kaşlarının gür olması senin için o kadar büyük bir avantaj ki . şimdi herkes kaşını kalın göstermek için ne kadar para döküyor. sen istediğinde ince istediğinde kalın kullanabilirsin. bir de küçük çocukların o tip bir güzellik anlayışı olmaz . kendi sınıfımı düşündüm şimdi benimle gözlerim büyük diye, başka bir kızla uzun diye, ipek gibi düz kumral saçları olan arkadaşla ( pırasa diyordu kıza) dalga geçen bir çocuk vardı. kızları bir kaç kez ağlatmayı başarmıştı.ben hiç ağlamamıştım. bir kaç sene olmuştur ilk okul olarak toplandık biz. bu arkadaş da oradaydı ( ben orada olmasa inan hatırlamazdım.) pırasa dediği kız ve uzun dediği kız o kadar güzeldiler ki. bana da bütün arkadaşlarım seni gözlerinden tanıdım dedi. küçükken de beğeniyorlarmış bazıları haricinde söylemiyorlarmış. dalga geçen arkadaş çok çekingen ve içine kapanıktı. şimdi şu kkda bile yazsak hepimiz neler neler vardır görünüşümüzde ama biz böyleyiz ve böyle güzeliz . kimimizin dudağı kimimizin boyu kimimizin bir gülüşü.. o yüzden zaten güzellik göreceli bir şey .