- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Umarım öyledir.Öyle olsa mutsuz olurdunuz ama siz melek gibi hissediyosaniz değildir yani. Depresyon böyle bir şey değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyledir.Öyle olsa mutsuz olurdunuz ama siz melek gibi hissediyosaniz değildir yani. Depresyon böyle bir şey değil![]()
bence en mantıklı olanı yapıyorsun,zamanınızı boş şeylerle öldürmüyorsunuz.ne güzelMerhaba arkadaşlar.konuya nereden başlayayım bilemedim şimdi ama bodoslama bi açılış yapim bari konuma.yaşım kırka yakın hemen hemen.yaklaşık bir 20yılım arada gülsemde mutlu olsamda hep hüzünler geçti.yinede elhamdülillah Allah bugünümüzü aratmasın.şöyleki gerek ailemde gerek tanıdıkça eşimin çevresinde beni deli eden karakterler vardı.çok irdelerdim yeri gelir eşime anlatır beni anlamadın diye tutar üstüne bide onla tartışırdım.herşey dört dörtlük olsun isterdim.kendimden ayrı herkesi kayırırdım ama son iki yıldır kv bana lafım sokmuş peh çoktan fifi.gelinimizmi darılmış gücenmiş amannn boşver işi düşünce barışır eşim buğzmu etmiş ertesi gün işi düşer barışır çocuklar evimi dağıtmış nolcak bu benim görevim toplarım.yeni eşya almak bakmakmı gerek yok bunlar beni eskitir sosyal medya kullanmak yok kimin naptığı yalancı mutlulukları gereksiz görüp bakmıyorum.telefonu millet elinden düşürmez harıl harıl bişeyler bakar kurcalar ben telefonda bakacak birşey bile bulamıyorum.kullanmayı bilmediğimden değil.ama çekmiyor beni.aman aman burada birilerine tavsiyelerde bulunuyorum belki faydam dokunur diye bazen öyle konular okuyorumki üzülüyorum yüreğim burkuluyor darlanıp buradan da çıkıyorum.kendimce el sanatı ev işi çocuklarım vs vs lerden haz ediyorum.diyeceğim şuki şimdi benim yaşadığım bu hissiyat yaşam tarzım 1yaş kemale erdi olayımı 2sizce bir rahatsızlıkmı ya da boşvermişlikmi 3dünyadaki herşeyin boş olduğu ve anın tadını çıkarmanın daha faydalı olduğu hissine kapılmammı?yazdığım kadarıyla nasıl bi yorum yaparsınız benim için
Ay sormayın içime pollyanna kaçmış gibi.Bende bazen wamp bazen piremses gibi bazen köle izavra gibi![]()
Sağolun inşallah öyleyimdirbence en mantıklı olanı yapıyorsun,zamanınızı boş şeylerle öldürmüyorsunuz.ne güzel
Dünyadaki herşey boş takılma anı yaşa olmuşsun sen çokta güzel olmuşsunMerhaba arkadaşlar.konuya nereden başlayayım bilemedim şimdi ama bodoslama bi açılış yapim bari konuma.yaşım kırka yakın hemen hemen.yaklaşık bir 20yılım arada gülsemde mutlu olsamda hep hüzünler geçti.yinede elhamdülillah Allah bugünümüzü aratmasın.şöyleki gerek ailemde gerek tanıdıkça eşimin çevresinde beni deli eden karakterler vardı.çok irdelerdim yeri gelir eşime anlatır beni anlamadın diye tutar üstüne bide onla tartışırdım.herşey dört dörtlük olsun isterdim.kendimden ayrı herkesi kayırırdım ama son iki yıldır kv bana lafım sokmuş peh çoktan fifi.gelinimizmi darılmış gücenmiş amannn boşver işi düşünce barışır eşim buğzmu etmiş ertesi gün işi düşer barışır çocuklar evimi dağıtmış nolcak bu benim görevim toplarım.yeni eşya almak bakmakmı gerek yok bunlar beni eskitir sosyal medya kullanmak yok kimin naptığı yalancı mutlulukları gereksiz görüp bakmıyorum.telefonu millet elinden düşürmez harıl harıl bişeyler bakar kurcalar ben telefonda bakacak birşey bile bulamıyorum.kullanmayı bilmediğimden değil.ama çekmiyor beni.aman aman burada birilerine tavsiyelerde bulunuyorum belki faydam dokunur diye bazen öyle konular okuyorumki üzülüyorum yüreğim burkuluyor darlanıp buradan da çıkıyorum.kendimce el sanatı ev işi çocuklarım vs vs lerden haz ediyorum.diyeceğim şuki şimdi benim yaşadığım bu hissiyat yaşam tarzım 1yaş kemale erdi olayımı 2sizce bir rahatsızlıkmı ya da boşvermişlikmi 3dünyadaki herşeyin boş olduğu ve anın tadını çıkarmanın daha faydalı olduğu hissine kapılmammı?yazdığım kadarıyla nasıl bi yorum yaparsınız benim için
İnşallah canım hepimizin tek derdi böyle olsun
Psikolojik canım disavurum yapmak istemiş artik. Bunu bu platformda değil başka yerde otururken
Ya ben kendimi kanatsiz melek gibi hissediyorum şöyle böyle oluyor diye anlatsa insanböyle kalır. Bi yerden bu hissiyatı çıkarmak gerekiyordu demek ki o da bunu tercih etmiş en azından kimi onaiyor kimi sakaya vuruyor falan. Tabi değişik yani de
![]()
Sağol canım evet dünyadaki herşey boş ve galiba bişwyler için uğraşmak herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak ve bunların sonununda iyi bir sonuç alamamak. ..belki de yoruldum kendi kabuğuma çekildim artık yılıp pes etmekmi içe dönmekmi adına ne dersiniz bilmiyorum ama insan bazen herşeyi bi kenara itip pesonra ettiğindede mutlu olunabiliryormuş behDünyadaki herşey boş takılma anı yaşa olmuşsun sen çokta güzel olmuşsun
Evet dünya garip tabi insanlarda öyle ben bile günün birinde bu şekil bir konu açacağımı tahmin etmezdim açıkcası.belkide eski ben olsam bu yazdıklarıma karşın kesin sıyrılmış diye bile düşünürdüm herhalde ama olduBen burada bile baya garipsedim.
En son kendimi kucukken peri saniyordum.![]()
Hayatta kimseyi ve hiçbirşeyi değiştiremezsin işte bunkavrama varınca anca kendini mutlu edebilirsin zaten ki ben o düşünceye neyseki erken yaşta vardım kendimi eşimi yuvamı daha da yıpratamam şimdi kavga etmiyoruz çünkü farkettim ki biz bireysel değil hep başkalarının hataları yüzünden kavga ediyormuşuz o yüzden yaptığınız en güzeliSağol canım evet dünyadaki herşey boş ve galiba bişwyler için uğraşmak herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak ve bunların sonununda iyi bir sonuç alamamak. ..belki de yoruldum kendi kabuğuma çekildim artık yılıp pes etmekmi içe dönmekmi adına ne dersiniz bilmiyorum ama insan bazen herşeyi bi kenara itip pesonra ettiğindede mutlu olunabiliryormuş beh
Aynen dediğiniz gibi.teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.Hayatta kimseyi ve hiçbirşeyi değiştiremezsin işte bunkavrama varınca anca kendini mutlu edebilirsin zaten ki ben o düşünceye neyseki erken yaşta vardım kendimi eşimi yuvamı daha da yıpratamam şimdi kavga etmiyoruz çünkü farkettim ki biz bireysel değil hep başkalarının hataları yüzünden kavga ediyormuşuz o yüzden yaptığınız en güzeli
İnşallah canım hepimizin tek derdi böyle olsun
Kiz nerden buluyorsunuz böyle seyleri![]()
Elindekilerle yetinmek varya.onlarla mutlu olabilmek.belkide bunun kanaatine vardım ya da yaşanmşlıklar bu güzelliğe itti beni.her şerde vardırya bir hayr tamda onu yaşadım galibaInsallah. En guzeli senin gibi olmak.. Keske ben de takmasam hicbir seyi.
beyniniz etrfınızdakilere karşı sizi duyarsızlaştırmış ki canınız acımasınMerhaba arkadaşlar.konuya nereden başlayayım bilemedim şimdi ama bodoslama bi açılış yapim bari konuma.yaşım kırka yakın hemen hemen.yaklaşık bir 20yılım arada gülsemde mutlu olsamda hep hüzünler geçti.yinede elhamdülillah Allah bugünümüzü aratmasın.şöyleki gerek ailemde gerek tanıdıkça eşimin çevresinde beni deli eden karakterler vardı.çok irdelerdim yeri gelir eşime anlatır beni anlamadın diye tutar üstüne bide onla tartışırdım.herşey dört dörtlük olsun isterdim.kendimden ayrı herkesi kayırırdım ama son iki yıldır kv bana lafım sokmuş peh çoktan fifi.gelinimizmi darılmış gücenmiş amannn boşver işi düşünce barışır eşim buğzmu etmiş ertesi gün işi düşer barışır çocuklar evimi dağıtmış nolcak bu benim görevim toplarım.yeni eşya almak bakmakmı gerek yok bunlar beni eskitir sosyal medya kullanmak yok kimin naptığı yalancı mutlulukları gereksiz görüp bakmıyorum.telefonu millet elinden düşürmez harıl harıl bişeyler bakar kurcalar ben telefonda bakacak birşey bile bulamıyorum.kullanmayı bilmediğimden değil.ama çekmiyor beni.aman aman burada birilerine tavsiyelerde bulunuyorum belki faydam dokunur diye bazen öyle konular okuyorumki üzülüyorum yüreğim burkuluyor darlanıp buradan da çıkıyorum.kendimce el sanatı ev işi çocuklarım vs vs lerden haz ediyorum.diyeceğim şuki şimdi benim yaşadığım bu hissiyat yaşam tarzım 1yaş kemale erdi olayımı 2sizce bir rahatsızlıkmı ya da boşvermişlikmi 3dünyadaki herşeyin boş olduğu ve anın tadını çıkarmanın daha faydalı olduğu hissine kapılmammı?yazdığım kadarıyla nasıl bi yorum yaparsınız benim için