Kendimi iyi hissetmiyorum

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.525
198
Kendimi halsiz, güçsüz hissediyorum. 2 gündür iştahım yok saatlerce aç duruyorum ama aklıma gelmiyor aç olduğumu hissedemiyorum. Sevdiğim yemeğin bile yarısını yiyebiliyorum.
Halsizliğim 1 haftadır var. 1 hafta önce regl olmuştum ama hayatımın en zor regl günleriydi. Karnım daha önce hiç böyle ağrımamıştı. Ağrı kesiciye ihtiyaç duymazdım fakat son adetimde bayılacak gibiydim ağrı kesici kullandım. Karnım çok şiddetli ağrıdığı sıralarda bacaklarım uyuştu, vücudum titremeye başladı bayılacağım sandım. Neyse zar zor o günleri atlattım. Fakat ilacın etkisi midir, adetin 3. gününde kan verdim iyice kansız kaldım ondan mıdır bilmiyorum sağ kolumda zayıflık hissediyorum. Psikolojik olarak modum da düşük. İşlerime odaklanamıyorum.

Mevsimsel filan mı acaba böyle olan tek insan ben miyim. Arada sizin de içinize sebepsiz bir sıkıntı düşüp modunuzu düşürüyor mu?

Test yaptırdıgımda yumurtalıklarımda kistler bulundu fakat doktor ağrıyı kistlerin yapmadığını söyledi. Ağrının sebebi gecikmeden dolayı olabilir mi? Normalde 22 gün arayla filan olurdum. Son adetimde 32 gün sonra oldum.

Benim gibi olanınız varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Ben de Bu şekilde iki regl dönemi geçirmiştim bende kusma ve ishal de vardı... Bu tarz aşırı ağrılı regle tıp dilinde dismenore deniyordu sanırım... Bi arkadaşımız her ayın bi günü acilde yatardı serum yerdi... Önemli bişe olduğunu sanmam ama yine de dra başvursan iyi olur..
Geçmiş olsun

Ben de Bu şekilde iki regl dönemi geçirmiştim bende kusma ve ishal de vardı... Bu tarz aşırı ağrılı regle tıp dilinde dismenore deniyordu sanırım... Bi arkadaşımız her ayın bi günü acilde yatardı serum yerdi... Önemli bişe olduğunu sanmam ama yine de dra başvursan iyi olur..
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Peki bu şekilde adet görmenin bi sebebi yok mu acaba? Ya bundan sonra da böyle olursa diye korkuyorum. Dayanılabilecek gibi değil çünkü..

Teşekkür ederim
Peki bu şekilde adet görmenin bi sebebi yok mu acaba? Ya bundan sonra da böyle olursa diye korkuyorum. Dayanılabilecek gibi değil çünkü..
O konuda bilgim yok canım, ama dediğim gibi ne olursa olsun bi dra görün
O seni bilgilendirir

Benim de regl gunum 2 gun gecti hala olmadım. Cok duzenliydi aslinda. Ve olmadikca inanilmaz gergin, rahatsiz hissediyorum. Mide bulantim, halsizligim, istahsizligim var. Mevsimseldir buyuk ihtimalle. Umarim kendinize gelirsiniz en kisa surede.

Benim de regl gunum 2 gun gecti hala olmadım. Cok duzenliydi aslinda. Ve olmadikca inanilmaz gergin, rahatsiz hissediyorum. Mide bulantim, halsizligim, istahsizligim var. Mevsimseldir buyuk ihtimalle. Umarim kendinize gelirsiniz en kisa surede.
Ben de öyle çok gergin hissediyordum olamadığım için. Sinirlerim çok bozulmuştu başım çatlıyordu 1-2 saat ağladım rahatlattı bayağı. Durduk yere daraltıyor beni gecikince.
Bence de mevsimsel doktor da bi şey demedi ama içimin sıkıntısının geçmesini istiyorum napmalıyım bilemedim
Teşekkür ederim inşallah sizinki de daha fazla gecikmez

Back
X