Kendimi halsiz, güçsüz hissediyorum. 2 gündür iştahım yok saatlerce aç duruyorum ama aklıma gelmiyor aç olduğumu hissedemiyorum. Sevdiğim yemeğin bile yarısını yiyebiliyorum.
Halsizliğim 1 haftadır var. 1 hafta önce regl olmuştum ama hayatımın en zor regl günleriydi. Karnım daha önce hiç böyle ağrımamıştı. Ağrı kesiciye ihtiyaç duymazdım fakat son adetimde bayılacak gibiydim ağrı kesici kullandım. Karnım çok şiddetli ağrıdığı sıralarda bacaklarım uyuştu, vücudum titremeye başladı bayılacağım sandım. Neyse zar zor o günleri atlattım. Fakat ilacın etkisi midir, adetin 3. gününde kan verdim iyice kansız kaldım ondan mıdır bilmiyorum sağ kolumda zayıflık hissediyorum. Psikolojik olarak modum da düşük. İşlerime odaklanamıyorum.
Mevsimsel filan mı acaba böyle olan tek insan ben miyim. Arada sizin de içinize sebepsiz bir sıkıntı düşüp modunuzu düşürüyor mu?
Test yaptırdıgımda yumurtalıklarımda kistler bulundu fakat doktor ağrıyı kistlerin yapmadığını söyledi. Ağrının sebebi gecikmeden dolayı olabilir mi? Normalde 22 gün arayla filan olurdum. Son adetimde 32 gün sonra oldum.
Benim gibi olanınız varsa yardımcı olursa çok sevinirim