kac mg kullanıyor sunuz faydaları neler baya rahatlatıyo mu

Yok 50mg çocuk dozu zaten.200mg ye kadar kullanılıyor
Bu ılacı sekız ay falan devamlı kullanmak gerekiyor Muş. Doktora sordum bugun ben 50 mg aldım bıraz hafıfledım sankı aklıma takılan dıger ılacları aldıktan sonra bunu içsem olurmu çünkü ben üşütmüşüm farklı ılacta yazdı doktor Senın selectra dışında kullandığın ilaç var mı

Back
X